Dodaj do ulubionych

Praktyki studenckie

21.10.17, 17:51
Mój syn dostał propozycję wyjechania na praktyki do Norwegii i to już w grudniu. Ponieważ on jest już na ostatnim roku ma pewne obiekcje czy wykładowcy, a zwłaszcza promotorka go puszczą. Niby wyjazd byłby na około 4 miesiące, ale ominie go sesja itp. Wiem, wszystkiego musi się dowiedzieć i ostatecznie podjąć decyzje.
Postawiłam karty czy wyjedzie.

Sedno - Śmierć
Tak nie będzie 4 mieczy
Tak będzie Q monet
Wynik 3 buław, Q mieczy, Q buław

Ja tu wyjazdu nie widzę, za to widzę srogą promotorkę i koleżankę z roku z którą miałby wyjechać - choć ona woli termin wiosenny, na co młody nie ma szans, bo musi wejść do laboratorium i "pracować" nad rośliną, o której pisze prace - promotorka już wtedy go za żadne skarby nie puści.

Ja tu w kartach widzę oczekiwanie na decyzje i od tego będzie wszystko zależało. Czyli nawet w wyniku jest jakby czas bardzo teraźniejszy - około wtorku - czwartku wszystko się rozstrzygnie. Nie ma przyszłości, bo jeśli rzeczywiście karty pokazują przyszłość to syn raczej nie wyjedzie.
Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: Praktyki studenckie 21.10.17, 21:16
      i ja tak mysle,nie będą chcieli go puscic.
    • algaria Re: Praktyki studenckie 25.11.17, 17:18
      Nie chcieli go puścić to raz, a dwa było tylko jedno wolne miejsce. Dziś dostał maila, żeby wraz z koleżanką zgłosili się do tej firmy, która zajmuje się tymi praktykami. Niby został coś niewiele ponad tydzień do wyjazdu i nie wiem po 1 czy koleżanka zdąży zrezygnować z pracy i uporządkować swoje sprawy, czy zdążą wziąć dziekanke, bo to też rozważali - pieniądze tam zarobione są tego warte. W poniedziałek się wszystko rozstrzygnie.. ale oczywiście wyciągnęłam karty

Sedno Umiarkowanie
      Tak nie będzie 8 buław
      Tak będzie paź kielichów
      wynik rycerz monet, Eremita, Cesarz

Jeśli wyjazd wypali to w innym terminie - trochę później niż 4 grudnia. Ale w wyniku jest powolne dążenie do celu wydeptanie nowej ścieżki i stanięcie na swoim.
      Wszystko rozstrzygnie się w tym tygodniu.
    • algaria Re: Praktyki studenckie 03.12.17, 18:12
      Okazało się, że zaszło jakieś nieporozumienie, syn je szybko wyjaśnił, ale na praktyki nie wyjeżdża (nie zgodził się dziekanat).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka