Dodaj do ulubionych

4 DENARY TAK czy NIE

26.12.16, 13:38
Hej, zadałam kartom pytanie, czy w ciągu najbliższego roku przejdę pewną operacją medyczną. Jest to operacja plastyczna, choroba pozostawiła ślady na mojej twarzy. Podejrzewam, że nie będzie refundowana. Zastanawiałam, się czy do tego dojdzie i jak zdobędę finanse. I dwa razy pod rząd, przy 1 wróżbie i 2-dla pewności, wypadły 4 DENARY, ale mam problem z interpretacją TAK czy NIE? Co prawda mam możliwość uzyskania pieniędzy od rodziny, ale nie chciałabym z tej możliwości skorzystać. Liczę na to, że sprawa rozwiąże się w inny sposób. Ale nie wiem jak będzie. Na pytanie skąd wezmę pieniądze, w pierwszej wróżbie wyszedł mi AS KIELICHÓW, w 2 wróżbie 3 BUŁAW, 10 MONET. O ile są w źródłach info na temat AW, w takich pytaniach to nie widzę żadnych info o tej karcie. Macie jakieś pomysły? pzdr DOSIEGO NOWEGO ROKU!
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: 4 DENARY TAK czy NIE 26.12.16, 20:50
      Myslę, że nie przejdziesz tej operacji, bo nie zechcesz skorzystać z oferowanej pomocy rodziny, a sama za mało stawiasz siebie na pierwszym miejscu. 4 denary żałuje wydanych pieniędzy i nie jest otwarta na zmianę. Ale jednocześnie karty Ci wskazują wyraźnie, żebyś skorzystała z pomocy rodziny i ją otrzymasz. Czyli chodzi o Ciebie i Twoje nastawienie do sytuacji. Przestań żałować sobie czegoś, co mogłoby Ci podnieść samoocenę. Pozdrawiam smile
      • shesza Re: 4 DENARY TAK czy NIE 26.12.16, 21:09
        Dzięki za odpowiedź. Czy myślisz, że to AS KIELICHÓW mówi o tym, że otrzymam pomoc od rodziny?
        Ogólnie rozkład był taki:
        1. Czy w ciągu najbliższego roku, przejdę operacje plastyczne?-4 DENARY
        2. W jaki sposób do tego dojdzie?-KRÓL MIECZY, SŁOŃCE
        3. Kto mi pomoże?-9 BUŁAW
        4. Skąd wezmę pieniądze?-AS KIELICHÓW
        5. Kiedy odbędą się operacje?-3 MIECZE
        6. Czego dokładnie będą dotyczyć?- AS MIECZY, KOŁO FORTUNY
        • rozmaryn_1 Re: 4 DENARY TAK czy NIE 26.12.16, 21:25
          shesza napisał(a):

> Dzięki za odpowiedź. Czy myślisz, że to AS KIELICHÓW mówi o tym, że otrzymam po
          > moc od rodziny?
          3 buławy i 10 denarów
          > Ogólnie rozkład był taki:
          > 1. Czy w ciągu najbliższego roku, przejdę operacje plastyczne?-4 DENARY
          Moim zdaniem zależy od Twojego nastawienia do kasy.
          > 2. W jaki sposób do tego dojdzie?-KRÓL MIECZY, SŁOŃCE
          Słońce pasuje do operacji plastycznych, oceni lekarz- profesjonalista i zdecyduje co i jak.
          > 3. Kto mi pomoże?-9 BUŁAW
          Sama musisz podjąć decyzję, przełamać opory i ruszyć. To karta samowystarczalności (pomijam kasę).
          > 4. Skąd wezmę pieniądze?-AS KIELICHÓW
          Bijące źródełko jest, już ustaliłyśmy wyżej skąd wink
          > 5. Kiedy odbędą się operacje?-3 MIECZE
          Bedziesz się musiala dostosować, wyboru za dużego nie dostaniesz. Czas wagi- wrzesień, październik.
          > 6. Czego dokładnie będą dotyczyć?- AS MIECZY, KOŁO FORTUNY
          A to ja już lekarzem nie jestem tongue_out
          • shesza Re: 4 DENARY TAK czy NIE 26.12.16, 21:30
            Dzięki wielkie za pomocsmile
            • rozmaryn_1 Re: 4 DENARY TAK czy NIE 26.12.16, 21:44
              Nie ma za co smile As mieczy i koło fortuny mogą dobrze wróżyć. Spodziewasz się intensywnej interwencji (as), a może okaże się, ze są jakieś metody alternatywne. Koło fortuny to postęp, zmiana, może wyjść coś, czego się nie spodziewasz i będzie łatwiej, prościej, coś się uda... Idź na konsultację, dowiedz się, spytaj, na pewno warto wiedzieć smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka