Dodaj do ulubionych

Umeblowanie

17.07.16, 17:00
Od czwartku biegam za pewnym meblem dla mamy, który postanowiła sobie wymienić.
Pytanie brzmi: jaki to mebel?
Zapraszam do udziału.
Obserwuj wątek
    • free.hugs Re: Umeblowanie 17.07.16, 17:45
      Księżyc - stolik nocny, toaletka, łóżko - coś do sypialni?
    • caro-caro Re: Umeblowanie 17.07.16, 18:21
      Mi pokazała się czwórka mieczy. To karta odpoczynku, dochodzenia do siebie po różnych zabiegach czy wysiłku, izolacji i odosobnienia też. Tu wpasowałoby sie miejsce relaksu. Poza tym, dla mojej wyobraźni 4 mieczy, zawsze przedstawia grę w szachy. To może ja postawię na stolik, który ma stać w jakimś miłym, zacisznym kaciku
    • evro44 Re: Umeblowanie 17.07.16, 18:29
      As kielichów - szafka pod umywalkę albo zlewozmywak, chyba, że jakaś serwantka...
    • pinia1214 Re: Umeblowanie 18.07.16, 09:43
      7mieczy, dołożona- Sprawiedliwość.
      obstaje przy biurku, gdzie można włozyć ważne dokumenty
      lub ewentualnie jakiś mebel (szafka) do kuchni na nożesmile)
    • 88ula Re: Umeblowanie 18.07.16, 15:03
      STÓŁ ? suspicious - karta Kapłan - kojarzy mi się z ostatnia wieczerzą oraz stołem ołtarzem.
    • algaria Re: Umeblowanie 18.07.16, 18:01
      Odpowiedź: Od czwartku biegam za materacem i ewentualnie łóżkiem. Była obawa, że materac o znormalizowanych wymiarach nie zmieści się do "skrzyni" robionej za wymiar. I.. nie zmieścił się trzeba było odkręcać boczki wink I tak oprócz materaca - w odpowiedniej cenie i konkretnym sklepie (życzenie mojej mamy) nastąpiła kompletna przeróbka dotychczasowego "tapczanu" i przy okazji przemeblowanie pokoju.. Dobrze, że już mam to za sobą wink

Odpowiedzią jest materac, łóżko - Free zgadła, Caro była bardzo blisko tzn karta pokazała, Caro jakoś nie skojarzyła.
      Wszystkim dziękuję za udział - może macie jakieś życzenie?
      • free.hugs Re: Umeblowanie 18.07.16, 18:18
        Oh super, w końcu się udało!
      • 88ula Re: Umeblowanie 18.07.16, 19:11
        wow sad sad a możesz jeszcze wymienić stół, aby się mi sprawdziło, plissss! smile
        • algaria Re: Umeblowanie 18.07.16, 19:36
          Ponieważ "sypialnia" mojej mamy przypominała lekko graciarnie, to przy przemeblowywaniu wywaliłam jej ogromna lampę stojącą w ogóle nie używaną i przypominająca swym wyglądem i gabarytami latarnie uliczną i.. wywaliłam też okrągły stolik.. Także w tym wszystkim i stolik był. wink
      • caro-caro Re: Umeblowanie 18.07.16, 23:02
        I tu karty mi pokazały. Patrzcie jakie one są konkretne smile super!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka