Dodaj do ulubionych

Na zdrowie

01.10.17, 12:53
Jak ja nie lubię pytań na ten temat, ale się zdarzyło.
Znajoma idzie na operację i co z tego dla niej wyniknie?

Przed operacją - Mag
Przebieg operacji - Koło/ 4 buław
Wybudzenie - 10 monet
Po operacji - Głupiec
Rekonwalescencja- paź monet

W sumie to wyszły całkiem przyjemne karty. Znajoma panikuje bo ubzdurała sobie (wyczytała) że ma jakiś dziwny układ planet. Sama mało się zna ale się mądrzy i nakręca wink
Mag to wiadomo opowieści, przygotowania, sporo nie będzie zależeć od niej. Przedstawienie najlepszej perspektywy i ogólnie to chyba lekarz - trochę magik, trochę sztukmistrz ale znawca swego fachu.
Operacja w Kole z dołożeniem 4 buław - ona jest uprzedzona, że zabieg będzie laparoskopowo, ale jeśli coś pójdzie nie tak to będzie cięcie. No i tu nie wiem bo Koło zmienne jest, choć w samym kształcie cięcia nie widzę (jest otwór), niby karta szczęśliwa.. ale 4 buław to stabilizacja i to pociesza.
10 monet na wybudzenie? Rodzina ją obudzi wink? Tu 10 kończy i koniec operacji i dalej zaczynamy od nowa, bo jest Głupiec - czyli raczej się kobita obudzi.
Głupiec jest w drodze to i Pani szybko "ruchy" odzyska. Ona sama się śmiała bo po narkozie zwykle wymiotuje, czy głupiec mówi o wymiotach? wink
Paź monet jako rekonwalescencja? Szczerze nie mam pojęcia, bo przecież w talii są karty mówiące o szybkim powrocie do zdrowia, o odpoczynku, o wyzdrowieniu, a paź monet? Niby młody zdrowy uczeń, ale wyczytałam, że to też nowy początek, pozytywny zwrot, harmonia.
Sądzę, że operacja znajomej na którą się już od dawna nastawiła (wręcz jej pragnęła), a teraz napawa ją lękiem, wyjdzie jej na zdrowie i szybko znajoma dojdzie do siebie.

A wy jak to widzicie? Chyba znajoma nie powinna się bać.
Obserwuj wątek
    • caro-caro Re: Na zdrowie 01.10.17, 19:03
      Dla mnie to bardzo ładne karty na nowy początek, ale jakoś tak mało operacyjne. Czy do tej operacji na pewno dojdzie? Czy przypadkiem jakiś maguś- czaruś nie odwiedzie znajomej od tej operacji?
    • inguszetia_2006 Re: Na zdrowie 01.10.17, 19:55
      Witam
      Hmmm... biust chce nowy zrobić?wink Mag - lekarz, dobrze ją przygotował do operacji, wszystko opowiedział, przedstawił się jak specjalista, cudotwórca. Koło/4 buław - coś się będzie kręcić podczas operacji, jakieś urządzenie. Nie znam się, nie będę zgadywać. 10 monet - ok. Zadowolenie i ulga. Głupiec - radocha dziecięca, ale i mogą być skutki narkozy np. zawroty głowy, lekkie skołowanie, brak słów na opisywanie rzeczywistości. Paź monet - długa rekonwalescencja. Monety są trwałe, solidne, ale czy przyśpieszają kiedykolwiek? Raczej nie. Tu by się jakiś ogień przydał.
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Na zdrowie 01.10.17, 21:30
        Nie biust ale blisko wink

Na rekonwalescencję szybką to miecze dobre - ciach, ciach i po bólu wink
        • donbas Re: Na zdrowie 02.10.17, 08:18
          Mag - dobry lekarz, fachura ale też dobry w PR . Trochę przesadza z tym oppwiadaniem o efektach. Zaczarowuje pacjentkę.
          Koło i 4 bulawy - czy to jakieś odsysanie z brzuszka?
          10 monet z Głupcem raczej dobrze wróży co do efektu.
          Na Pazia monet w tym przypadku nie mam pomysłu co by on tu mógł znaczyć.
    • donbas Re: Na zdrowie 02.10.17, 08:28
      A jaki ma układ planet? Co konkretnie ją niepokoi w tych tranzytach? Nie operujemy części ciała kiedy Księżyc tranzytuje znak odpowiadającym za tę część np kiedy w Wodniku nie operujemy kolan, kiedy w Baranie nie robimy nic w obrębie głowy, w Byku szyi, w Lwie - sercu itd. Jest tego mnóstwo w internecie i można sobie sprawdzić.
      Dobrze jest nie poddawać się operacji w okolicach pełni ( najbliższa 5.10)- mozliwość krwotoków i nowiu- możliwość dużego spadku ciśnienia i nawet zapaści.
      Oczywiście nie dotyczy to sytuacji w przypadku wyższej konieczności i ratowania życia. Wtedy jest sytuacja bez wyjścia i trudno.
      • algaria Re: Na zdrowie 02.10.17, 17:26
        Operacje ma wyznaczoną na 6 listopada czyli już po pełni,a reszta aspektów planet mów.. dzięki za podpowiedź co do Księżyca - przekazałam, znajoma ma sobie sprawdzić smile
        • niki.ix Re: Na zdrowie 02.10.17, 20:10
          Przed operacją Mag nawciska kitów Twojej znajomej, że potem będzie młoda, zdrowa i piękna, i że już może być tylko lepiej. Manipulacja, kłamstwo i oszustwo byle postawić na swoim czyli wszystkie drogi prowadzą do celu, tj. do podpisania zgód wszelkiego rodzaju.
          Przebieg operacji. Koło czasem oznacza mechaniczne uszkodzenie czegoś, co nie powinno zostać uszkodzone. Wytną jej coś czego nie powinni i będą musieli przyszywać, 4 buław to dobra zabawa, z czego wnioskuje, że będą się dobrze bawić kosztem Twojej znajomej przy stole wink
          Wybudzenie. Będzie dobrze ale chyba sobie trochę za długo pośpi. Monety się nie spieszą a tu jeszcze 10. Trochę czasu minąć musi.
          Po operacji czeka ją nowa droga, nowe życie i jak to połączę z rekonwalescencją, to może będzie musiała być na jakieś diecie. Będzie musiała zupełnie zmienić styl życia i jedzenia.
          • donbas Re: Na zdrowie 03.10.17, 11:39
            Co do aspektów- specjalnie nie należy bać się Marsa, bo Mars to właśnie operacja (nóż/skalpel, rach, ciach, krew i te sprawy). Zazwyczaj przy operacjach Mars jest aktywny.
            Co do operacji np. plastycznych dobrze jest jak Wenus tworzy dobre aspekty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka