Jak ja nie lubię pytań na ten temat, ale się zdarzyło.
Znajoma idzie na operację i co z tego dla niej wyniknie?
Przed operacją - Mag
Przebieg operacji - Koło/ 4 buław
Wybudzenie - 10 monet
Po operacji - Głupiec
Rekonwalescencja- paź monet
W sumie to wyszły całkiem przyjemne karty. Znajoma panikuje bo ubzdurała sobie (wyczytała) że ma jakiś dziwny układ planet. Sama mało się zna ale się mądrzy i nakręca

Mag to wiadomo opowieści, przygotowania, sporo nie będzie zależeć od niej. Przedstawienie najlepszej perspektywy i ogólnie to chyba lekarz - trochę magik, trochę sztukmistrz ale znawca swego fachu.
Operacja w Kole z dołożeniem 4 buław - ona jest uprzedzona, że zabieg będzie laparoskopowo, ale jeśli coś pójdzie nie tak to będzie cięcie. No i tu nie wiem bo Koło zmienne jest, choć w samym kształcie cięcia nie widzę (jest otwór), niby karta szczęśliwa.. ale 4 buław to stabilizacja i to pociesza.
10 monet na wybudzenie? Rodzina ją obudzi

? Tu 10 kończy i koniec operacji i dalej zaczynamy od nowa, bo jest Głupiec - czyli raczej się kobita obudzi.
Głupiec jest w drodze to i Pani szybko "ruchy" odzyska. Ona sama się śmiała bo po narkozie zwykle wymiotuje, czy głupiec mówi o wymiotach?

Paź monet jako rekonwalescencja? Szczerze nie mam pojęcia, bo przecież w talii są karty mówiące o szybkim powrocie do zdrowia, o odpoczynku, o wyzdrowieniu, a paź monet? Niby młody zdrowy uczeń, ale wyczytałam, że to też nowy początek, pozytywny zwrot, harmonia.
Sądzę, że operacja znajomej na którą się już od dawna nastawiła (wręcz jej pragnęła), a teraz napawa ją lękiem, wyjdzie jej na zdrowie i szybko znajoma dojdzie do siebie.
A wy jak to widzicie? Chyba znajoma nie powinna się bać.