Dodaj do ulubionych

Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy

25.11.15, 21:16
Witam
No to ten... ja też! Mam nadzieję, że mi netu nie wyłączą w piątek;-P
Wygląd przyszłego partnera, kochanka, męża! Żebyście nie przegapiły złota podczas poszukiwańbig_grin To może być zabawne, jak się wyciągnie np. kartę z takiej talii jak niżej.
Ale spokojnie jak na wojnie, nie mam takiej talii;-P Ufff... odetchnęłyście, co?
https://i1284.photobucket.com/albums/a569/Sanjana_Cool/TarotofReflections_-_Kelche_09_zpsdb9e5d74.jpg
Pzdr.
Ing
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy 25.11.15, 21:20
      Nie wiedziałam czy to pan czy pani na tej karcie.. Ja się pisze na wróżbę zobaczymy kogo mi wyciągniesz borsuka czy innego tongue_out
      • inguszetia_2006 Re: Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy 25.11.15, 21:29
        Witam
        Pomieszam mężczyzn z różnych talii, obiecuję! Może to coś pomoże;-P I mam nadzieję, że znajdę obrazki w necie. Jak nie - to opiszę, skrupulatnie i dokładnie, co to za dżentelmen jestbig_grin Życzę Adonisa, w każdym razie. Oby sami tacy się wyciągali, bo takiego brzuchacza z obrazka wyżej to żadnej nie życzę. Facet musi mieć tyłeczek jak orzeszek i potężne bary, a nie brzuch piwny do kolan. Kobiety to co innego. Tu i ówdzie coś mięciutkiego nie zaszkodzi, taka nasza mięciutka natura:-0
        Pzdr.
        Ing
        • algaria Re: Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy 25.11.15, 21:54
          Czyli chłop śląski w barach szeroki, a w dupie wąski
      • inguszetia_2006 Mężczyzna Algarii 27.11.15, 19:47
        Witam
        Walet trefl. Mam blondyna z wąsembig_grin Wąs lekko rudawy. Uśmiech przebiegły lekko. Nos długi, zgrabny, raczej w typie orlim. Oczy lekko kpiarskie. Niestety, ta karta nie pokazuje figury panicza. Podobny do tego, ale to nie to dokładnie. Nie mogę znaleźć w sieci karty, którą wyciągnęłam. I co Borsuk jak żywy, no nie?;-P Żartuję, nie wiem, jak wygląda Borsukwink
        https://www.tarot.gbzl.pl/trefl/walet%20trefl.jpg
        Pzdr.
        Ing
        • algaria Re: Mężczyzna Algarii 27.11.15, 20:57
          Dzięki - Borsuk to śniady brunet z niebieskim okiem, wysoki, przez kilkanaście lat mieścił się w ślubny garnitur tongue_out wąs ma siwawy, sędziwy już z wieku, stateczny z godności, leniwy z zamiłowania. Nos ma co prawda klasyczny, ale wzrok cwany oczy mruży - nie dowidzi biedak .. Walet trefl to nie borsuk - chyba że borsuk za młodu tongue_out
    • rozmaryn_1 Re: Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy 25.11.15, 21:23
      Bedziesz ciągnąć karty na wygląd faceta? smile To ja poprosze jakiegos ognistego big_grin
      Wiedziałam, że coś wymyslisz, tylko zastanawiałam się, co to bedzie smile
      • inguszetia_2006 Rozmaryn 27.11.15, 19:57
        Witam
        Cesarz! Nos orli, spojrzenie mało przyjazne. Twarz pociągła. Sylweta szczupła. Rudy i brodaty, oczy niebieskie. Teraz modna jest broda drwala, czyżby o takiego brodacza szło? Czy masz gdzieś może obok siebie lasy i tartaki i tam są prawdziwi drwale?big_grin Poszłabym poszukać księciunia właśnie tam! Tego Cesarza ci wyciągnęłam, dokładnie tego. Kojarzy ci się z kimś?

https://www.aeclectic.net/tarot/cards/_img/jasniak-01708.jpg
        Pzdr.
        Ing
        • rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 27.11.15, 22:14
          Ingo kochana, przeczytałam juz wcześniej, co mi tu wywróżyłas, ale zostawilam Cię na deser smile
          Nie gustuje w brodaczach, ale znam jednego, co mi się kojarzy z opisem i musze przyznać, że ma swój urok osobisty i wyjatkowo broda mu pasuje smile Drwali u mnie nie ma, w lesie pustki o ile mi wiadomo, jesli chodzi o facetów, ale jest brodacz i ma niebieskie oczy i twarz pociagłą, choć nie aż tak jak na karcie. Broda zreszta odpowiednio wystylizowana wink Tylko rudy nie jest, ale kto go tam wie, może gdzies pod ubraniem i rude włosy ukryte big_grin Szczupły, nos normalny co prawda, a spojrzenie... hahaha... zalezy na kogo patrzy wink
          Dziękuję Ci serdecznie, czas przyjrzeć się brodaczowi smile))
    • ziajka.a Re: Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy 25.11.15, 21:30
      I JA bardzo chętnie ustawiam sie w kolejce smile tylko bez tego brzucha proszę wink
      • inguszetia_2006 Ziajka 27.11.15, 20:04
        Witam
        Wisielec. Długie czarne lub ciemne włosy, brązowe oczy, ciemna oprawa oczu. Zgrabny taki i powabnysmile Twarz słodka i lekko dziecięca, a nawet powiedziałabym, że dziewczęca. Masz kogoś takiego gdzieś obok? O taki pan się wyciągnął.
        https://dobrytarot.pl/download/file.php?id=10428
        Pzdr.
        Ing
        • ziajka.a Re: Ziajka 27.11.15, 21:04
          Dziekuje smile no aktualnie kreci sie koło Mnie 3 roznych a dosc podobnych big_grin wszyscy ciemne wlosy ciemna oprawa oczu big_grin zobaczymy który to tongue_out
    • meda08 Re: Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy 25.11.15, 21:40
      Ale uśmiałam się oglądając tego pana smile Takiego nie chciałabym, ale losu nie oszuka sie smile Bardzo proszę o wrózbę. smile
      • inguszetia_2006 Meda 27.11.15, 20:11
        Witam
        Głupiec! Śliczna, młoda buzia. Chyba jakiś młodszy od ciebie ci się trafismile Blondyn, z kobiecymi rysami twarzy. Na tej karcie to wygląda trochę na fircyka. Chyba będzie wiecznie nadąsany i przekonany o tym, że jest najpiękniejszy na świecie;-P
        Rider mi się wyciągnął dla ciebie.
        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/90/RWS_Tarot_00_Fool.jpg/220px-RWS_Tarot_00_Fool.jpg
        Pzdr.
        Ing
        • meda08 Re: Meda 27.11.15, 21:31
          Bardzo dziękuję.
          Przed chwila czytała od rozmaryna przepowiednie i tam szatyn z brązowymi oczami. To może dwóch? smile
    • nikix4 Re: Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy 25.11.15, 21:59
      Poproszę. W końcu będę wiedziała kogo szukać tongue_out
      • inguszetia_2006 Nikix 27.11.15, 20:28
        Witam
        Paź kielichów. Facet z wiankiem na głowie...? Yyyyyyyyy. Jesteś aż tak tolerancyjna?;-P
        Blondyn, włosy półdługie, kręcone, oczy wielkie, na pół twarzy, taki sam nos - na pół twarzy.
        Zbyt urodziwy on mi się nie wydaje, ale może nadrobi charakterem;-D
        Oto twój wybranek! Tylko pamiętaj - nie bije się posłańca!wink
        https://c1.staticflickr.com/7/6116/6244118843_aa9c53499a_b.jpg
        Pzdr.
        Ing
        • nikix4 Re: Nikix 27.11.15, 20:45
          A Ty pewna jesteś, że to w ogóle facet jest ? Jakoś mi na nie wygląda. Ale ja się tam nie znam. Chociaż czekaj, czekaj - moda na gender. To może będzie jeden z tych nowoczesnych tongue_out
    • bronxi Re: Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy 25.11.15, 22:56
      Więc ja też czekam w kolejce, zdjęcie wydrukuje i będę poszukiwać ksieciuniabig_grin
      • black.kiara Re: Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy 26.11.15, 15:39
        ja też poproszę , jak szaleć to szaleć wink)
        • nagietek123 Re: Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy 26.11.15, 15:57
          A mój żeby mądry był i zasobny, no i nie skąpy smile Proszę takiego mi wyszukać!
          • leda-is-one Re: Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy 26.11.15, 17:24
            , żeby nie był z kosą i na białym koniu tongue_out
            • inguszetia_2006 Leda 27.11.15, 21:09
              Witam
              Ledo, Król monet! Groźne ma spojrzenie, przenikliwe, ale ma za to dużo włosów. Czyli jest potencja. Taki symbol. Znowu brodacza wyciągnęłamwink Zabijcie mnie, nie wiem, dlaczego do rąk mi się przyklejają ciągle brodacze. Chyba musisz z Włochem jakimś pójść w tango, tak mi się to widzi. Gdzie takiego z ciemnym zarostem znaleźć? Oto on, podobny tylko, karty nie znalazłam w sieci.
              https://www.taraka.pl/foto/inq_tarot/krolmon.inq.jpg
              Pzdr.
              Ing
              • nagietek123 Re: Leda 27.11.15, 22:48
                Leda, ten Twój podobny jest do Henryka Brodatego. Może być pewien problem, bo on złożył później śluby czystości wink i nigdy już nie wszedł sam do komnaty księżnej wink
              • leda-is-one Re: Leda 28.11.15, 06:38
                Dzieki Inga, widać ze masz do mnie sympatie, bo trafiłaś, musiałaś się przyłożyć ,skupić na mnie,, Król Denarów mi pasuje.
                Problem w tym ze sprzeczne mi te wróżby wychodzą i muszę jakiś miks zrobić ze wspólnym mianownikiem.
                Znam jednego ale łysy..wysportowany i Włoch , i z kasą , ten Twój nie jest wysportowany ale kase mam to już coś. Brodę ogolę najwyżej. Dziekuję raz jeszcze.

ps.Nagietku Ty mi za tego ślimaka tak życzysz dobrze?Ja jestem zmarzluch i przytulic sie musze w nocy do ciepełlka.. zazdrośnica!
                • rozmaryn_1 Re: Leda 28.11.15, 08:38
                  Ledo, jak Ci to ciepełko zacznie chrapac prosto w ucho, to go zamienisz na termofor big_grin
          • inguszetia_2006 Nagietek 27.11.15, 21:02
            Witam
            Takiego ci znalazłam właśniewink Król karo. Majętny, z pozycją, nie byle kto. Cały siwiuteńki, siwa broda i włosy. Chyba będzie od ciebie starszy. Mam nadzieję, że nie skończysz jak Zuzanna i starcy;-P Niestety, karty klasyczne nie są aż tak wymowne jak tarotowe, ale tak wyciągnęłam, nie będę podmieniać. Zresztą, co tam wygląd! Ważne, że samowystarczalny finansowo i opiekuńczy. Znalazłam podobnego. Oto on. https://mediumo.pl/blog/wp-content/uploads/2015/07/karokrol.jpg
            Pzdr.
            Ing
            • nagietek123 Re: Nagietek 27.11.15, 22:42
              Dzięki Inga, podobają mi się solidni, dojrzali mężczyźni smile
        • inguszetia_2006 Kiara 27.11.15, 20:48
          Witam
          Siła! Brodacz, czarne włosy, ciemne oczy, sylweta muskularna, bo lwa okiełznał. Będziesz miała prawdziwą męską rzeźbę na własnośćwink Czeka cię piękny czas w objęciach prawdziwego macho! Może to będzie ktoś o orientalnej urodzie, hm? Popatrz sama. W razie czego, brodę może ogolić jak go poprosisz;-P

https://img.nokaut.pl/p-0a-44-0a44ee4c2d73b676a50354beaca538ed500x500/polski-tarot-78-kart-z-instrukcj-kolor-aleksandra-janiak-z-kategorii-wrbiarstwo.jpg
          Pzdr.
          Ing
          • black.kiara Re: Kiara 28.11.15, 10:43
            Ing nie uwierzysz ale właśnie takiego faceta niedawno poznałam , dokładnie tak wygląda jak go opisałaś nie wiem czy się cieszyć czy martwić , ale najpierw chyba nad własną rzeźbą popracuje ha ha ha dziękuję Kochana , nie wiem jak u innych ale u mnie idealnie pasuje
      • inguszetia_2006 Bronxi 27.11.15, 20:42
        Witam
        Król buław dla ciebie! Z uwagi na to, że on jest cały zakryty i nie można się niczego dopatrzyć ciekawego, to wklejam ci po prostu jegomościa, którego wyciągnęłam. Może ty zobaczysz jakieś podobieństwo do kogoś, kogo znasz. Bo jak dla mnie on jest podobny do nikogowink Na pewno będzie chciał tobą rządzić, bo buławiani tacy są. Może być starszy od ciebie i to naprawdę dużo. Nie wiem, czy masz ochotę ze starszym panem?;-P To się okaże, zapewne. Nigdy nie mów nigdysmile
        https://www.hermetyk.pl/sites/default/files/images/35(2).jpg
        Pzdr.
        Ing
        • bronxi Re: Bronxi 28.11.15, 11:12
          No to mnie załatwiłaś, że nic się nie dowiedziałyśmysmile jak on mógł się tak ukryć??
          A swoją drogą właśnie nie lubię starszych panów.. Nie podobają mi się.. A z rządzeniem będzie ciężko, bo ja też lubię rządzić, więc będą jak coś ostre tarcia, hehesmile
          Szkoda, że nic w nim nie mogłyśmy dostrzecsmile
          Dziękujęsmile
    • ninkasz Re: Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy 26.11.15, 18:10
      Mi też wyciągnij jakiegoś Adonisa smile
      • inguszetia_2006 Ninkasz 27.11.15, 21:16
        Witam
        Sorry, masz Kapłana;-P Strasznie kostyczny jegomość i znowu - chyba starszy będzie od ciebie i to sporo. Ciemne duże oczy i zaciśnięte usta. Adonisa norm nie spełnia. Podejrzewam, że będzie łysy, ale w sumie to nie wiadomo, co pod tą instalacją na głowie siedzi? W każdym razie, mimo że niezbyt urodziwy to wierny będzie!wink Zawsze coś.
        https://learntarot.com/bigjpgs/maj05.jpg
        Pzdr.
        Ing
    • caro-caro Re: Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy 26.11.15, 18:26
      Och! Ja też poproszę! A charakter przy okazji sprawdzisz? wink Aaaa i wcale nie musi być Adonis. Chciałabym... ach co ja bym chciała... - losuj! zobaczymy co mi pisane
      • bladamery Re: Andrzejkowe wróżby ciąg dalszy 27.11.15, 20:38
        NIe ma mnie tu? Już jestem big_grin
        • inguszetia_2006 Bladamery 27.11.15, 21:34
          Witam
          Paź monet. Jakiś dusigrosz ci się trafi;-P Co ja widzą na karcie? Półdługie blond włosy, wąsy i bródkę, ale mocno oszczędne. Tym razem powiem, że twój przyszły partner będzie od ciebie młodszysmile Przejdź się na rekonesans pod Uniwersytet jakiś, co?;-P Może jakiegoś doktoranta ustrzelisz. Karty podobnej choć trochę nie potrafię znaleźć. Masz zatem zdjęcie aktora, z którym mi się karta kojarzy.
          https://healthyceleb.com/wp-content/uploads/2013/07/Brad-Pitt-Height.jpeg
          Pzdr.
          Ing
          • bladamery Re: Bladamery 28.11.15, 11:59
            Hmmm.....podoba mi się big_grin

Coś jest na rzeczy z tym paziem mon, bo dziś mi wyskoczył jako karta dnia smile
      • inguszetia_2006 Caro 27.11.15, 21:24
        Witam
        Król kielichów. Znajdziesz przyjaciela i pocieszyciela. Nie, nie będzie to Adonis;-P W Królu kielichów szukałabym resztek uciekającej urody. Miś taki raczej. I znów się powtórzę - starszy od ciebie będzie ten twój oblubieniec. I jasnooki, ale brunet, szatyn. O taki ktoś. Tę kartę wyciągnęłam. To dokładnie on.
        https://i46.tinypic.com/4icxz9.jpg
        Pzdr.
        Ing
        • perl-a80 Re: Caro 27.11.15, 21:27
          to ja też poproszę o jeszcze się dopiszę do kolejki andrzejkowej smile
          • inguszetia_2006 Pearl 27.11.15, 21:56
            Witam
            Pearl - Głupiec! Zabawną fryzurę ma koleś;-P To będzie ktoś młodszy od ciebie, blondyn, z błękitnymi oczyma, fryzura trochę w stylu punkowym albo jakiś bałagan na głowie, blond bałagan. Nie wiem, czy w tym akurat gustujesz, czy nie?
            W każdym razie, wyciśnij go jak cytrynkę i puść dalej, bo taki to miejsca nie zagrzeje i ciągle będzie robił bałagan, dzieciak mentalny.
            Oto i on.
            https://dobrytarot.pl/download/file.php?id=10435
            Pzdr.
            Ing
            • perl-a80 Re: Pearl 28.11.15, 18:39
              Dziękuję smile - na stałego to taki się nie nada wiec - zrobie tak jak proponujesz wink
        • caro-caro Re: Caro 27.11.15, 21:58
          Niestety obrazu karty mi nie czyta sad więc nie wiem jak będzie się prezentował ten mój przyszły. Opisałaś go nieapetycznie, ale z drugiej strony czego można się spodziewać po większości panów kielichowych i jeszcze w wieku zaawansowanym :-\ Nie chcę takiego! i nie muszę tongue_out - to plus bycia solistką big_grin
          Dziękuję Ing kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka