babowa 04.07.14, 17:54 wzdycham tesknie i załuje lekko, ze nie dane jest mi w te wakacje czegos doswiadczyc czego mi brakuje, o czym pomysliwuje? to przyziemne sprawa, wiec zadne wielkie marzenia to zapraszam miłe panie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ag_at5 Re: no to zagadka od babowej 04.07.14, 19:30 nie wyjeżdżasz w piękną podróż nad lazury albo inne Karaiby, ponieważ szmal poszedł na rzecz ważniejszą niż wyjazd Odpowiedz Link
algaria Re: no to zagadka od babowej 04.07.14, 21:35 głowa boli upał dusi do zagadki wziąć się musi Czego brakuje babowej na urlopie : Mag pracy to raczej nie - ale możliwości jakie daje Mag czyli porozsyłania domowników gdzieś wysłanie ich w drogę i odpoczynek w ciszy i spokoju Ostatnio trafiły kamienie to i wyciągnę kamień MAGNETYT - przyciąganie - odzyskanie czegoś utraconego, odnalezienie siebie i spotkanie z kimś.. karta mówca czyli coś jak Mag Wiem brakuje Ci towarzystwa osób dorosłych - takich plotek 'psiapi" i lofci - na żywo nie tylko przez telefon czy net <3 - to tak się pisze Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: no to zagadka od babowej 05.07.14, 11:02 Witam To się zabieram za tę twoją zagadkę, bo wczoraj mi nie szło;-P Trudno się ogląda mecz i pisze na forum. No nijak myśli zebrać nie można;-D I tak mam Rycerza mieczy, 4 mieczy i 10 denarów.Co za karty, psia mać! Zgłupiałam. Muszę to przemyśleć. Poczekaj z rozwiązaniem do jutra. OK?A może fryzjera dobrego ci brakuje, co? To byłby Rycerz mieczy, ciach, ciach, włosy spadają;-P Albo kogoś, kto położy cię na kozetce i zrobi ci dobrze(4 mieczy), jakieś masaże, te sprawy? No, nijak mnie te karty nie ruszają. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
babowa Re: no to zagadka od babowej 05.07.14, 11:15 inga, karty chyba dobre, one nakresliły kolejnosc sytuacji tak to zobaczyłam czekam, mam wakacje:p Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: no to zagadka od babowej 05.07.14, 11:24 Witam Aaa... już wiem. Najpierw chcesz zrobić rozróbę w Rycerzu, potem odpocząć w 4 mieczy, a potem czekasz na złoty deszcz z nieba;-D To się układa logicznie w całość! Eeee... nie, chyba jednak nie to. Bardzo trudna ta zagadka. A ten mieczowy strasznie miesza mi w głowie. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
caro-caro Re: no to zagadka od babowej 05.07.14, 12:29 Czego nie doświadczy Babowa w te wakacje: 2 miecze Hmmm czyżbyś nie miała szans na odcięcie się od wszystkich i bycie samej ze swoimi myślami? Jeszcze jedna wersja - na mojej karcie jest pani będąca tyłem do morza - nie zobaczysz morza w tym roku?! a chyba to jest w planach? Odpowiedz Link
marta.89 Re: no to zagadka od babowej 05.07.14, 18:54 Podczas tasowania najpierw wypadł Król mieczy a potem Q mieczy. Czego nie doświadczysz w te wakacje?? As mieczy, 5 buław Cały czas przewija mi się, że z czegoś zrezygnowałaś, może z jakiegoś spotkana, rozmowy, z czegoś co wymaga dużego zaangażowania, dużo zachodu. Może jakiś sport, czy coś. Ale poleciałam teraz Babowa dziękuję za zagadkę Odpowiedz Link
marta.89 Re: no to zagadka od babowej 05.07.14, 18:56 5 buław u mnie pokazuje zbiorowisko ludzi, gdzie jest zamieszanie, hałas - jakieś spotkanie w większym gronie, koncert??? Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: no to zagadka od babowej 06.07.14, 12:56 Wyciagnelo sie 10 bulaw, wiec moze odpoczynku Ci brakuje ... Takiego zwyczajnego wytchnienia od dzieci i obowiazkow domowych,tego calego kieratu... Babowa, ja pamietam , Jak tylko znajde czas to zweryfikuje Ci wrozbe , ktora sie sprawdzila, bo na razie to jestem caly czas w trasie... moze wieczorem... Urwanie doopy... Doslownie Odpowiedz Link
babowa Re: no to zagadka od babowej 06.07.14, 14:11 dziewczyny, podaje rozwiazanie bo inga zapomniala, staroc jeden, ze prosila by poczekac az jej sie rozjasni umysl wiec, brakuje mi ciszy spokoju, pobycia samej, nie myslenia , ze cos musze jestem zmeczona tym ciaglym- mamoo, tym, ze musze ciagle cos robic chcialabym wlasnie ciachnac tak, jedna decyzja i zmienic te wakacje zawsze udawalo mi sie wypchnac dzieciaki na jakis zroganizowany wyjazd a w tym roku przegaplilam, zostawilam im wolna reke i teraz cierpie chyba kazda odgadla albo krazyla wokol wlasciwej odpowiedzi dziekuje madre kobiety jakies zyczenia? jestem przed okresem, wiec moze byc ostro:0 Odpowiedz Link
babowa Re: no to zagadka od babowej 06.07.14, 14:19 no kashaa, koniecznie mnie upewnij, ze jestem wspaniala :d ciekawa jestem, co tez cie spotkalo o czym ci krakalam Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: no to zagadka od babowej 06.07.14, 14:29 Babowa, wlasnie przeczytalam.... mozesz minpostawic karty na lipiec i sierpien, te dwa ostatnie wywrozone miesiace byly the best .... Powaznie , nie spodziewalam sie ........ Odnajde wieczorem tamten watek .... Jak tylko uda mi sie wrocic do domu....) Odpowiedz Link
babowa Re: no to zagadka od babowej 06.07.14, 15:15 matko, no postawie z drzeniem serca i reki:d ale na finanse, uczucia czy tak ogolnie? i od razu zastrzegam , dzis jade na grila wiec do kart wieczorem moge sie na nadawac i nie chce sie zobowiazac czasowo kiedy, ale postaram sie jak najszybciej Odpowiedz Link
ag_at5 Re: no to zagadka od babowej 06.07.14, 16:14 no to, jeżeli i mi się należy, to ja poproszę na fantastyczną relację damsko męską w ciągu nadchodzącego roku. Najpierw chciałam poprosic na najbliższe dwa miesiące, ale marne szanse ;p; a raczej nie ma szans. Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: no to zagadka od babowej 07.07.14, 13:03 Postaw prosze tak , jak 2 miesiace temu.. Jedna karta na prace, jedna na uczucia ... Tak ogolnie Odpowiedz Link
babowa Re: no to zagadka od babowej 08.07.14, 00:22 kashaa miła ty masz dobry czas w pracy lipiec- mag sierpien- cesarz jestes sobie sterem i okretem duzo zalezy od ciebie, twoich pomysłow, decyzji, kreatywnosci w magu ceasrz mowi o dobrobycie, pewnosci trafnych decyzji i takim przekonaniu, ze robisz wszystko tak jak nalezy ugrutowujesz swoja pozycje w srodowisku, cenia cie i powazaja lipiec masz bardziej narwany,dzialajacy w sierpniu zbierzesz nagrody i cały splendor tu jest niezle na uczucia lipiec- 7 buław sierpien- wisielec coz , w lipcu sie umeczysz troche, ktos bedzie probował narzucic swoje zdanie, sposob reagowania, mowic ci co masz robic albo jak powinnas ale ty pomimo ty rad i tak zrobisz po swojemu, choc bedziesz bic sie z myslami mam wrazenie, ze tu ktos bedzie chciał wymoc na tobie pewien ruch, moze nawet zangazuje w to inne osoby ale ty nie ulegniesz sierpien miesiacem zastoju uczuc, przemyslen i mielenia w głowie niby ci to snu z powiek nie spedzi ale w tyle głowy bedzie siedziało do wisielca dołozyłam jeszcze- 8 buław a potem jeszcze 7 denarow i juz nie wiem czy dobrze pamietam, kojarze ale tam pucharowy był u ciebie i moze 7 buław i wisielec mowi o takiej koncowce z tym pucharowym?pucharowy lekko odplynie i pojawi sie zniecka ktos, cos co zaprzatnie twoja głowe, na chwile niby tylko ale ruszysz sie z tego marazmu i spojrzysz na swe uczucia chłodno, z boku, przemyslisz zyski i straty dobra, bo juz zaczynam bajke snuc:0 Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: no to zagadka od babowej 08.07.14, 10:42 Dziekuje Ci babowa slicznie... W sierpniu urlop , to ni glowa odpocznie na pewno... Uwialbiam to Twoje snucie bajek... powaznie Odpowiedz Link
babowa dla pani ag_at5 08.07.14, 23:30 ogolnie to jestem wredna i lubic mnie nie bedziesz a juz kart miłosnych to w ogole wyciagac nie umiem fantastyczną relację damsko męską w ciągu nadchodzącego roku. s- 8 mi, taka 6 den nie- 10 buław w- pustelnik, 3 den, 6 mi miłosci po grob to teraz nie spotkasz, ot takie luzne spotkania, niezobowiazujace, moze chwlowe zauroczenie kims , kto ci zaimponuje dojrzałoscia, wewnetrzna madroscia ale i tak kazde pojdzie w swoja strone tyle, choc chciałabym wiecej i ciekawiej Odpowiedz Link
ag_at5 Re: dla pani ag_at5 09.07.14, 00:07 Czasami miewam takie bardzo samotne chwile i wówczas zadaję tego typu pytania. Mam problem z glowy na rok. Rzeczywiście fascynują mnie mądrzy. Może życie podaruje mi coś w zamian. Dzięki wielkie Babowa. I tak Cię lubię Odpowiedz Link