Dodaj do ulubionych

Ditto :)))))

17.04.14, 07:54
Ditto, wczoraj doszla do mnie Twoja paczka. Obraz przepiekny i ma cos w sobie z "dziury w bucie", rodzina podziwiala. bardzo, bardzo Ci dziekuje za obraz i za flakonik ( pewno jest magiczny i spelnia zyczenia wink) oraz ruskie fajki smile
naprawde jest mi niezmiernie milo
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Ditto :))))) 17.04.14, 08:49
      Cieszę się Madał.
      Napisałam wczoraj że Mesjasz się pojawi i się pojawił.
      Myślałam o Tobie i takie mi coś wyszło.
      Blejtram od Maska,farby od starego mistrza-mazianie moje.
      Cieszę się Madau że się nie przestraczyłaś tej,no wieszwink
      • uwierz_w_to Re: Ditto :))))) 17.04.14, 09:01
        Ja też pewnie bym był zadowolony z ruskich fajek, i jakichś tam pierdół piór i innych, tylko wkurwiony bym był że śmietnik mi się zapełnił i że muszę zapierdalać i wyjebać do śmieci.
        A fajki ruskie to super marzenie każdego palacza bo ja się brzydzę,Malboro,LM,czy Mustangów, najlepsze są ruskie śmierdzielebig_grin
        • uwierz_w_to Re: Ditto :))))) 17.04.14, 09:02
          Ruskie śmierdzielebig_grin nie ma co.....lepiej się postarać nie dało, no ale ten tyk tak ma byle gówo byle książkę dostaćbig_grin
          • ditta12 Re: Ditto :))))) 17.04.14, 09:10
            To były dwa chesterfildy,tak mi się wydawało że amerykańskie wsadziłąm a nie ruskie ale może się pomyliłam Madau.
            Następnym razem ja Ci wyślę jakieś inne a Ty mi Guluaza wsadź do paczki jednego albo Gitana cigarette.
            Chciałąm z Tobą Madau zajarać fajkę pokoju.

Śmieci?A reszta to co?Wszystko to śmieci ale ja wysłałam Madau to co lubię a co miałam wysłać?Pieniąchy?
            My z Madau śpimy na pieniąchach i tyłek sobie nimi podcieramy z rana.
            Madau mi dała co miała najlepszego i ja jej też.
            A ty byś jej mógł wysłać telefon komórkowy zamiast wywalać a mi blejtramy zamiast się ubzdryngolić i rzygać.He.
            • ditta12 Re: Ditto :))))) 17.04.14, 09:22
              Jeden dla Madau a drugi dla Taty jak pali a jak nie to może.......no nie wiem.....
              Jednym słowem dla pisarzy bo pisarze to chyba palę i kawę piją jak Honoriusz Balzac i pani Hańska.
              On to hektolitry podobno pijał,pewnie nocami pisał by nie zasnąć to pijał.
              • uwierz_w_to Re: Ditto :))))) 17.04.14, 09:26
                sprezentuj jej w nastepnej paczce kondona to se nadmucha i puści w niebo.
                • ditta12 Re: Ditto :))))) 17.04.14, 09:47
                  Ciekawe czy ty już tak zrobiłeś ze swoimbig_grin
                  • madau Re: Ditto :))))) 17.04.14, 09:59
                    oj jestescie niesamowici big_grin.
                    Moze to byly amerykanskie fajki? Nie wiem bo wypalilam jak fajke pokoju. Ale ruskie Ditto od Twej Mamy mam do dzis.
                    Goluaza albo gitana Ci wysle jak bede juz u Zabojadow. Na razie jestem w Polsce. I noge zlamalam sad
                    • ditta12 Re: Ditto :))))) 17.04.14, 10:04
                      Nogę złamałaś?Może Ci się wydaje tylko.Spuchła?
                      Mnie też kiedyś strasznie bolała noga i chodzić nie mogłam ale powoli poruszałam a potem jakoś zeszło.Długo tylko ból odczuwałam.
                      Masz ją w gipsie?
                      No to teraz pisz jak siedzisz albo bądź Forestem Gampemwink
                      • ditta12 Re: Ditto :))))) 17.04.14, 10:07
                        Opowiadm wszystkim grubasom w rodzinie jak schudłaś z.....iluś tam na rozmiar 38 a oni mi na to że nie zdołają bo łakome są.

Acha,zapomniałam.Mam dla Ciebie makijaż:

Ciekawe jakbyśmy tak się umalowały.Co Ty na to?Wsadzili by nas do czubków czy nie?
                        • ditta12 Re: Ditto :))))) 17.04.14, 10:11
                          Nie wiem o czym śpiewa ale słyszę pulard i salatere to chyba o kurczakach na saleterce.
                          Ale ma fajny głosik,taki "przymulony"-super.
                          • ditta12 Re: Ditto :))))) 17.04.14, 10:19
                            Jakieś miraże,kałamarze,wiraże,vizarze,tut murele.....
                            Keskese?Ja dawno temu się uczyłam to zapomniałam jak się pisze:ces ce se?
                            troszkę po angielski bo sixteen i troszkę po rosyjsku słyszę.Jakaś wieża babel,a jeszcze Senegalbig_grin
                            Pardon i merci buku i na dodatek syrvuple.
                            Ładnie?smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka