Dodaj do ulubionych

Niekompetencja w UPC

06.11.13, 13:25
Naciągają starszych nieświadomych ludzi na większe koszta.Wysłałem rodziców żeby zmienili umowę bo ich naciągnęli.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Niekompetencja w UPC 06.11.13, 13:26
      W tym kraju zawsze będzie kurestwo taki naród.
      • mercury_staff Re: Niekompetencja w UPC 06.11.13, 13:31
        Mnie zresztą też bank koloryzuje,"tylko oferta telefoniczna" karta rabatowa darmowa dożywotnia bez opłat rocznych no ok wporzo i 250 firm partnerskich z rabatami.Tylko nie uwzględnili jednej rzeczy że na orginalne produkty z rabatami mnie jeszcze musi staćsmile.
        • mercury_staff Re: Niekompetencja w UPC 06.11.13, 13:33
          największy rabat oczywiście na Tele Pizzę nie dostępną w moim mieście bo aż 55% no a co przejeść kartę a na końcu też kartę zjeść.
          www.citirabaty.pl/
          • mercury_staff Re: Niekompetencja w UPC 06.11.13, 13:35
            może kupić bilet do stanów i z lotniska w Nowym Yorku dzwonić o wydanie wizy 30 dniowej,jak się uda to wsiąknąć oczywiście za wszystko płacąc kartąbig_grinbig_grinbig_grin
            • mercury_staff Re: Niekompetencja w UPC 06.11.13, 13:37
              lub jak nie wrócić najbliższym lotem,lub zamieszkać na lotnisku ale tam też ścigną do spłatywink
              Lub starać się o wizę polityczną bo się nie kocha Polski,przecież to taki wspaniały kraj.A jak się wróci do kraju trzeba kartę spłacić.
              • mercury_staff Re: Niekompetencja w UPC 06.11.13, 13:39
                Synku gdzie teraz mieszkasz? między Gate 65 a 66.I jak Ci się powodzi,kiepsko ludzie gówniane posiłki kupująbig_grin
                • mercury_staff Re: Niekompetencja w UPC 06.11.13, 14:22
                  w UPC załatwili pozytywnie,wszyscy mili ale jak emeryt przychodzi to wciskają wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka