nikix4 12.05.15, 23:23 Na pytanie jaką pani x ma szansę na zreaslizowanie swojego marzenia wypadła mi 3 mieczy. Nie kojarzy mi się z niczym dobrym. A tu szansa - 3 mieczy. Podpowiedzcie mi jak to "ugryźć". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leda-is-one Re: 3 mieczy 13.05.15, 05:55 Do realizacji marzeń zabrać się rozumem,nie sercem, wyczyścić z chwastów i zaorać jeszcze raz pole. Przygotować czysty grunt pod nowe,marzenie się spełnią.Pozdrawiam Leda Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: 3 mieczy 13.05.15, 17:38 3 miecze to często jakieś rozczarowanie, bolesne wspomnienia, może trzeba puścić przeszłość, komus wybaczyć, sobie, coś się nie udało, ale teraz może się udać. Dać sobie szansę... To tez karta intelektu, swietnych pomysłów, może coś w planach jest zle poukładane i trzeba go odpuścić i ułożyc plan od nowa. A może poszukać innego marzenia? Może to marzenie podchodzi pod powiedzonko "uważaj, czego sobie życzysz, bo może się spełnić" Odpowiedz Link
nikix4 Re: 3 mieczy 13.05.15, 18:01 Dzięki dziewczyny Nigdy mi sie ta karta z niczym dobrym nie kojarzyła a tu jak widać może być szansą. ps. Leda jak tam urlop ? Odpowiedz Link
leda-is-one Re: 3 mieczy 16.05.15, 05:41 Nikix już po urlopie, jak Ty mnie pytałaś, ja zamykałam walizki na powrotną drogę,wróciłam wczoraj w nicy do mojej samotni,ale neta nie miałam z powodu braku jednego euryczka na koncie którego sobie jakoś operator zagospodarował. Urlop się udał,prawie w 90 procentach jestem zadowolona,te 10 procent jest w tej trojce mieczy,archetypowym jej wydźwięku. Zrobiłam co można,poczekamy ale serce umordowane i czekać nie chce a chodzi o moja latorośl,.Wróżby dziewczyn były trafione,bardzo trafione. Ogarnę się jakoś,rozpatrzę i opowiem Wam może cokolwiek,zweryfikuje konkretnie.Brakowało mi Was,podglądałam,nawet coś zamiotłam,no i meldowałam się u Matki naszej na bieżąco Serdeczności Wam posyłam i ciepełko,och jak ja lubię te 30 stopni Odpowiedz Link
nikix4 Re: 3 mieczy 17.05.15, 00:51 Aż Ci zazdroszczę tego słoneczka. U mnie w nocy można zamarznąć. Wiesz, z dziećmi zawsze kłopot i małymi i dużymi Ale dobrze będzie Najważniejsze, że urlop Ci się udał - 90 % to dużo Odpowiedz Link