uwierz_w_to 04.05.14, 20:08 Eszmera napisała coś wydaje mi się ze ona mnie zna lub mieszka blisko mnie i wie kim jestem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: ditto 04.05.14, 20:10 Ja też mieszkam chyba blisko Ciebie Uwierzu i zrobiłam Ci dziurę w baniaku na wodę dlatego się wylewała Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ditto 04.05.14, 20:15 Ja piszę serio napisała o profilu a godzinę temu założyłem profil z nudów niby skąd miała by o tym wiedzieć ? Tym bardziej ze nikt by się nie kapnol nawet gdyby mię znał. Ona mnie zna i wie kim jestem mało tego wie co robię na necie.tak mi się wydaje i chyba dobrze wydaje i jeszcze napisała pewien szczegół może przypadkiem lub nie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditto 04.05.14, 20:39 Jaki znowu profil?Jaki znowu szczegół?Jakoś nie mogę się skapować. Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditto 04.05.14, 20:45 No,może na wytrzeźwiałce z kibla z połamanymi dwoma żebrami to nie za bardzo ale....taka jest polska rzeczywistość-koszt 250zł-najdriższy hotel w mieście. Ta baba od kucharza w Domium zazdrosna była bo on się śmiał jak ze mną gadał o brokułach i wezwała policję.Pewnie to jego dupa była a mnie co do tego?Skąd miałam wiedzieć? Poszłam do ludzi a zapomniałam że ja Ufolud Odpowiedz Link