Dodaj do ulubionych

Rozład "moja miłość"

29.12.13, 13:13
1-jak rozumiem miłość?
2-jak przeżywam miłość?
3-moje serce
4-czy potrafię dawać?
5-czy potrafię brać?

Chętnym mogę zrobić ten rozkład. Proszę się wpisywać w tym wątkusmile
Obserwuj wątek
    • algaria To ja to ja 29.12.13, 13:15
      Pierwsza się zgłaszam big_grin
      • freya_v Algaria 29.12.13, 13:26
        1 paź buław
        2 wisielec
        3 królowa monet
        4 5 monet
        5 diabeł

łasa jesteś na komplenty, niewinne flirty, randki. Z racji małżeństwa nie pozwolisz sobie nic ponad to. Fajnie by było gdyby ktoś był Tobą zainteresowany i zabiegał o Twoje wzgledy. Radość sprawiałyby Ci np niespodziewane wizyty w pracywink słodkie smsy czy długie rozmowy telefoniczne.. Chciałabyś mieć adoratorasmile
        puki co jego ani słychu ani widu.. Wisielec pokazuje stagnację w Twoim życiu uczuciowym. Nie jest źle ale mogłoby być lepiej. Serce wypełniasz miłością do domu rodziny dzieci jedyne czego brak to spontaniczności, porywów serca itp jesteś otwarta na czułości. Chciałabyś czerpać z miłości to najlepsze ale po 5 monet widać że mąż Ci tego oszczędza nie mówiąc już o kimś innym.. Przy karcie diabeł jesteś gotowa wodzić na pokuszenie lecz w imię zasady możesz popatrzeć lecz nie dotykaćwink
        • algaria Re: Algaria 29.12.13, 14:18
          Dziękuję - no cała ja big_grin
        • algaria Re: Algaria 30.12.13, 20:58
          To i ja zweryfikuje

1 Jak rozumiem miłość - paź buław - Nie wierze w komplementy. Kiedy ktoś mi mówi coś miłego zawsze szukam drugiego dna i nie wiem czy się nabija czy mówi prawdę - takie mizianie słowami mnie wręcz denerwuje - za to ja owszem lubię mówić komplementy czy to paniom czy panom. Paź buław skojarzył mi się z flirtowaniem, bo od tego się zaczyna - wiem jak wyglądam i wiem, że jeśli mężczyznę mogę oczarować to tylko zainteresowaniem i rozmową, uśmiechem, flirtem. Paź mi tu nie pasuje - ja jak kocham to całą sobą a że dawno nie kochałam (a w zasadzie tak bezwarunkowo raz w życiu) to może nie pamiętam jak ta miłość powinna wyglądać?
          2 jak przeżywam miłość - Wisielec - obecnie wiszę i dyndam i się wycofałam z uczuć ale... kiedy kocham kocham sobą całą - jestem mieszanką królowej buław z kielichową a do tego monetową bo ja schodzę na dalszy plan -mój obiekt miłości jest dla mnie najważniejszy.
          Piszesz freyu, że nie jest źle ale mogłoby lepiej - jest źle i nie mogę się z tym pogodzić ale jednocześnie nie chce nic zrobić by było lepiej - mam dość dawania siebie i proszenia - wolę wisieć w Zawieszonym
          3 Moje serce królowa monet - jak wspomniałam wolę dawać i wiem że mam dużo do zaoferowania mężczyźnie który to doceni, który będzie tego wart - jestem koneserką, a nie kolekcjonerką - wolę wisieć niż się otwierać na każdego. Dlatego tak trudno mnie zdobyć, ale jak się mnie zdobędzie to hmmmm - no królowa monet - pycha ale i smak wink
          4 Co potrafię dać - 5 monet - jestem świetnym kompanem, przyjacielem, wsparciem, moja miłość jest bezwarunkowa i pewna ( o ile ona jest) Obecnie u mnie hula wiatr i zimno - co miałam dać to dałam o co wyżebrałam to dostałam, o więcej prosić nie będę.
          5 Czy potrafię brać - Diabeł - wole dawać, spełniać marzenia, ale ten Diabeł po coś wyszedł- kuszę wabię nęcę niczym prusakolep ale tak jak słusznie napisałaś - patrzcie podziwiajcie i zazdrośćcie borsukowi co ma, ale nie dotykajcie. wink Uwielbiam wzbudzać zazdrość w innych mężczyznach na zasadzie - ale ten facet (borsuk) ma wspaniałą kobietę swego życia wink

To by było na tyle - dziękuję za uwagę
    • inguszetia_2006 Re: Rozład "moja miłość" 29.12.13, 13:31
      Witam
      Też poproszę. I zweryfikuję;-D
      Pzdr.
      Ing
      • freya_v Ing 29.12.13, 13:49
        1 kapłan
        2 5 monet
        3 paź buław
        4 7 puchar
        5 2 mieczy

U Ciebie miłość to być razem na dobre i na złe. Im dłuższe związki tym bardziej wartościowe. W miłości kierujesz się zasadami i moralnością. Jest konserwatywna. Nie interesują Cię przygody, panowie/związki które nie dają żadnych dalszych perspektyw.. Chciałabyś miłości nie tylko na tle fizycznym ale i duchowym. Może związek bratnich dusz?
        Paź buław pokazuje że puki co cieszysz się zainteresowaniem i niezobowiązującymi znajomościami. Masz świadomość że z czasem może przerodzić się to w coś więcej. Czekasz aż miną pierwsze ochy i achy by poznać również wady potencjalnego partnera jak również by on poznał ewentualne Twoje. Rzecz w tym że dla Ciebie związek to nie tylko czułe słówka i jedzenie sobie z dziubków tylko prawdziwe wspólne życie wzajemne wsparcie trwanie mimo przeciwności losu.
        7 puchar pokazuje że jesteś marzycielką, chciałabyś by partner pokochał Cię taką jaka jesteś z całą gamą najprzeróżniejszych cech osobowości. Chcesz być dla partnera interesująca.
        2 nieczy pokazuje że nie szukasz partnera do oglądania. Ważniejsze są dla Ciebie cechy charakteru/wnętrze no i poprostu musi mieć w sobie to coś. Nie patrzysz oczami tylko sercem/umysłem.
        Po tych kartach to w ogóle jakbyś była spod znaku wodnika lub innego znaku powietrzawink
        • babowa Re: Ing 29.12.13, 13:55
          freya, ja zawsze łasa na kartysmile
          zobacz , jak mnie, karty opisza
          • freya_v Babowa 29.12.13, 14:31
            1 rydwan
            2 król puchar
            3 2 puchar
            4 sąd
            5 as puchar

babowa widać że zakochana.. 2 puchar w centrum rozkładu pokazuje piękne odwzajemnione uczucie w Twym sercu. Chodź po kartach bardziej widać że jesteś kochana niż sama kochasz.. Nie potrafisz być obojętna na uczucie które ktoś Ci okazał.
            Rydwan pokazuje że najlepszy związek dla Ciebie to taki z ambicjami, rozwijający, pozwalający rozwinąć skrzydła.. Partner w królu puchar Ci to umożliwia. Popycha na przód a nie ogranicza.
            Czy nie masz ochoty obwieścić całemu światu jakie masz szczęście? Jakoś mi tak to do głowy przyszło jak zobaczyłam kartę sądtongue_out w rozkładzie przewaga pucharów. Kochasz i jesteś kochana prawdziwym szczerym uczuciem.. Nic dodać nic ująć.
            • babowa Re: Babowa 29.12.13, 17:26
              no tak, cud , miod , orzeszki
              wydawaloby sie wink
              w moim malzenstwie jest milosc , choc jak zauwazyłas, jestem chyba bardziej kochana, adorowana, ja okazuje te uczucia troche skromniejtongue_out
              ogolnie w towarzystwie postrzegani jestesmy jako dobre malzenstwo, ze wskazaniem na meza, ze to on bardziej zabiega i dbatongue_out
              wiec , brawo pani freyusmile
              a sad , w moim odczucia, pokazal, ze ta milosc , teraz, jest dojrzalsza, weszłam jakby na kolejny stopien, i jest raczej "chlodna"
              to juz nie jest mlodzienczy poryw, i glupawka ale taka milosc na dobre i złe.w tej milosci widze i dobre i zle strony ale w niej trwam, bo rodzina i td
              jakos tak ten sad bym tu gryzlawink

ale mile karty , nie powiem smile
              dziekuje baardzo smile
        • inguszetia_2006 Re: Ing 29.12.13, 13:59
          Witam
          Wszystko się zgadza. Tylko nie znak powietrza;-P I wszystko to, o czym napisałaś mam w osobie mojego męża.
          Pzdr.
          Ing
    • krakuskaa Re: Rozład "moja miłość" 29.12.13, 13:56
      Freya ja też poproszęsmile.
      • anuszzka Re: Rozład "moja miłość" 29.12.13, 14:08
        Freya, ja też poproszę o ten miłosny rozkład smile
        • freya_v Anuszzka 29.12.13, 15:05
          1 pustelnik
          2 rycerz puchar
          3 10 monet
          4 4 buław
          5 cesarzowa

Myślisz że miłość jest trudno znaleźć. Nie wierzysz że może Cię jeszcze spotkać. Wątpisz że spotkają Cię porywy serca.. W pustelniku uprzedzona doświadczeniem bardziej będziesz cenić sobie przyjaźnie które chodź w minimalnym stopniu zniwelują uczucie samotności. Jesteś trochę jak ten błędny rycerz, nie szukasz miłości lecz gdzieś głęboko tli się jeszcze jakąś nadzieja.
          Serce wypełnione miłością do całej swojej rodziny do swojego domu.. Poszanowanie dla tradycji, przyglądanie się nowym pokoleniom również í buław pokazuje że jesteś wstanie zapewnić ciepło ogniska domowegosmile cesarzowa pokazuje jakbyś była głową jakimś centrum rodziny z 10 monet. Służysz wsparciem, opieką. Radość sprawia Ci możliwość zapewnienia rodzinie bezpieczeństwa. Chcesz by doceniano to co robisz i okazywano Ci adekwatną wdzięczność.
          Cesarzowa to też piekno natury z której czerpiesz przyjemność.
          • anuszzka Re: Anuszzka 29.12.13, 15:30
            freya_v napisała:
            1-jak rozumiem miłość? - pustelnik
            2-jak przeżywam miłość? - rycerz pucharów
            3-moje serce - 10monet
            4-czy potrafię dawać? - 4buław
            5-czy potrafię brać? - cesarzowa

> Myślisz że miłość jest trudno znaleźć.
            Prawdziwą miłość trudno znaleźć, dostrzec, bo nie wszystko złoto co się świeci.
            Nie wierzysz że może Cię jeszcze spotkać
            Mnie już spotkała smile
            > W pustelniku uprzedzona doświadczenie
            > m bardziej będziesz cenić sobie przyjaźnie które chodź w minimalnym stopniu zni
            > welują uczucie samotności. Jesteś trochę jak ten błędny rycerz, nie szukasz mił
            > ości lecz gdzieś głęboko tli się jeszcze jakąś nadzieja.
            Ja tutaj troszkę inaczej odbieram pustelnika. On mi pokazuje, że w końcu doznałam to szczęście, uczucie spelnienia, miłość (po wielu latach poszukiwań hehe) i nie chciałabym znaleźć się już w tej pierwszej fazie wędrówki-głupca. Tak, miłość opiera się przede wszystkim na przyjaźni (no, oprócz tej strony cielesnej). Dobrze mi w tej skorupie pustelniczej, nie chcę nowych doznań, nie szukam przygód, wszystko mam na miejscu.
            A ten rycerz pucharów to taki błędny rycerz w opozycji do pustelnika. Z jednej strony ta dojrzałość miłosna (pustelnik), z drugiej strony moje szaleństwo zakochania na maxa, irracjonalne wręcz.

> Serce wypełnione miłością do całej swojej rodziny do swojego domu.. Poszanowani
            > e dla tradycji, przyglądanie się nowym pokoleniom również í buław pokazuje że j
            > esteś wstanie zapewnić ciepło ogniska domowegosmile cesarzowa pokazuje jakbyś była
            > głową jakimś centrum rodziny z 10 monet. Służysz wsparciem, opieką. Radość spr
            > awia Ci możliwość zapewnienia rodzinie bezpieczeństwa. Chcesz by doceniano to c
            > o robisz i okazywano Ci adekwatną wdzięczność.
            > Cesarzowa to też piekno natury z której czerpiesz przyjemność.
            Tak, Freya. Cesarzowa też umie brać i lubi być wygodnawink Co też wskazuje 10monet.

Dziękuję za wróżbęsmile
      • freya_v Krakuska 29.12.13, 14:48
        1głupiec
        2 król buław
        3 wieża
        4 rycerz puchar
        5 rycerz buław

miłość kojarzy Ci się z motylami w brzuchu, beztroską, niestety też z naiwnością.. Gdyż zakochani często wielu rzeczy nie widzą mają klapki na oczach ale do czasu.. Nie do końca postrzegasz miłość jako coś dobrego gdyż myślisz że miłość odbiera rozum i pozwala robić rzeczy których na co dzień byśmy sie po sobie nie spodziewali.
        Przeraziła mnie ta wieża.. Chodź teraz nie wiem czy jest to szok spowodowany czyimś odejściem czy szok że tylu panów o Ciebie zabiega(wokół dużo kart dworskich)
        masz romantyczne ideały, ofiarujesz miłość czułą i delikatna. Jesteś bardzo wrażliwa myślę.. Jak kochasz to odrywasz się od rzeczywistości. Wręcz unosisz się nad ziemiąwink
        stronisz od nudy w związku.. Z potencjalnym partnerem spędzasz czas możliwie jak najaktywniej i czerpiesz z tego co najlepsze by mieć nie zapomniane wspomnienia..
        • krakuskaa Re: Krakuska 29.12.13, 15:15
          Dziękuję bardzosmile
          wiesz Freja zgadza się to co napisałaś: jestem wrażliwa, czuła i delikatna, ale nie eteryczna smile, niestety: nudzę się bardzo szybko wszystkim i prawie wszystkimi ludźmi, którzy są obok mnie, tej nudzie skutecznie oparł się tylko mój mążsmile,
          wspomnienia- od nich akurat uciekam, co było nie wróci, choć umrzeć nie zamierza basmile
          a wieża w sercu może pokazała, że potrafię wszystko zniszczyć, zrezygnować i szybko przestawić tok myślenia, nikt nie odszedł, a ci wszyscy dworscy panowie z rozkładu to moi znajomi może, aktualnie wszyscy aktywni,, i wszyscy młodsi,,
          bardzo dziękuję, fajny rozkładsmile
    • freya_v Re: Rozład "moja miłość" 29.12.13, 15:37
      Fajnie że poprawiacie i uzupełniacie interpretacjęsmile tylko tak można się czegoś nauczyćsmile
      • leda-is-one Re: Rozład "moja miłość" 30.12.13, 07:12
        Mogę i ja poprosić??
        • freya_v Leda 30.12.13, 11:51
          1 król puchar
          2 9 buław
          3 2 puchar
          4 7mieczy
          5 królowa puchar

miłość to wg Ciebie uczucie mądre delikatne ciepłe może trochę nie śmiałe? Król puchar pokazuje też że jest ktoś kto Cię kocha lecz w tym królu dana osoba nie okazuje uczuć tak jakbyśmy chcieli.. Te uczucia bardziej kojarzą mi się z sentymentem niż taką miłością na zabójwink
          do miłości podchodzisz z rezerwą ostrożnością i czujnością. Jesteś bardziej bierna/wyczekująca niż spontaniczna biorąca sprawy w swoje ręce. W twoim sercu odwzajemnione uczucie i chodź starasz się w 7 mieczy nie okazywać w pełni tego co czujesz to jednak oboje jesteście świadomi łączącego was uczucia. 7 nieczy i 9 buław razem kojarzą mi się z takim mechanizmem obronnym. Coś nie powiesz coś przekrecisz tak na wszelki wypadek by nie zostać ponownie zranionym. 9 buław przypomina o przykrych doświadczeniach z przeszłości i uczula przed ponownym popełnieniem takich samych błędów.. Oboje macie postawy zdystansowane ale serca nie oszukasz(2puchar)
          • leda-is-one Re: Leda 30.12.13, 13:29
            Dzięki Freya.to najprawdziwsza prawda-wszystko,nawet i to ze ja ostrożnie.
            Ostrożność moja wypływa stąd że ja nauczona doświadczeniem, już nie chce się ośmieszyć spontanem jakimś,nie wierze że mogę być kochana i czekam na działanie drugiej strony.
            Dziękujesmile
    • freya_v Zamykam wątek 30.12.13, 22:57
      Jakby co proszę się nie dopisywać. Osobom które były chętne na wróżbę serdecznie dziękujesmile
      • algaria Ale możemy 31.12.13, 11:42
        Podyskutować o tym co tu napisano? Podopisywać się pod już istniejącymi wątkami?
        • freya_v Re: Ale możemy 31.12.13, 14:05
          Tak jak najbardziejsmile
          zamykam w sensie nie kładę już karttongue_out
          • algaria Re: Ale możemy 31.12.13, 14:53
            No domyśliłam się smile...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka