22.05.14, 15:23
Dobrze że się zwolniłem,dzisiaj byłem na kastinguwink jak zobaczyłem ile CV leży na biurku prawdę mówiąc zwątpiłem.Ale się udało zaczynam od pierwszego czerwca.Pensja większa niż w poprzedniej pracy o 1000złsmile,awansowałem.I jest super 5.500 zł + premii do 30% wynagrodzenia.
Czyli jest naprawdę nieźle,poprzednio zarabiałem 4.300 + 200-300zł premii a wymogi coraz większe i w soboty też czasem musiałem być.a teraz od poniedziałku do piątku.
To mi się fuksneło.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Praca 22.05.14, 18:45
      Czy aby to prawda czy też kłamstwo?
      Ja nic nie robię bo nie mam pozwolenia na pracę a żyję.
      Na co mam zarabiać?Na śmieci?
      Buty nówki od Gino Rossi na śmietniku leżą u mnie.
      Wzięłam li tylko pudełko.Na co mi te buciory szarobrązowe?
      Dla szpanu?
      Dla szpanu to ja boso chodzę albo....na rolkachbig_grin
      • kompanii_kordian Re: Praca 22.05.14, 19:49
        Poprzednio ponoć miałeś firmę i zarabiałeś kilkadziesiąt tysięcy złotych miesięcznie. Plączesz się w tych swoich kłamstwach. O czymś takim jak praca za kilka tysięcy, taki nieuk nieczytelny i niepiśmienny jak Ty może sobie tylko marzyć, bądź kłamać.
        • uwierz_w_to Re: Praca 22.05.14, 20:02
          no i widzisz biedaku, nie wiesz nic, a czy kłamię czy nie chuj jeden wie.
          • uwierz_w_to Re: Praca 22.05.14, 20:06
            jak to cię biedaku dołuje że ja sobie piszę dalej, a ty nic na to poradzić nie możesz hehe no taka krzywda cię spotkała nic pedale nie możesz a ja sobie tu będę pisał co chciał, kłamał lub nie.
            Chyba durniu nie myślisz że ja tu biografię prawdziwą będę pisał, no zwykły kretynbig_grin
            • kompanii_kordian Re: Praca 22.05.14, 20:53
              Poradzić? Nie chcę nic poradzić. Tylko komentuję. A Ty pisz pisz, swoimi niezliczonymi kłamstwami dostatecznie się odsłoniłeś, kim jesteś lub kim nie jesteś. Nie jesteś tym kim chciałbyś być, a jeżeli twierdzisz że jesteś kimś, to znaczy że w realu jest zupełnie odwrotnie. Dołować się nie zamierzam, bo to dla mnie żaden powód do dołowania się, że jesteś frustratem który nie radzi sobie w życiu, więc potrzebuję forum by utrzymać przy życiu namiastkę poczucia wartości. O tym jak bardzo maluczkim jesteś człowieczkiem świadczą między innymi inwektywy jakie kierujesz pod adresem innych forumowiczów gdy czujesz kompleks. Jesteś niczym komar od którego wszyscy odganiają się czasem rozdrażnieni, ale zlituj się, nie zdołowani, bo ukąszenie komara jest zdarzeniem choć nieprzyjemnym, to jednak nie ma żadnego znaczenia w życiu człowieka. Tak samo Ty nie masz żadnego znaczenia dla życia forumowego innych bywalców tego portalu. Owszem, chciałbyś aby było inaczej. Strasznie się podjarałeś sformułowaniem "gwiazdorzyć". Całkiem niepotrzebnie.
              • uwierz_w_to Re: Praca 22.05.14, 21:24
                powiem ci tak, skoro już chcesz znać prawdę, w dupie mam dittę i mifredo, pierdolą mnie one jak i ty, ale ty jak by nie było jesteś tym czytelnikiem.Forum mi nie służy do zapoznawania znajomości, ja po prostu piszę i mam w dupie kto co o mnie sądzi, nie szukam tu miłości ani znajomości.I powiem ci jedno gdybym chciał dalej bym z dittą pisał i byśmy się dogadywali ale po co nie czuję się samotnybig_grin że jakaś Ditusia mnie od kutasów zwyzywała czy jakaś tam mifredo.Jesteś za głupi żeby zrozumieć i pojąć do czego mi forum służy.
                • uwierz_w_to Re: Praca 22.05.14, 21:27
                  a co ty przyjaciela szukasz że do mnie pierdolisz trzy po trzy swoje frustracje hehehe spierdalaj buraku.To forum eszmery jest bo jest ,upadło forum, śmietnik się zrobił jak będę chciał zacząć pisać to na tym nowym.Ale tam już tylko czytać będziesz mógł niestety.
                  • uwierz_w_to Re: Praca 22.05.14, 21:37
                    spierdalaj ogólnie do swojej łoluni cepie a nie bujasz się po forach nie masz co robić to konia trzep.
                    • kompanii_kordian Re: Praca 22.05.14, 21:52
                      Ale ja nie chcę znać prawdy. W dupie prawdę mam prawdę o Tobie i w dupie mam Twoje fora. W dupie mam również to gdzie będziesz pisać. Po prostu komentuję. Na forum się komentuje. Często jedynie dla zabicia czasu. Nie sikaj. smile))
                      • eszmeralda.i.papugi Re: Praca 22.05.14, 22:18
                        kompanii_kordian napisał:

> Ale ja nie chcę znać prawdy. W dupie prawdę mam prawdę o Tobie i w dupie mam Tw
                        > oje fora. W dupie mam również to gdzie będziesz pisać. Po prostu komentuję. Na
                        > forum się komentuje. Często jedynie dla zabicia czasu. Nie sikaj. smile))

no comment
                        tylko wytłuściłam big_grin
                        • uwierz_w_to Re: Praca 23.05.14, 04:24
                          No to komentuj stary a kto ci broni
                          • uwierz_w_to Re: Praca 23.05.14, 05:13
                            Biedaku trochę ci współczuję tak bardzo chciałbyś mi dojebac ale jesteś na to za głupi. Tyle czasu tracisz na moje hamskie wpisy. Ty tak nie potrafisz? Niepierdol stary każdy potrafi. Chełm zachować twarz? nick nie ma twarzy i przyjaciół którzy mogą skrytykować go w życiu prywatnym .Obserwuj sobie tamto forum. Mam mniej czasu ale perełki myślowe będą czasem leciały. Mifredo i ditty tam nie uświadczysz. Prywaty i gmatwania też nie.Nigdy nie napiszę kim jestem i co robię.
                            • nikitta12 Re: Praca 23.05.14, 07:08
                              Komentator jakiś tu jest?
                              A jaki to mecz?
                              Trzeba komentatora?Trza ściszyć telewizor i tyle.
                              Ja tak często robię.Na przykład dziennik tv ściszam i patrzę tylko co się dzieje.
                              Może ten komentator łaknie sensacji,chce się wysilić a nie może.Może chce zabłysnąć a nie potrafi.
                              Nie pchaj się na afisz skoro nie potrafisz-stare dobre przysłowie.
                              • uwierz_w_to Re: Praca 23.05.14, 12:34
                                Hehe ditta ty potrafisz skomentować. Teraz pije i będę pił do wieczora może się odezwe i otworzę trochę z mylące mi faktami. Kurwa życie jest pojebane. Świat mi się rozpierdilil trochę. Co mi kurwa pozostalo sam nie wiem.Nie potrafię fizycznie pracować co mam kurwa robić? Może pracować za 1500zl? I co ja z tym zrobię. Myślę narazie co zrobię.
                                • nikitta12 Re: Praca 24.05.14, 13:57
                                  Może śpij w beczce jak Diomedes?
                                  • uwierz_w_to Re: Praca 24.05.14, 14:55
                                    Tak sobie myślę że wyjebane mam na wszystkich pokolei na ciebie też ditta jak ty zresztą na mnie.Brnąć wszystko i wszystkich.Dziś też pije może skończę chlac za rok lub dwa lub jutro kto to wie.
                                    • uwierz_w_to Re: Praca 24.05.14, 14:56
                                      Miało być jebac wszystko i wszystkich.
                                      • uwierz_w_to Re: Praca 24.05.14, 15:00
                                        20 lat pracowałem dla tego jebanego rządu.Tak się kurwa nie robi jebane kurwy sprzedajne i bada obludnikow.
                                        • uwierz_w_to Re: Praca 24.05.14, 15:02
                                          Kurwa żeby ich chuj szczyscil sprzedam info wszystkim kto zapłaci w chuju mam to czy to cia czy mosad czy gru wypierdole ich jeszcze w samą zupę bez mydła jak oni mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka