mercury_staff 06.11.13, 13:25 Naciągają starszych nieświadomych ludzi na większe koszta.Wysłałem rodziców żeby zmienili umowę bo ich naciągnęli. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: Niekompetencja w UPC 06.11.13, 13:26 W tym kraju zawsze będzie kurestwo taki naród. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Niekompetencja w UPC 06.11.13, 13:31 Mnie zresztą też bank koloryzuje,"tylko oferta telefoniczna" karta rabatowa darmowa dożywotnia bez opłat rocznych no ok wporzo i 250 firm partnerskich z rabatami.Tylko nie uwzględnili jednej rzeczy że na orginalne produkty z rabatami mnie jeszcze musi stać. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Niekompetencja w UPC 06.11.13, 13:33 największy rabat oczywiście na Tele Pizzę nie dostępną w moim mieście bo aż 55% no a co przejeść kartę a na końcu też kartę zjeść. www.citirabaty.pl/ Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Niekompetencja w UPC 06.11.13, 13:35 może kupić bilet do stanów i z lotniska w Nowym Yorku dzwonić o wydanie wizy 30 dniowej,jak się uda to wsiąknąć oczywiście za wszystko płacąc kartą Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Niekompetencja w UPC 06.11.13, 13:37 lub jak nie wrócić najbliższym lotem,lub zamieszkać na lotnisku ale tam też ścigną do spłaty Lub starać się o wizę polityczną bo się nie kocha Polski,przecież to taki wspaniały kraj.A jak się wróci do kraju trzeba kartę spłacić. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Niekompetencja w UPC 06.11.13, 13:39 Synku gdzie teraz mieszkasz? między Gate 65 a 66.I jak Ci się powodzi,kiepsko ludzie gówniane posiłki kupują Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Niekompetencja w UPC 06.11.13, 14:22 w UPC załatwili pozytywnie,wszyscy mili ale jak emeryt przychodzi to wciskają wszystko. Odpowiedz Link