Dodaj do ulubionych

no to zagadka od babowej

04.07.14, 17:54
wzdycham tesknie i załuje lekko, ze nie dane jest mi w te wakacje czegos doswiadczyc
czego mi brakuje, o czym pomysliwuje?
to przyziemne sprawatongue_out, wiec zadne wielkie marzenia
to zapraszam miłe paniesmile
Obserwuj wątek
    • ag_at5 Re: no to zagadka od babowej 04.07.14, 19:30
      nie wyjeżdżasz w piękną podróż nad lazury albo inne Karaiby, ponieważ szmal poszedł na rzecz ważniejszą niż wyjazd smile
    • algaria Re: no to zagadka od babowej 04.07.14, 21:35
      głowa boli
      upał dusi
      do zagadki
      wziąć się
      musi wink

Czego brakuje babowej na urlopie :

Mag pracy to raczej nie - ale możliwości jakie daje Mag czyli porozsyłania domowników gdzieś wysłanie ich w drogę i odpoczynek w ciszy i spokoju

Ostatnio trafiły kamienie to i wyciągnę kamień

MAGNETYT - przyciąganie - odzyskanie czegoś utraconego, odnalezienie siebie i spotkanie z kimś.. karta mówca czyli coś jak Mag

Wiem brakuje Ci towarzystwa osób dorosłych - takich plotek 'psiapi" i lofci - na żywo nie tylko przez telefon czy net wink <3 - to tak się pisze
    • inguszetia_2006 Re: no to zagadka od babowej 05.07.14, 11:02
      Witam
      To się zabieram za tę twoją zagadkę, bo wczoraj mi nie szło;-P Trudno się ogląda mecz i pisze na forum. No nijak myśli zebrać nie można;-D I tak mam Rycerza mieczy, 4 mieczy i 10 denarów.Co za karty, psia mać! Zgłupiałam. Muszę to przemyśleć. Poczekaj z rozwiązaniem do jutra. OK?A może fryzjera dobrego ci brakuje, co? To byłby Rycerz mieczy, ciach, ciach, włosy spadają;-P Albo kogoś, kto położy cię na kozetce i zrobi ci dobrze(4 mieczy), jakieś masaże, te sprawy? No, nijak mnie te karty nie ruszają.
      Pzdr.
      Ing
      • babowa Re: no to zagadka od babowej 05.07.14, 11:15
        inga, karty chyba dobre, one nakresliły kolejnosc sytuacji
        tak to zobaczyłam
        czekam, mam wakacje:p
      • inguszetia_2006 Re: no to zagadka od babowej 05.07.14, 11:24
        Witam
        Aaa... już wiem. Najpierw chcesz zrobić rozróbę w Rycerzu, potem odpocząć w 4 mieczy, a potem czekasz na złoty deszcz z nieba;-D To się układa logicznie w całość! Eeee... nie, chyba jednak nie to. Bardzo trudna ta zagadka. A ten mieczowy strasznie miesza mi w głowie.
        Pzdr.
        Ing
    • caro-caro Re: no to zagadka od babowej 05.07.14, 12:29
      Czego nie doświadczy Babowa w te wakacje: 2 miecze
      Hmmm czyżbyś nie miała szans na odcięcie się od wszystkich i bycie samej ze swoimi myślami?
      Jeszcze jedna wersja - na mojej karcie jest pani będąca tyłem do morza - nie zobaczysz morza w tym roku?! a chyba to jest w planach?
    • marta.89 Re: no to zagadka od babowej 05.07.14, 18:54
      Podczas tasowania najpierw wypadł Król mieczy a potem Q mieczy.
      Czego nie doświadczysz w te wakacje??
      As mieczy, 5 buław
      Cały czas przewija mi się, że z czegoś zrezygnowałaś, może z jakiegoś spotkana, rozmowy, z czegoś co wymaga dużego zaangażowania, dużo zachodu. Może jakiś sport, czy coś. Ale poleciałam terazsmile
      Babowa dziękuję za zagadkękiss
      • marta.89 Re: no to zagadka od babowej 05.07.14, 18:56
        5 buław u mnie pokazuje zbiorowisko ludzi, gdzie jest zamieszanie, hałas - jakieś spotkanie w większym gronie, koncert???
        • kashaa_35 Re: no to zagadka od babowej 06.07.14, 12:56
          Wyciagnelo sie 10 bulaw, wiec moze odpoczynku Ci brakuje ... Takiego zwyczajnego wytchnienia od dzieci i obowiazkow domowych,tego calego kieratu... Babowa, ja pamietam , Jak tylko znajde czas to zweryfikuje Ci wrozbe , ktora sie sprawdzila, bo na razie to jestem caly czas w trasie... moze wieczorem... Urwanie doopy... Doslownie smile
          • babowa Re: no to zagadka od babowej 06.07.14, 14:11
            dziewczyny, podaje rozwiazanie bo inga zapomniala, staroc jeden, ze prosila by poczekac az jej sie rozjasni umysl

wiec, brakuje mi ciszy spokoju, pobycia samej, nie myslenia , ze cos musze
            jestem zmeczona tym ciaglym- mamoo, tym, ze musze ciagle cos robic
            chcialabym wlasnie ciachnac tak, jedna decyzja i zmienic te wakacje
            zawsze udawalo mi sie wypchnac dzieciaki na jakis zroganizowany wyjazd a w tym roku przegaplilam, zostawilam im wolna reke i teraz cierpie
            chyba kazda odgadla albo krazyla wokol wlasciwej odpowiedzi
            dziekuje madre kobiety
            jakies zyczenia?
            jestem przed okresem, wiec moze byc ostro:0
          • babowa Re: no to zagadka od babowej 06.07.14, 14:19
            no kashaa, koniecznie mnie upewnij, ze jestem wspaniala :d
            ciekawa jestem, co tez cie spotkalo o czym ci krakalam
            • kashaa_35 Re: no to zagadka od babowej 06.07.14, 14:29
              Babowa, wlasnie przeczytalam....smile mozesz minpostawic karty na lipiec i sierpien, te dwa ostatnie wywrozone miesiace byly the best .... Powaznie , nie spodziewalam sie ........ Odnajde wieczorem tamten watek .... Jak tylko uda mi sie wrocic do domu....smile)
              • babowa Re: no to zagadka od babowej 06.07.14, 15:15
                matko, no postawie
                z drzeniem serca i reki:d
                ale na finanse, uczucia czy tak ogolnie?
                i od razu zastrzegam
                , dzis jade na grila wiec do kart wieczorem moge sie na nadawac
                i nie chce sie zobowiazac czasowo kiedy, ale postaram sie jak najszybciej
    • ag_at5 Re: no to zagadka od babowej 06.07.14, 16:14
      no to, jeżeli i mi się należy, to ja poproszę na fantastyczną relację damsko męską w ciągu nadchodzącego roku.
      Najpierw chciałam poprosic na najbliższe dwa miesiące, ale marne szanse ;p; a raczej nie ma szans.
      • kashaa_35 Re: no to zagadka od babowej 07.07.14, 13:03
        Postaw prosze tak , jak 2 miesiace temu.. Jedna karta na prace, jedna na uczucia ... Tak ogolnie smile
        • babowa Re: no to zagadka od babowej 08.07.14, 00:22
          kashaa miła
          ty masz dobry czas w pracy
          lipiec- mag
          sierpien- cesarz
          jestes sobie sterem i okretem
          duzo zalezy od ciebie, twoich pomysłow, decyzji, kreatywnosci w magu
          ceasrz mowi o dobrobycie, pewnosci trafnych decyzji i takim przekonaniu, ze robisz wszystko tak jak nalezy
          ugrutowujesz swoja pozycje w srodowisku, cenia cie i powazaja
          lipiec masz bardziej narwany,dzialajacy w sierpniu zbierzesz nagrody i cały splendor
          tu jest niezle

na uczucia
          lipiec- 7 buław
          sierpien- wisielec
          coz , w lipcu sie umeczysz troche, ktos bedzie probował narzucic swoje zdanie, sposob reagowania, mowic ci co masz robic albo jak powinnas ale ty pomimo ty rad i tak zrobisz po swojemu, choc bedziesz bic sie z myslami
          mam wrazenie, ze tu ktos bedzie chciał wymoc na tobie pewien ruch, moze nawet zangazuje w to inne osoby ale ty nie ulegniesz
          sierpien miesiacem zastoju uczuc, przemyslen i mielenia w głowie
          niby ci to snu z powiek nie spedzi ale w tyle głowy bedzie siedziało
          do wisielca dołozyłam jeszcze- 8 buław a potem jeszcze 7 denarow
          i juz nie wiem czy dobrze pamietam, kojarze ale tam pucharowy był u ciebie i moze 7 buław i wisielec mowi o takiej koncowce z tym pucharowym?pucharowy lekko odplynie i pojawi sie zniecka ktos, cos co zaprzatnie twoja głowe, na chwile niby tylko ale ruszysz sie z tego marazmu i spojrzysz na swe uczucia chłodno, z boku, przemyslisz zyski i straty
          dobra, bo juz zaczynam bajke snuc:0
          • kashaa_35 Re: no to zagadka od babowej 08.07.14, 10:42
            Dziekuje Ci babowa slicznie... W sierpniu urlop , to ni glowa odpocznie na pewno..smile. Uwialbiam to Twoje snucie bajek... powazniesmile
      • babowa dla pani ag_at5 08.07.14, 23:30
        ogolnie to jestem wredna i lubic mnie nie bedziesz
        a juz kart miłosnych to w ogole wyciagac nie umiem

fantastyczną relację damsko męską w ciągu nadchodzącego roku.
        s- 8 mi,
        taka 6 den
        nie- 10 buław
        w- pustelnik, 3 den, 6 mi

miłosci po grob to teraz nie spotkasz, ot takie luzne spotkania, niezobowiazujace, moze chwlowe zauroczenie kims , kto ci zaimponuje dojrzałoscia, wewnetrzna madroscia ale i tak kazde pojdzie w swoja strone
        tyle, choc chciałabym wiecej i ciekawiej smile
        • ag_at5 Re: dla pani ag_at5 09.07.14, 00:07
          Czasami miewam takie bardzo samotne chwile i wówczas zadaję tego typu pytania. Mam problem z glowy na rok. Rzeczywiście fascynują mnie mądrzy.
          Może życie podaruje mi coś w zamian.
          Dzięki wielkie Babowa. I tak Cię lubię smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka