Dodaj do ulubionych

co nowego sobie kupił eks

13.07.13, 09:37
Mój eks ma nową zabawkę (i nie chodzi tu o kochankę hehe - ta jest wciąż ta sama).
Ostatnio zapłacił za kolonię syna, ale oczywiście odliczył tę kasę z alimentów. Taki biedny, a wczoraj zobaczyłam ....

No, właśnie co? Co kupił W?
Obserwuj wątek
    • 966ania Re: co nowego sobie kupił eks 13.07.13, 10:49
      karta XIII - śmierć

pojazd, środek transportu
      • 966ania Re: co nowego sobie kupił eks 13.07.13, 10:59
        966ania napisał(a):

> karta XIII - śmierć
        >
        > pojazd, środek transportu

karta ta może również wskazywać , że to co kupił można transformować tj. składać, zmieniać głośność, włączać i wyłączać co może oznaczać pojazd albo jakieś urządzenie techniczne nowej generacji
        • kashaa_35 Re: co nowego sobie kupił eks 13.07.13, 11:06
          Jestem na zakupach, jak wroce to wyciagne kartysmile
    • krakuskaa Re: co nowego sobie kupił eks 13.07.13, 12:02
      eks może sobie kupić cokolwieksmile, nie pyta się o sprawy osób nie związanych emocjonalnie, uczuciowo--eks to ekssmile w końcu.
      • algaria Oj Krakuska 13.07.13, 12:09
        Wiadomo że ex to ex liczy się next wink ale.. niech to będzie zabawa i zagadka, bo seneka wie co ex kupił a my mamy zgadnąć .. w sumie seneka się nie skarży i nie ubolewa tylko dała nam zadanie - choć opad ramion seneki w tym przypadku czyli obcięcie alimentów bo dziecku kolonie wykupił a dla siebie na rozrywki to ma - jak najbardziej wskazany

Mi wyszła 8 kielichów - czyżby kostur do podpierania wink ale z pewnością jest to jakiś środek transportu - samochód - wypasiony rower - albo może jakąś łódkę kajak żaglówkę
        Śmierć u Ani może mówić że wymienił model na lepszy
        • krakuskaa Re: Oj Krakuska 13.07.13, 12:27
          wink
          dla mnie to nie jest zabawne pytanie, choćby dlatego, że można uniknąć było informowania o detalach związanych z eks
          • algaria Re: Oj Krakuska 13.07.13, 12:40
            No w sumie masz rację - ale jakieś naświetlenie problemu powinno być wink

Znam egoizm faceta z autopsji zwłaszcza jeśli chodzi o swoje zabawki - mam ich w garażu 7 - co rok to prorok i czasem się zastanawiam co ja zrobię z tymi klamotami jak wdową zostanę wink
            • krakuskaa Re: Oj Krakuska 13.07.13, 12:47
              Algariasmile
              zwabisz na te zabawki kolejną zdobycz, może tego tajemniczego Księciunia ahhahasmilesmile, oj faceci lubią takie zabawki, a na poważnie- takie hobby jest odjechane i rewelacyjne,,oczywiście z głową na drodze
              • algaria Re: Oj Krakuska 13.07.13, 12:58
                Nie, no borsuk głowę ma - on się na motocyklu prawie urodził - teściowa w ciąży jeździła z teściem na sławnej WSK, której brakuje nam do kolekcji wink.
                Ja z młodą w ciąży też z borsukiem jeździłam na motorze stąd jej zainteresowania po tatusiu
                Lubię z nim jeździć i mam do niego pełne zaufanie - on wie co robi

Coś Ty zwabiać Księciunia na zabawkii borsuka nie będę - jeszcze ten by mnie straszył pośmiertnie że mu obcy sprzęty dotyka - niech Księciunio sam sobie coś stworzy a nie na gotowe przyjdzie i na drapane będzie liczył... wink
                • krakuskaa Re: Oj Krakuska 13.07.13, 13:04
                  Pozostaje Algario dbać o mężasmile, korzystać z jego hobby bo to jest hobby idealnesmile, w każdym razie mnie się podoba bardzo, wiatr we włosach, szum wiatru,,,smile
                  • algaria Re: Oj Krakuska 13.07.13, 13:15
                    Dbam o borsuka lepiej niż o siebie
                    A wiatr we włosach - to jest taka anegdota
                    Pewnego dnia Dziewulski - taki łysy były komandos udzielał wywiadu i jeden z reporterów zwrócił mu uwagę że ma nie zapięty rozporek na co Dziewulski odpowiedział - Ja nie zapinam, bo jak jadę na motorze to lubię czuć wiatr we włosach big_grin
                    • 966ania Re: Do Algari i Krakuski :) 13.07.13, 13:27
                      No jakby to ująć ...trochę żeśta zjechały z głównej drogi tymi motocykletami tongue_out
                      • algaria Re: Do Algari i Krakuski :) 13.07.13, 13:29
                        No ale to może być rozwiązanie zagadki - w końcu motocykl to też środek transportu big_grin tongue_out
                        • krakuskaa Re: Do Algari i Krakuski :) 13.07.13, 13:40
                          to ja- bez kart --stawiam na motorsmile
                          eks kupił sobie motor i wymiata z wiatrem we włosach hahahahhasmilesmile
                          • kashaa_35 Re: Do Algari i Krakuski :) 13.07.13, 13:58
                            To ja z kartamismile , wyciagnelam swiat- moze byc srodek transportu albo tez telefon lub inny tablet.. smile
                          • 966ania Re: Do Algari i Krakuski :) 13.07.13, 14:25
                            krakuskaa napisała:

> to ja- bez kart --stawiam na motorsmile
                            > eks kupił sobie motor i wymiata z wiatrem we włosach hahahahhasmilesmile

hahaha big_grin ...jak Dziewulski...

• leda-is-one Re: Oj Krakuska 13.07.13, 13:56
          Mnie wyszła trójka monet -nnnie wiem.
          to coś ,co mu poprawi wizerunek w pracy?dla wygody swojej i oka ludzkiego.Może do szpanowania w pracy może coś na 3 kółkach....
          • algaria Re: Oj Krakuska 13.07.13, 13:59
            leda-is-one napisała:

> do szpanowania w pracy może coś na 3 kółkach....
            lowelek big_grin big_grin

ale może być i trajka czyli motocykl na 3 kołach wink
    • freya_v Re: co nowego sobie kupił eks 13.07.13, 14:08
      A mi 4 buław wypadłatongue_out to mi do żadnego transportu nie pasujeuncertain może namiot?wink coś do ogrodu mebel jakiś.. Z czymś drewnianym kojarzy mi się ta kartatongue_out
      • seneka76 Re: co nowego sobie kupił eks 13.07.13, 19:21
        No, więc Drogie Dziewczynki odpowiadam:

Eks kupił sobie WY PA SIO NE B M W.

Zamienił stare Subaru na nowiutką Bmwicę. A mnie odliczył za kolonie syna buuuuuu.
        • algaria ania 13.07.13, 20:04
          Odgadła smile
    • algaria seneka 13.07.13, 20:10
      Wiesz ile takie wypasione BMW kosztuje??
      Nie starczyło biedakowi na kolonie i alimenty więc musiał wybrać co opłacić - jaka Ty jesteś niewyrozumiała big_grin wink
      • seneka76 Re: seneka 13.07.13, 23:44
        A najlepsze z tego wszystkiego jest to, że ciągle mówi, że kasy nie ma. Co widać (auto widziałam osobiście co prawda z daleka, ale widziałam) i słychać (bo ruszył niemalże z piskiem opon spod mojego domu, gdy przyjechał wczoraj po dzieci). No, jeszcze spalin nie poczułam. Co nie znaczy, że kiedyś ich nie poczuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka