Dodaj do ulubionych

Sen miłość

22.05.15, 10:42
Miałam bardzo fajny sen smile

Śniło mi się, że pewien mężczyzna powiedział, że mnie kocha.
Ja w tym snie nie wierzyłam że on to powiedział do mnie.

W realu ten facet wywołuje u mnie przeróżne emocje, wiele tych pozytywnychsmile ciągnie mnie do niego. I różnie między nami bywało,obecnie kontakt się miedzy nami urwałsad
Co taki sen może oznaczać.... tylko moje marzenia?
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Sen miłość 22.05.15, 16:42
      Ten sen trudno jest zinterpretować jednoznacznie, ale zerknęłam w karty. Ten mężczyzna nie chce związku, bo on chyba już w jakimś związku jest? Sen mówi ogólnie o przeszkodach w pójściu za głosem instynktu, znajomość jest jakby bez perspektyw na przyszłość. Jak czytać znaczenie- tu stoi jakby ktoś plotkę jakąś puścił, coś tu jest ukrytego , o czymś nie wiesz, jest tu jakaś trzecia osoba jeszcze i ten sen jakoś do niej nawiązuje. Jak sen sie zamanifestuje- spotkacie się jeszcze, kontakty się odnowią, ale z panem nic tu nie ma, choć bardzo możliwe, że mu sie spodobałaś.
      • dzastirbiber Re: Sen miłość 22.05.15, 17:04
        tak Rozmarynku, ten mężczyzna w związku.
      • dzastirbiber Re: Sen miłość 22.05.15, 17:26
        miałam już wróżbę na relacje z tym panem i ciagle wychodzi że darzy mnie uczuciem
        • rozmaryn_1 Re: Sen miłość 22.05.15, 17:48
          dzastirbiber napisał(a):

> miałam już wróżbę na relacje z tym panem i ciagle wychodzi że darzy mnie uczuci
          > em
          To po co pytasz o sen, szukasz kolejnego potwierdzenia? Mężczyzna w związku (pewno ma rodzine, dzieci, prawda? tak sądzę po kartach) ma wiele do stracenia. Nawet jesli jego zwiazek przechodzi kryzys, żona nie budzi już w nim namietności, to jednak wiele ich łączy i wie, czego się spodziewać, poza tym dzieci są radoscią zycia wiekszości ludzi, którzy je posiadają (nie znam sytuacji, aż tak się nie wgryzałam). Uczucie fascynacji może okazac sie przemijające, a co wtedy z rodziną? I czy czasem choć przez chwile pomyslałas o tej drugiej kobiecie? Ale nie, nie pisze tego, zeby Cie skrytykować lub oceniać, nawet jesli tak to zabrzmiało. Nie jestem za tym, zeby ludzie trzymali się siebie na siłę, bo wzieli ślub i czasem tak bywa, że miłość kogoś porazi i nie ma na to rady. Jednak dużo częściej ludzie po czasie żałują, że zaryzykowali i stracili wszystko co, budowali latami. Bo buduje sie długo, a zniszczyć można w jednej chwili. Ten pan jest tego świadomy, jest świadomy, ile może stracić i dlatego nie widzę żadnych ruchów z jego strony w Twoim kierunku. Póki co to uczucie platoniczne, bujanie w obłokach. Za dużo przeszkód. Jesli to ma być milość jaka rzadko się zdarza, to i tak bedziecie razem. Ale jeśli by to miało skończyc się rozczarowaniem, to szkoda rozbijać czyjś związek.
          • dzastirbiber Re: Sen miłość 22.05.15, 18:00
            byc moze i szukam. Pomarzyć można a nawet trzeba.
            • rozmaryn_1 Re: Sen miłość 22.05.15, 18:11
              Chciałas wróżbę na uczucia i wyszedł pan, o którym myślisz w tajemnicy, to pewnie on. Widać jednak dużo przeszkód i choć pan wzdycha, to jednak zero konkretów. książka, koniczyna, pies, trumna. Prawdopodobnie jednak zakończysz tą znajmość.
              Za to w domu masz świetną energię- pierścionek kwiaty, dom, słońce, to chyba ten pan nie jest potrzebny do szczęścia?
              • dzastirbiber Re: Sen miłość 22.05.15, 18:28
                bładzę. masz racje. nie bede wiecej komentowac. chyba potrzebowalam przeczytac twoje słowa aby wszystko zrozumiec i zeby do mnie dotarłlo.
                dziękuję Rozmarynku
                • rozmaryn_1 Re: Sen miłość 22.05.15, 19:39
                  smile
    • dzastirbiber Re: Sen miłość 22.05.15, 18:30
      nie pisz juz mi wrozby w tamtym wątku.
      • rozmaryn_1 Re: Sen miłość 22.05.15, 19:39
        ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka