Dodaj do ulubionych

ja po prośbie :)

26.06.13, 08:41
Dzień doberek wszystkim w ten pochmurny dzionek smile
Podczytuje Wasze forum, ponieważ nie potrafię karcioszek stawiaćsad ale obiecuję w jadłodajni będę się udzielać z przepisami, które sama testujęsmile
A dziś piszę po prosbie potrzebowałabym partnerski z moim chłopakiem jak się to poukłada i co nas dalej czeka a jestesmy juz 1,5 roku razem.. ja ur 22.02.1984 a on 09.08.184, byłabym bardzo wdzięczna jesli by się dało smile ale jesli nikt nie bedzie miał ochoty zrozumiem smile
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: ja po prośbie :) 26.06.13, 09:01
      Czesc bronxi!smile jak miło Cię widziećsmile jak mnie nikt nie ubiegnie to chętnie postawię dziś kartysmile
      • bronxi Re: ja po prośbie :) 26.06.13, 09:29
        jestem cały czas z Wami i cieszę się, że jest nowe miejsce smile i od początku podczytuję, ale nie wiedziałam czy mogę się odezwać, ale jak zobaczyłam jadłodajnie to mnie ucieszyło, bo chociaż tym mogę się z Wami podzielić smile
    • freya_v Karty 26.06.13, 10:17
      Atmosfera obecna w relacji-8 monet
      jego postawa zewnętrzna-4 mieczy
      Twoja-8 buław
      jego oczekiwania-10 buław
      Twoje-as buław
      jego czucia-cesarzowa
      Twoje-3 monet
      co wpływa na jego postawę wobec Ciebie-kapłanka
      co wpływa na Twoją postawę-królowa mieczy
      dalsza przyszłość w jego odczuciu-8 mieczy
      w odczuciu Twoim-4 buław
      interpretacja za chwilę
      • freya_v Interpretacja 26.06.13, 10:34
        8 monet- związek jest zaniedbany poświęcacie uwagę wszystkiemu tylko nie sobie.. Ty w 8 buław masz mnóstwo spraw na głowie on w 4 mieczy jest wyczerpany i izoluje się by odpocząć. Wyraźnie widać że się od siebie oddaliliście. Oczekujesz jakiejś inicjatywy z jego strony reakcji wykonania pierwszego ruchu on się czuje odpowiedzialny za obecną sytuację wie że musi coś zrobić ale chwilowo jest to ponad jego siły psychiczne.
        Jemu na Tobie zależy i to bardzo. Widzi w Tobie cesarzowa jesteś ważną kobietą w jego życiu. Ty zaś chyba wątpisz w to jakbyś "wyczuwała" podejrzewała że on kogoś ma.. Bardzo możliwe że na tym tle pojawiły się nieporozumienia. W królowej mieczy jesteś zaborcza wymagasz wręcz wyjaśnień szczerości tego by jasno i wyraźnie powiedział co jest grane bo jego wytłumaczenia że jest poprostu zmęczony w ogóle do Ciebie nie przemawiają.. On w kapłance faktycznie ma jakąś tajemnicę która dodatkowo mu ciąży(10 buław) czy jest to kobieta czy ma romans? Trudno określić ponieważ 4 mieczy wskazuje że on jest nie aktywny w społeczeństwie. Mogło się coś wydarzyć co go teraz przytłacza w tej 10 buław ale za mało jest po jego stronie takich kart które by wskazywały że ten romans jest. Ty w przyszłości w 4 buław będziesz czujna jeszcze bardziej niż teraz związek będzie trwał dalej ale będziesz miała świadomość że w jego życiu może być ta "druga" on w 8 mieczy nie będzie widział rozwiązania tej sytuacji. Nie podejmie żadnej decyzji odpocznie w 4 mieczy i dalej będzie trwał w związku z Tobą. (pamiętaj że w jego uczuciach jest cesarzowa) on będzie w tym związku myślę bardziej dlatego że to poważny długi trwały i stabilny związek niż dlatego że jest zakochany.. On gdy już odpocznie podejmie się wyzwania by utrzymać wasz związek jak najdłużej mimo teraźniejszego kryzysu.
        • bronxi Re: Interpretacja 26.06.13, 11:13
          masz racje duzo w tym prawdy.. oddaliliśmy się od siebie, bo tak jak mowisz mam duzo spraw i czasem sobie z nimi nie radze, brak tej 1/4 etatu po drugie przez zawirowania w pracy przyjazn sie rozpadała a ostatnio w domu jak zawsze najlepszy moj brat a ja nigdy nic nie robie pomimo ze gonie jak osioł i wszystko za wszystkich robie ale tego nikt nie widzi.. a on wiecznie w pracy i w sumie ja mu nawet nie dam odpocząc bo przyjeżdza do mnie i budujemy wspolnie grila.. a nawet nie ma czasu gdzies wyjsc razem.. czego jestem pewna to to, że niie ma nikogo ale tu moze bardziej chodzic o to ze ja mu ciagle mowie, ze nie ma dla mnie czasu ze nie potrafi zadzwonic jak z pracy wraca, bo jest mi przykro, bo czuje się wtedy odrzucona nie potrzebna.. i jak sie klocimy to o to, bo on uwaza ze wystarczy ze w weekend przyjedzie i tym udowadnia ze mu zalezy, a dla mnie to za mało.. nawet wczoraj powiedział ze musi teraz na pierscionek zbierac ale ja mu powiedziałam ze dopoki nie zmieni zdania co do mieszkania to zeby nawet go nie kupował, bo mamy problem, bo on nie chce przyjsc mieszkać do mnie a ja da niego i od poczatku to jest najgorsze, bo gdyby nie to, to pewnie juz bysmy planowali wspolna przyszłosć.. a ja nie czuje sie pewnie w tym zwiazku, bo ja niie zmienie zdania bo mam wiele powodów i obawiam sie ze poprostu ktoregos razu mnie poprostu zostawi...
          • freya_v Re: Interpretacja 26.06.13, 11:40
            Wg mnie za bardzo go na ciskasz. Pod taką presją nic dobrego nie wychodzi. Z racji tego że macie oboje obowiązki postarajcie się poprostu siebie zrozumieć i to zrozumienie sobie okazać. Każdy ma prawo do odpoczynku on też.. W 10 buław on naprawdę jest przeciążony tym wszystkim a Twoje "ostre" słowa charakterystyczne dla królowej mieczy nie potrzebnie mu dokładają.. Daj wam więcej luzu i przestrzeni.. Wiem że chciałabyś widywać się częściej ale widywanie się non stóp też nie zawsze służy dobremu.. Spróbuj trochę odpuścić. On nabierze sił dokończycie prace.. I wszystko wróci do normy
            • bronxi Re: Interpretacja 26.06.13, 12:02
              Dziekuje bede musiała tak zrobić jak mi mówisz, bo kocham go w sumie jak narazie najlepiej mnie traktuje z wszystkich moich byłych o ktorych lepiej zapomniecsmile lubisz ciasta piec?
              • freya_v Re: Interpretacja 26.06.13, 12:09
                He he nie mnie nie bardzo do kuchni ciągnietongue_out
                bronxi tutaj nie ma obowiązku zapłaty za wróżbę. W zamian liczymy tylko na udzielanie się w miarę możliwości na forumsmile mi osobiście wystarczy podziękowanie za poświęcony czaswink
                • bronxi Re: Interpretacja 26.06.13, 12:30
                  Wiem wiem, że nie ma, ale tak jakoś zawsze lubie się odwdzięczyć za poświecony mi czas smile
                  A więc bardzo bardzo dziekuje smile a w jadłodajni zaproponuje przepis na ciasto z truskawkami tylko ciągle zapominam go zabrac do pracy, żeby go przepisać

to w ramach jakby w upalne dni goście mieli przybyć, ja swoich w sobote takim ciastem uraczyłam i bardzo im smakowało w ttym upale bo nie za słodkie smile
      • krakuskaa Re: Karty 26.06.13, 14:24
        freyasmile
        a jaki to jest rozkład? możesz mi napisać kolejność kart na poszczególnych miejscach---to znaczy ogólnie samo rozłożenie nie jest ważne, tylko która z kolei karta odpowiada na konkretne pytanie,,plisss
        • babowa Re: Karty 26.06.13, 14:38
          krakusie, w watku przed interpretacja jest rozkład
          • krakuskaa Re: Karty 26.06.13, 14:58
            wiem babowa, ale tam nie ma wieści jaka jest kolejność kart, chyba że to nie ma znaczenia,,no nie wiemsmilesmile
            • freya_v Re: Karty 26.06.13, 15:09
              Karty wykładasz po kolei tak jak zostały opisane..
              Atmosfera obecna karta pierwsza kładziemy po środku. Pozostałe w kolumnach lewa strona partnerki prawa strona partnera. Zaczynam od strony partnera a potem na przemian prawa lewa prawa lewatongue_out
              • freya_v Kasia 26.06.13, 15:24
                Nie mogę teraz wkleić linku ale rozkład znalazłam na blogu. Wpisz w google tarot w praktyce : rozkład partnerski. Powinnaś bez problemu znaleźćsmile
                • krakuskaa Re: Kasia 26.06.13, 15:50
                  dziękujęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka