Dodaj do ulubionych

Który z kandydatów

26.11.14, 15:30
U nas w niedziele II tura wyborów na wójta - szybka zagadka i ciekawostka który z kandydatów zostanie wójtem

Dotychczasowy - Moc
Nowy - 2 monet

Teoretycznie powinien wygrać dotychczasowy wójt, ale mogą to być moje pobożne życzenia - rozwiązanie najpóźniej w poniedziałek
Obserwuj wątek
    • sylwunka36 Re: Który z kandydatów 26.11.14, 16:38
      Witaj,Algario! Ja Wyciągnęłam karty juz tydzień temu (watek uff już za mną ).Dla wójta Glupiec, a dla radnego Cesarz. Cesarz to praca,zjecie wysokiego stanowiska,pozycja.W starciu z Glupcem wygrywa chyba zdecydowanie. Ciekawa jestem. Pozdrawiam, Sylwia
      • algaria Re: Który z kandydatów 26.11.14, 16:46
        Widziałam że wyciągnęłaś, ale i i ja chciałam spróbować swoich sił w tarocie - w końcu to mój przyszły wójt wink

W niedzielę liczyć głosy będę to i szybko się dowiem kto wygra
        • sylwunka36 Re: Który z kandydatów 26.11.14, 16:57
          To Ty jesteś Mistrzynią, ja tylko tak z ciekawości, chciałam się sprawdzić. Duzo jeszcze nauki przede mną. Nie myli się tylko ten ,kto nic nie robi,więc działam. Pozdrawiam, Sylwia. Nie chciałam drugi raz na to samo pytanie wyciagac,dlatego przypomnialam o tym watku.
          • algaria Re: Który z kandydatów 26.11.14, 17:14
            Wiesz - gdybyś Ty wyciągała na to samo to byłoby zupełnie niepotrzebne ale ja wyciągnęłam 1 raz, a po 2 Ty masz z tego co widzę tylko AW - ja ciągnęłam z całej talii - wydaje mi się że w takich wypadkach cała talia jest lepsza dokładniejsza - tu chodzi o niuanse i możliwość różnicy kilku głosów

Z Lenormandów wyciągnęłam

wójt Chmury, słonce jeździec - z początku przegrana ale z każdą komisją będzie lepiej

radny koniczyna myszy dom - chwilowe szczęście które zjedzą myszy i pan w domu zostanie

Tu rozgrywka będzie do ostatniej chwili i podejrzewam że ostatnia komisja która się przyjdzie rozliczyć - to jej głosy będą decydujące.
        • sylwunka36 Re: Który z kandydatów 26.11.14, 17:00
          A zobaczylabys ,proszę, kto u nas wygra. w Częstochowie ? Stary prezydent czy PiSiak? Dziękuję.
          • algaria Re: Który z kandydatów 26.11.14, 17:17
            sylwunka36 napisała:

> A zobaczylabys ,proszę, kto u nas wygra. w Częstochowie ? Stary prezydent czy P
            > iSiak? Dziękuję.

Tu wyszły mi znaczące
            Stary - 4 kielichów
            Pisiak Cesarz

Chyba wszystko jasne

Wiesz , po wynikach możemy podyskutować czemu karty wyszły tak a nie inaczej wink
            • sylwunka36 Re: Który z kandydatów 26.11.14, 17:33
              Wielkie dzięki, Algario, ! Cóż, trzeba teraz iiść na wybory i mieć nadzieję, że wygra lepszy, !
              • sylwunka36 Re: Który z kandydatów 26.11.14, 17:37
                Chociaż karty nie są przychylne mojemu faworytowi...Dam znać, kto wygra.
            • 1alaska Re: Który z kandydatów 01.12.14, 12:38
              Stary to wielbiciel kieliszka.
              Pisiak trzyma się prosto jak dżentelmen - klasa. Tylko partia nie ta.
              • sylwunka36 Re: Który z kandydatów 01.12.14, 18:46
                Dobre, ! No masz rację, Stary wzniesie kielich zwyciestwa,! Hi,hi...
                • 1alaska Re: Który z kandydatów 02.12.14, 11:45
                  Oj, myślę, że co najmniej cztery smile
                  • sylwunka36 Re: Który z kandydatów 02.12.14, 12:14
                    Genialna jesteś, ! Usmialam się, ! Pozdrawiam, Sylwia
    • bronxi Re: Który z kandydatów 26.11.14, 17:35
      To i ja mogę zapytać jak to u nas bedzie czy zostanie stary czy nowy? Też to ważne dla mnie, bo to poniekąd mój szefosmile
      • algaria Bronxi 26.11.14, 20:04
        Stary 8 monet
        Nowy królowa mieczy

No i co teraz? królowa mieczy to władza i stanowiska prawne - obstawiam nowego
        • bronxi Re: Bronxi 26.11.14, 20:13
          O kurde to będzie masakra...nieeeee, wolałam już starego pomimo, że kiedyś mi zalazł za skóre, ale mniej groźnysmile
        • bronxi Re: Bronxi 01.12.14, 07:16
          A jednak został u nas stary wójt uffff smile
          Czyli zaczynamy kolejny, spokojny dzień w pracy bez rewolucji..
    • inguszetia_2006 Re: Który z kandydatów 26.11.14, 20:11
      Witam
      Na tego starego wyszła mi 6 mieczy. Kop w d..pę od wyborców, czyżby?;-P Pakujemy manatki?
      A z jakiej on frakcji? Zaraz zapytam kart - 2 mieczy. No, skojarzeń mam sto, a nie chce sobie komplikować dodatkowymi kartami. To koalicjant? PSL czyżby, a może SLD? A może po prostu dupowłaz, który z każdym się dogada, bo ma w tym interes?;-D Dwójka mieczy prawdę ci powie... la,la, la... Weryfikuj jak możesz.
      Pzdr.
      Ing
      • bronxi Re: Który z kandydatów 26.11.14, 20:26
        A to do mnie czy Algarii czy Sylwunki?
        • inguszetia_2006 do Algarii n/t 26.11.14, 20:35
    • algaria wyniki:) 30.11.14, 23:40
      Wygrał wójt ale do samego końca nie było wiadomo kto wygra - byłam w gminie i rozliczałam się jako 4 komisja po nas było jeszcze 6 a w gminie jest 11 - do 10 wygrywał radny - ostatnia była duża komisja z miejscowości rodzinnej wójta i wygrał rzutem na taśmę ..Moc była z nim smile
      • algaria Re: wyniki:) 30.11.14, 23:43
        Lenormandy miały rację pokazały dokładnie ja było - nawet nie wiedziałam że aż tak są dokładne a ja umiem je czytać wink
        • sylwunka36 Re: wyniki:) 30.11.14, 23:58
          Algario, jesteś jasnowidzka! Lenormandy idealnie to ukazały, aż trudno w to uwierzyć. ..Szok! Brawo! A odnosnie moich kart,to może źle je odczytalam ,na pewno, skoro taki wynik.Moze w tym wypadku moglam doGlupca dolozyc kkartę, to oznaczaloby dla wojta zaczecie wedrowki od poczatku,! Cesarz,to moze mocna pozycja w tym wypadku.Gratuluje ,podziwiam.Pozdrawiam,Sylwia
          • sylwunka36 Re: wyniki:) 01.12.14, 00:01
            Jutro dam znać, kto u mnie wygrał. Dobranoc, Sylwia
            • sylwunka36 Re: wyniki:) 01.12.14, 00:13
              Właśnie przeczytałam, podali nieoficjalne wyniki,wygrał stary prezydent,na szczęście, ! Uff!
              • camaretto Re: wyniki:) 01.12.14, 15:41
                Lenormandy są dobre, sama testowałam, mam podobne odczucia.
                Ale TarotNiezastąpiony a postawiony na Hanię2014 okazał mi to niestety, czego się spodziewam, i to mimo kłopotów zrozkładem, bo u nas niepopularny a ulubiony rozkład Złotego Brzasku Krzyż i .tTrójkąt miał w necie ze dwa czy trzy równoległe ,,klucze''
                Piszę na kolanie, więc CDN bo na prezydenturę Wwy może ktoś jest jeszcze ciekawy?
                Niestety potwierdzają się obawy....sad... walka będzie i to ostra, zwłaszcza że Sasin obiecywał Rajskie Przejazdy Tramwajem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka