Dodaj do ulubionych

kart potrzebuje!! proszę, proszę proszę

07.08.14, 13:03
Jestem w pracy, a jak wiadomo kart ze sobą nie biorę bo nic bym nie zrobiła wink Akurat teraz by mi się bardzo przydały - nie doczekam do 19 by sobie powróżyć, no nie doczekam i już
Któraś łaskawa wyciągnie dla mnie karty - "oddźwięczę się" tym samym.

Zadzwoniła moja dyr i powiedziała że będzie konkurs na pewne stanowisko - jako praca na UZ dodatkowa w moim miejscu pracy i że mnie zgłosiła iż przystąpię... oczywiście że to zrobię bo każdy dodatkowy grosz się liczy... tylko czy przejdę w tym konkursie
Dostane tą dodatkową pracę?
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: kart potrzebuje!! proszę, proszę proszę 07.08.14, 13:29
      Witam
      Tak będzie - 10 monet. Nie chce mi się ciągnąc dalej;-P No dobra. Jedna karta to za mało, to mogą być moje życzenia w tej sprawie.
      Wynik konkursu dla budżetu domowego Algarii - 6 buław
      Takie są szanse na wygranie konkursu - 9 kielichów
      Tak się będzie czuła Algaria po ogłoszeniu wyników konkursu - Gwiazda
      Na sprawdzenie kart - Głupiec.
      No, miła wiedźmo, to są moje projekcje najprawdopodobniej. Ale jakie milusie prawda?;-P
      I jeszcze dobiorę coś, taka kropka nad i. As kielichów. Tak, kibicuję ci, to oczywiste. Ty się też już nakręciłaś. Serce ci mocno wali i jest radocha. Nie ciągnę dalej, bo i tak wiem, co wyciągnę, czytaj "coś dobrego";-D
      Pzdr.
      Ing

• camaretto Re: kart potrzebuje!! proszę, proszę proszę 07.08.14, 13:34
      Wyszło mi Ala ma kota smile
      Oczywiśie pojdę i się zgłoszę ale ....
      Idź i się zgłos a póżniej wróż
      To moje zdanie.
      • algaria Camaretto 07.08.14, 14:07
        camaretto napisała:

> Wyszło mi Ala ma kota smile
        > Oczywiśie pojdę i się zgłoszę ale ....
        a jakiej to talii takie wóżby wink

Skoro Ala ma kota to chyba znaczy, że Sylwia ma tę pracę wink
        • nieszaman Re: Camaretto 04.12.14, 19:14
          Jestem pod wrażeniem, bo okazuje się że cała praca jaką włożyłem w naukę logiki poszło jak demokracja.
          Pozdrawiam nieszaman.
    • szaman.ka Re: kart potrzebuje!! proszę, proszę proszę 07.08.14, 14:22
      Wychodzi mi,że tak ! ( Rycerz Denarów,Rycerz buław,Królowa buław)
    • algaria Re: kart potrzebuje!! proszę, proszę proszę 08.08.14, 16:21
      To i ja sobie wyciągnęłam... 7 buław Koło fortuny i jako wynik wyników król monet
      Troszeczkę będę musiała powalczyć ale praca moja big_grin..... ha jak karty się pomyliły jak z egzaminem u nikix? wink
    • algaria zapomniałam... 09.08.14, 12:33
      Zapomniałam wszystkim życzliwym podziękować za wróżby i karty .. oby się spełniły

W razie potrzeby to jestem do dyspozycji a teraz coś słodkiego, czekoladowego i tuczącego :

https://2.bp.blogspot.com/-PnH1APdbNdI/UOqv8eshbcI/AAAAAAAAE3w/zoR0hluw2k4/s1600/IMG_0778b.jpg
    • sylwunka36 Re: kart potrzebuje!! proszę, proszę proszę 04.12.14, 19:47
      Witam,Algario! Teraz dopiero zobaczylam prośbę. Widzę, że już osoby bardziej doswiadczone i kompetentne się wypowiedzialy,ale ja też wyciagnelam dla Ciebie karty.Nastepujacy uklad ,Papież, Mag i Kaplanka.Wedlug mnie wynik będzie pozytywny.Kaplanka na koncu jako rezultat ,to w kwestiach zawodowych sukces w pracy,podnoszenie kwalifikacji.Papiez na poczatku oznacza próbę, egzamin,konkurs ,do ktorego musisz się przyłożyć nastawic pozytywnie.Podswiadomosc musi byc zaprogramowana na wygraną, ! To polowa sukcesu,! Wiara w siebie i swoje mozliwosci czyni bowiem cuda,! Trzeba oczywiscie podeprzec ja kompetencjami,ale tych Ci nie brakuje! Poza tym Papiez moze oznaczac szara emilencje,czyli osobę, ktora jest Ci przychylna ,ale kryje sie z tym,popiera Cie w ukryciu,Mag w srodku ukladu oznacza wysilek intelektualny,jakies podszkolenie moze,uzupelnienie kwalifikacji,kurs jakis moze.W kazdym badz razie wynik koncowy jest optymistyczny! 3mam kciuki i pozdrawiam, Sylwia
      • sylwunka36 Re: kart potrzebuje!! proszę, proszę proszę 04.12.14, 19:51
        Kaplanka ,czyli awans na upragnione stanowisko,spełnienie zawodowych marzen! Oby się spełniło, !
        • sylwunka36 Re: kart potrzebuje!! proszę, proszę proszę 04.12.14, 19:56
          PS Uwielbiam wzetki.Mniam...I jak tu być na diecie,kiedy tu takie pysznosci...
        • algaria Sylwinka 04.12.14, 19:57
          Dziękuję za karty ale...
          Wątek jest z sierpnia - dawno nie aktualny... niestety ja nie mogłam wystartować w konkursie ze względu na przepisy ale pchnęłam syna i on wygrał.
          Także ja stanowiska nie objęłam ale mój syn owszem
          • sylwunka36 Re: Sylwinka 04.12.14, 20:02
            No tak, nie spojrzalam na datę. Teraz mi się wyswietlilo.A napisalabys ,jak ten moj uklad można zinterpretować. Pozdrawiam, Sylwia
            • algaria Re: Sylwunka 04.12.14, 20:30
              Wiesz - Ty chyba masz tylko AW a ja z samych AW to tak średnio ale sądzę że.. Papież Mag i Kapłanka
              W sumie nie było konkursu jako takiego ale trzeba było złożyć oferty - wydrukować ankietę wypełnić i złożyć - konkurentów nie było, ja nie mogłam bo w tym samym czasie na 2 etatach dla różnych pracodawców nie mogę pracować... Papież to sądzę że top są te normy zasady które zadecydowały że a Magu czyli nowy etap został schowany w Kapłance - Gdyby była karta Sprawiedliwość to bym pracę dostała - Kapłanka już kilka razy pokazała mi że pracy nie będzie - to tajemnica, intuicja, nauka - to sprawa która biegnie własnym torem i na rezultat musimy poczekać.. dodam że rzeczywiście wszystko się opóźniło i szło niezależnie ode mnie.
              • sylwunka36 Re: Sylwunka 04.12.14, 20:44
                Wielkie dzięki, pozdrawiam. Sylwia
          • nieszaman Re: Sylwinka 05.12.14, 08:42
            Pewnie to przypadek(choć takie nie istnieją) ale było fanie przeczytać tę rozmowę, tylko czy jesteście świadome że w naszym kraju tarot jest potępiony a 98% Polaków to katolicy.
            Pozdrawiam nieszaman.
            • algaria Re: Sylwinka 05.12.14, 11:56
              nieszaman napisał(a):

> Pewnie to przypadek(choć takie nie istnieją) ale było fanie przeczytać tę rozmo
              > wę, tylko czy jesteście świadome że w naszym kraju tarot jest potępiony a 98% P
              > olaków to katolicy.
              > Pozdrawiam nieszaman.

A czy Ty wiesz ile z tych 98% co to katolikami się zwą i potępiają tarota jest klientami wróżek?? Hipokryzja i zakłamanie
              Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień wink
              • nieszaman Re: Sylwinka 05.12.14, 18:58
                Radzę obejrzeć Żywot Brajana, nie jestem katolikiem za to mam sprawność snajpera, i jestem bez wad!
                Nieszaman.
                • algaria Re: Sylwinka 05.12.14, 19:14
                  nieszaman napisał(a):

> Radzę obejrzeć Żywot Brajana, nie jestem katolikiem za to mam sprawność snajper
                  > a, i jestem bez wad!
                  > Nieszaman.

To brzmi jak żywa reklama do portalu randkowego wink
                  • nieszaman Re: Sylwinka 05.12.14, 20:58
                    Próbuj ale łatwy nie jestem.
                    • algaria Re: Sylwinka 05.12.14, 21:44
                      nieszaman napisał(a):

> Próbuj ale łatwy nie jestem.

Przeważnie to co się reklamuje, nie jest warte swojej ceny...
                      • nieszaman Re: Sylwinka 06.12.14, 16:11
                        Zauważyłaś tu jakąś samo reklamę?
                        • algaria Re: Sylwinka 06.12.14, 16:24
                          Oczywiście - a mam zacytować? smile
                          • nieszaman Re: Sylwinka 06.12.14, 18:52
                            Oczywiście
                            • algaria Re: Sylwinka 06.12.14, 19:10
                              Skoro nie wiesz co napisałeś o sobie w powyższych postach to proszę Cię bardzo przypomnę

1)
                              "nie jestem katolikiem za to mam sprawność snajpera, i jestem bez wad! "
                              2)
                              "łatwy nie jestem."

Czyżby to nie była reklama własnej osoby?
                              • nieszaman Re: Sylwinka 06.12.14, 21:40
                                Nie, to zwykła rzecz. Reklamy nie uskuteczniam. Ja kształtuję swoją rzeczywistość. a Ty starasz się ja wyczytać z kart. Dlatego już nieszaman. Mała litera to w podpisie to ściema.
                                • algaria Re: Sylwinka 06.12.14, 22:30
                                  nieszaman napisał(a):

Ja kształtuję swoją rzeczywistość. a Ty starasz się ja wyczytać z kart.

Nie oceniaj dnia przed wschodem słońca, a kobiety przed zajściem księżyca.
                                  • inguszetia_2006 Re: Sylwinka 06.12.14, 22:41
                                    algaria napisała: Nie oceniaj dnia przed wschodem słońca, a kobiety przed zajściem księżyca.
                                    Witam
                                    Algaria. Po co ty gadasz z paziem mieczy, co?;-P
                                    Pzdr.
                                    Ing
                                    • algaria Re: Sylwinka 06.12.14, 23:22
                                      inguszetia_2006 napisała:

> algaria napisała: Nie oceniaj dnia przed wschodem słońca, a kobiety przed zajśc
                                      > iem księżyca.
                                      > Witam
                                      > Algaria. Po co ty gadasz z paziem mieczy, co?;-P
                                      > Pzdr.
                                      > Ing

A wiesz, że też sama siebie o to samo zapytałam - no durna jestem jak nic wink ale to wszystko z empatii i naiwności mej. Każdemu daję szanse by się wypowiedział,a w przypadku pazia mieczy miałam nadzieję że może czegoś ciekawego się dowiem, przecież miecze to intelekt choć szpiclem podszyte tongue_out
                                    • baba_potwor Re: Sylwinka 07.12.14, 19:11
                                      Mnie tu raczej Wisielcem jedzie.
                                      • algaria Re: Sylwinka 07.12.14, 20:30
                                        baba_potwor napisała:

> Mnie tu raczej Wisielcem jedzie.

Myślisz? Jak poprosiłam by mi go karty pokazały to niedopieszczoną 5 kielichów i Diabłem wyszły .. a ja sądziłam że to Papież w czystej postaci wink ;D
                                        • baba_potwor Re: Sylwinka 08.12.14, 02:38
                                          Poczucie misji i zapędy apostolskie wyraźnie wskazują na ogląd rzeczywistości odwrotny niż reszta ludzkości.
                                          • algaria Re: Sylwinka 08.12.14, 16:33
                                            baba_potwor napisała:

> Poczucie misji i zapędy apostolskie wyraźnie wskazują na ogląd rzeczywistości o
                                            > dwrotny niż reszta ludzkości.

I uczepienie się mnie jednej jedynej wink Zawiesił się bidny Papież z misją pazia mieczy w rozpaczy 5 kielichów i z zakusami Diabła wink
                                  • sylwunka36 Re: Sylwinka 06.12.14, 22:43
                                    Moja jedna mała pomyłka, a taka dyskusja się wywiązała Wasza. Ciekawe,czy to przypadek ,czy. ...
                                    • algaria Re: Sylwinka 06.12.14, 23:22
                                      sylwunka36 napisała:

> Moja jedna mała pomyłka, a taka dyskusja się wywiązała Wasza. Ciekawe,czy to pr
                                      > zypadek ,czy. ...

Zawsze możesz to sprawdzić w kartach wink
                                      • sylwunka36 Re: Sylwinka 06.12.14, 23:26
                                        Co racja, to racja! A tak poważnie często zastanawiam się, ile zdarzeń jest przypadkowych,a jak wiele to zrzadzenie losu. Po prostu tak musialo być i już. ..
                                      • nieszaman Re: Sylwinka 07.12.14, 10:36
                                        Johann Wolfgang von Goethe opisał siebie jako Fałsta cytat?
                                        nieszaman

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka