uwierz_w_to 03.11.14, 07:59 Tuż przed swoją śmiercią ujawnia prawdę o obcych.To że mieli z nimi kontakt itd... Boyd Bushman | Deathbed Disclosure: Documentary & Photo Enhancements - HD 1080p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Były pracownik strefy 51. 03.11.14, 10:57 Gumowa lalka w gablocie oszklonej. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Były pracownik strefy 51. 03.11.14, 17:18 To nie jest ditto śmieszne, Rząd USA od dawna ma z nimi kontakt, czemu to nie jest upubliczniane? widocznie coś za tym stoi.A z teoriami spiskowymi nie jest tak do końca. Po co amerykanom np: organizacja Fema? i jej obozy wybudowane i stojące puste? bo nie budowali ich dla bydła chyba.Dużo niewiadomych jest we wszystkim a rządy wcale nam nie pomagają tylko wszystko utajniają. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Były pracownik strefy 51. 03.11.14, 17:44 Po co takie schrony budują? Może leci meteoryt,może pandemia eboli,może wojna będzie albo nie będzie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Były pracownik strefy 51. 03.11.14, 17:58 A może.....prowadzę badania jak przetrwać na Marsie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Były pracownik strefy 51. 03.11.14, 20:15 Źle się dzieje ditto na całym świecie w Irlandi rząd chciał wprowadzić podatek od wody na węgrzech od internetu, wszędzie montują kamerki, z roku na rok coraz gorzej. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Były pracownik strefy 51. 03.11.14, 21:16 Wszystko zgodnie hasłem"Rząd się sam wyżywi". <wszędzie montują kamerki> Ciekawe czy u mnie też są kamerki np w telewizorze bo w komputerze jest. Może widzą nas z drugiej strony ale......gówno mnie to obchodzi i tak na golasa chodzę po mieszkaniu. Odpowiedz Link