Dodaj do ulubionych

BARDZO PROSZĘ O POMOC W INTERPRETACJI KART!

29.10.14, 16:54
WitajciesmileJestem tu nowa.Chciałabym o pomoc w interpretacji kart na 2 pytania:
1. Czy pewien pan skontaktuje się ze mną (sam to zrobi) w najbliższej przyszłości?
-wyciągnięte karty: 4 monet, walet buław,2 monet(wszystkie w prostej pozycji, wyciagane z calej talii 78 kart)
2. Czy dojdzie do spotkania z tym panem?
- wycianięte karty: pustelnik,9 mieczy(odwrócona),as buław(odwrócone)

Bardzo proszę o interpretację bo to bardzo ważne dla mnie i dziękujęsmile
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC W INTERPRETACJI KART! 08.11.14, 11:04
      A... ma interes w tym żeby do ciebie dzwonić?

Pyt. 2.

Spróbuj po nazwach najpierw zinterpretować drugą opcję, i przeczytaj dokładnie znaczenie każdej z kart, ale nie wksiążeczce dodanej do kart tylko w jakimś ludzkim podręczniku wróżbiarskim, pozbawionym aluzji do seksu czy przesądów, choćby 'vademecum' czy książce Suligi czy B. Antonowicz.
      Fajna strona dlapoczątkujących- www.learntarot.com jest po angielsku.

Misia
    • krakuskaa Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC W INTERPRETACJI KART! 08.11.14, 17:13
      hejsmile
      pytania źle postawione, od czy się nie zaczyna, ale gdyby przyjąć, że to odpowiedzi na pytania " jak się zrealizuje moje oczekiwanie na ...." to:
      a) pan się nie skontaktuje, karty denarowe- zatrzymanie i zastanawianie się nad ewentualnym działaniem, finalna 2 denarów- odejście od pomysłu kontaktowania się, który mógł pojawić się w giermku
      b) do spotkania nie dojdzie,
      pozdrawiamsmile
      • ziajka.a Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC W INTERPRETACJI KART! 08.11.14, 22:17
        Czy wszystkie karty denarowe to "zatrzymanie, zastanawianie sie nad ew. działaniem" ?? To nie są karty kontaktowe? Bo mi właśnie na kontakt wyszła 6 denarów, 8 buław, rydwan i osoba która mi te karty kładła mówiła ze kontakt będzie. Wiem, że każda osoba inaczej czuje karty, kazda ma swoje karty kontaktowe.
        Patrzyłam na ta 6 denarów i wyczytałam , że to jest i kontakt i oczekiwanie na niego, czyli na dwoje babka wrózyła big_grin
        • krakuskaa Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC W INTERPRETACJI KART! 08.11.14, 22:24
          Podałaś takie karty 4 denary i 2 denary, skąd nagle 6 denarow? Zresztą to jest karta dawania i brania, coś musisz dać żeby otrzymać.
          • ziajka.a Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC W INTERPRETACJI KART! 08.11.14, 22:30
            ale to nie moj post , nie moj watek ten pierwszy. Ja sie wtracilam jak przeczytalam twoj wpis o kartach denarowych na kontakt dlatego zapytałam
            • algaria ziajka 08.11.14, 22:48
              ale oprócz kart denarowych masz karty ruchu 8 buław i Rydwan - zwłaszcza Rydwan to wiadomości
              6 denarów to zachwianie równowagi czyli jakieś działanie jest
              • ziajka.a Re: ziajka 09.11.14, 10:38
                Dziękuje algario, tak myślałam ze karty ruchu sa, tyle ze ta 6 denarów była pierwsza dlatego się zachwiałam wink Zwyczajnie brak mi jeszcze doświadczenia
                • algaria Re: ziajka 09.11.14, 11:20
                  ziajka.a napisał(a):
                  Zwyczajnie brak mi jeszcze doświadczenia
                  Spokojnie nie od razu Kraków zbudowano smile
    • rozmaryn_1 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC W INTERPRETACJI KART! 08.11.14, 21:36
      Odczytałabym te karty tak, że się nie odezwie. Ma na to ochote, ale za bardzo się waha i ostatecznie wydaje mu się, że własciwsze jest sie nie odzywac. Pan podejdzie bardzo ostroznie do tematu spotkania, musi byc jakiś powód i Ty go pewnie znasz albo się domyslasz. Ma to zwiazek z jego doświadczeniem zyciowym, wycofa się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka