ditta12 24.02.14, 12:32 Śmieci muszą być ogrodzone bo stanowią bogactwo narodowe. Tele że se ludzie krzywdę zrobią przełażąc przez ogrodzenie. Areszt dla śmieci! Lepiej wyrzucić niż głodnemu dać. U kaduka....... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Smieci 24.02.14, 12:41 Uczynki miłosierdzia względem duszy : Grzeszących upominać. Nieumiejętnych pouczać. Wątpiącym dobrze radzić. Strapionych pocieszać. Krzywdy cierpliwie znosić. Urazy chętnie darować. Modlić się za żywych i umarłych. Uczynki miłosierdzia względem ciała : Głodnych nakarmić. Spragnionych napoić. Nagich przyodziać. Podróżnych w dom przyjąć. Więźniów pocieszać. Chorych nawiedzać. Umarłych pogrzebać. Co to znaczy względem ciała a co to znaczy względem duszy? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Smieci 24.02.14, 12:49 nie masz większych problemów? pisał to jakiś nawiedzony czarnuch hehe Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Smieci 24.02.14, 12:51 a nie było tam żeby ślepym wzrok przywrócić hehe Odpowiedz Link
ditta12 Re: Smieci 24.02.14, 12:55 A gdzie jest piekło a gdzie niebo?A co jest dobre a co złe? Miska cykuty za pytania. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Smieci 24.02.14, 13:07 Samochody jeżdżą w prawo albo w lewo. Tak se patrze przez okno Odpowiedz Link
ditta12 Re: Smieci 04.03.14, 23:45 Odbywa się walka o śmieci.Jeden samochód się spóźnił a kosze już opróżnione. Tyle dobra:butelki,papier,nawozy,plastiki. Recykling taki że nie ma nawet nic na blejtram w areszcie śmietnikowym,chyba na ścianie namaluję Odpowiedz Link
ditta12 Re: Smieci 05.03.14, 15:41 Ciekawe czy też Ekon jeszcze istnieje gdzie pracowali Schizole ale widzę że porozumiał się z Sitą,no to teraz fajnie będzie Sita z Ekonem. Odpowiedz Link
kazior3 Re: Smieci 21.03.14, 18:08 Za śmieciami pościg,kto pierwszy ten lepszy. Skąd ja mam brać tworzywo na dzieło sztuki?Mam kupić śmieci? Niech żyje Hanna,manna,sutanna. Odpowiedz Link