21.03.16, 18:59
W środę mam 25 rocznice slubu smile) wprawdzie tylko cywilny wtedy ale jednak ,czy moze bedzie ktoś chętny postawić mi rozkład partnerski na te okoliczność,jak wyglada przyszłość naszego związku?bedziemy razem do konca?bedziemy sie szanować i kochać?
Rożnie bywało przez ten czas jak to w zyciu były łzy i smutek ale bylomtez duzo,radości i szczescia,mamy bardzo ciężki rok za soba czy kryzys został zażegnany raz na zawsze?
Bede wdzięczna smile))))
Obserwuj wątek
    • sucharek70 Re: Prośba 23.03.16, 20:23
      Jednak nikt nie znalazl czasu I ochoty szkoda,jest to dla mnie wazny dzien sad(((
    • aprepope Re: Prośba 23.03.16, 20:41
      Raz na cwierc wieku moze fajnie by bylo zakupic sobie wrozbe prywatna - intymnie....jak to dla Ciebie taki wazny dzien..smile
      • rozmaryn_1 Re: Prośba 23.03.16, 20:48
        A właśnie Sucharek, jakby co, to ja nie jem mięsa, więc przepis jarski byłby lepiej widziany smile
      • sucharek70 Re: Prośba 24.03.16, 02:18
        Mozna oczywiscie ,tylko co masz na mysli jakies Ezoforum ,telefoniczne wrozki zza siedmiu wzgórz ??
        Pomyslałam o Was bo Was "znam" i mam zaufanie ,sorry ale nie wierze we wrozki typu 0700...
        • aprepope Re: Prośba 24.03.16, 18:33
          Z takiej okazji, jak Srebrne Gody, to mialam na mysli wrozbe od osoby, ktora znasz i ktorej ufasz (np. z tego Forum), tylko wrozbe, ktora nie jest do przeczytania na Forum przez 1000 wchodzacych, a nie logujacych sie osob, ale zawsze sie ktos znajdzie, kto chetnie powrozy na Forumku z tej, czy innej okazji.

Nascie lat temu korzystalam z Wrozki sms-owej (nie podam nazwiska, bo to bylo tak dawno, ze nie wiem, jak i czy ten numer jeszcze funkcjonuje), ale sprawdzalnosc wszystkich wrozb byla..100% i dostalam do tego madre porady, wiec nie znaczy, ze platna, znaczy zla - zwyczajnie moze nie ma innego zrodla dochodu, lub jest tak dobra, ze ludzie placa. W czasach darmowych wrozb, to moze juz jest na bezrobociu. Oszustow tez nie brak, jasne.
          Nie przejmuj sie moim wpisem - ja patrze na pewne wrozby bardzo intymne, dotyczace tylko dwojga kochajacych sie ludzi, troszke inaczej, niz wiekszosc.

Wszystkiego dobrego.
          • sucharek70 Re: Prośba 25.03.16, 00:47
            Nawet o tym nie pomyślałam ,to tez był taki spontan smile)nie wiedziałam ze mozna zamówić u kogos prywatna wróżbę,jestem tu niedawno tak sobie tylko poczytuje bo to tematy ktore zawsze mnie pociągały z tego co wyczytałam Algaria ma swoją strone tyle zauwazylam
            Widze ze nie raz sobie stawiacie sobie karty nawzajem ,no niestety tym sie odwdzięczyć nie moge bo poprostu nie umie
        • rozmaryn_1 Re: Prośba 24.03.16, 19:53
          Myślę, że te wróżki zza siedmiu wzgórz to takie same kobiety jak my. Żywe, oddane kartom i bije im serce smile
          Róznica jest taka, że ja Ci postawiłam wg swojego uznania i chęci- czyli z anielskich. Za pieniądze masz to, czego chcesz- np. rozkład partnerki. Do wyczerpania tematu. Poza tym ja ostatnio nie wróże na forum, był to czyn spontaniczny.
    • rozmaryn_1 Re: Prośba 23.03.16, 20:42
      Wyciągnęłam Ci karty anielskie. Wg nich obecnie ważne i wiążące są w Twoim małżeństwie kwestie finansowe lub pracy. Jednak MIŁOŚĆ w Waszym związku nie umarła. Możesz kochać męża bez obaw, że Cię zrani. Jednak Anioły zwracają Ci uwagę na to, że powinnaś zadbać o własne emocje i poczucie wlasnej wartości. Jakby brakowalo Ci wiary, że zasługujesz na miłość. Powinnaś bardziej kochać i szanować siebie. Czy ufasz sobie? W sprawach, które budzą Twoje poczucie, że coś z Tobą nie tak? Zasługujesz na wspaniałe uczucie, a nie tylko namiastkę i czuję w kartach taki wybór dla Ciebie. Kochasz męża? To świetnie, on Cię nie zawiedzie. Ale pomyśl o dopieszczeniu siebie i swoich uczuć wobec siebie. Ty sama ze sobą tez tworzysz niewidzialny związek. Niech będzie oparty na szacunku i docenieniu. Wtedy poślesz taką cudną energię otoczeniu, że poczujesz sie kochana z każdej strony smile
      Czego życzę Tobie i Twojemu męzowi w Waszą rocznicę smile Wszelkiej pomyślności smile
      • babowa Re: Prośba 23.03.16, 20:48
        kochana jestes roz, wiesz?
        mila i ludzka
        • rozmaryn_1 Re: Prośba 23.03.16, 20:49
          Eeee tam wink
          • bladamery Re: Prośba 23.03.16, 21:06
            Tak tak! Nie skromniachaj nam tutaj wink
            • rozmaryn_1 Re: Prośba 23.03.16, 21:17
              przestańcie dziewczyny, Sucharek a Ty podziękuj swojemu Aniołowi Stróżowi, jak faktycznie chciałaś tej wróżby, bo mnie mój namówił, więc pewnie w łapę dostał wink
      • sucharek70 Re: Prośba 24.03.16, 02:23
        Po,pierwsze dziekuje za przychylenie sie do mojej prośby - jutro przemysle
        A zaraz napisze co miałam dzis na obiad typowo jarski moze ci podejdzie smiledzieki pozdrawiam
        • rozmaryn_1 Re: Prośba 24.03.16, 19:47
          Dziękuje za przepis. Coś jak "bigos" ze składników z półki ze zdrową żywnością smile Wypróbuję, może akurat mi posmakuje smile
    • algaria Re: Prośba 23.03.16, 21:00
      Gratuluję rocznicy - nie ważne jaki to ślub, ważne , że tyle lat ze sobą.. Kolejnych lat w szczęściu, zdrowiu, miłości i poszanowaniu siebie wzajemnie smile
      • sucharek70 Re: Prośba 24.03.16, 02:25
        Dzieki dziewczyny smile))) jestescie przemiłe
      • leda-is-one Re: Prośba 24.03.16, 07:35
        Dołączam i ja do gratulacji Algariowych,, życzę Ci następnych 25 lat w miłości, szczęściu, zdrowiu i przyjaźni etc smile
    • perl-a80 Re: Prośba 25.03.16, 21:08
      Dużo szczęścia Sucharku smile
      • sucharek70 Re: Prośba 26.03.16, 00:12
        Dziękuje jeszcze raz smile))) to naprawde bardzo miłe,a ja Wam wszystkim życzę wesołych i spokojnych świat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka