25.11.13, 12:31
Wiatjcie w ten śnieżny dzionek smile

Dziś mam pytanie inne już nie o pracę..
A więc tak czy jest jakaś szansa na ślub z moim partnerem w przyszłym roku? może nie kościelny i wielkie wesele, ale bardziej cywilny, bo na wesele trzeba odłozyć troszkę kasiorki, a to trochę potrwa.. czy nadal będzie tak jak jest między nami..

Pozdrawiam cieplutkosmile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Ślub... 25.11.13, 13:20
      Jaki śnieżny - dziś piękne słonko choć "mrozkowato" i wietrznie ale do wietrzenia piernatów idealna pogoda wink big_grin

Szansa jest zawsze tongue_out
      • bronxi Re: Ślub... 25.11.13, 13:24
        u nas biało korki do następnej miejscowości 10 km pokonywało się rano w 1,5 godziny także ciekawie było.. i nadal za oknem sypie biały puch, więc na południe zima juz zawitała niestety.. brrr
    • anuszzka Re: Ślub... 25.11.13, 21:08
      bronxi napisała:

> A więc tak czy jest jakaś szansa na ślub z moim partnerem w przyszłym roku? moż
      > e nie kościelny i wielkie wesele, ale bardziej cywilny, bo na wesele trzeba odł
      > ozyć troszkę kasiorki, a to trochę potrwa.. czy nadal będzie tak jak jest międz
      > y nami..
      >
      > Pozdrawiam cieplutkosmile

czy weźmiesz ślub w przyszłym roku?

sedno-cesarzowa
      tak nie bedzie-5mieczy
      tak bedzie-6kielichów
      wynik-kapłan (6monet, 7mieczy, walet monet)

A ty w ciąży jesteś czy masz już dzieci ? Pytam, bo jakieś ciążowe tutaj karty mi się pojawiły.
      Myślę, że jest duża szansa, nawet kościelny ślub tutaj pasuje.
      Jesteście już dojrzali na scalenie związku, wszystko w waszych rękach, szczególnie w twoich-tak karty pokazują.
      Zastanawiam się nad 6kiel-bo to karta przeszłości, możecie dalej trwać tak jak jest teraz, bez legalizacji związku. Ale na wyniku kapłan- jeżeli oboje jesteście przekonani do zawarcia związku,to nie ma tutaj przeszkód. Jedynie -to takie miganie się przed ślubem, bo brak kasy, tylko to stoi na przeszkodzie. Ale karty pokazują, że to żadna tak naprawdę przeszkoda.
      • bronxi Re: Ślub... 26.11.13, 08:20
        Anuszzka dziękuje bardzosmile

W ciązy nie jestem bynajmniej na ten moment o ile mi wiadomo, ale wiadomo moze być różnie..
        z nami jest tak, że myslimy o tym .ślubie, ale nie mozemy dojść do porozumienia co do mieszkania i pewnie to też będzie powód, że się będzie przeciagać no i kasa..
        Ale te karty ciążowe dały mi do myślenia i szczerze teraz by to było nie po mojej mysli przynajmniej nie w tym momencie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka