30.01.15, 11:10
Jezus był prawdziwym synem Boga, nie masz wierzyć w Religię a w Jezusa i Boga.
W tyłku z żydami, ich fortuną itd....oni się przekonają dopiero kiedy zaakceptują.Co do grobu wezmą bogactwo haha niech biorą ja im swoje oddam jeszcze buhaha.Propaganda iluminatii jest ogromna ale ich dni są policzone, nie będą rządzić tą ziemią Bóg jest potężniejszy.Niech wezmą sobie tą mamonę całego świata i w dupę wsadzą haha.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Ditta 30.01.15, 11:17
      A propaganda jest kolosalna,mieszkamy we wnętrzu ziemi Agharta jest na zewnątrz.Nie ma wszechświata jaki nap pokazują i ucząsmile
      • ditta12 Re: Ditta 30.01.15, 11:23
        Możemy żyć i wewnątrz ziemi i tak to nie ma wpływu na jakość naszego życia i na to co się dzieję na zewnątrz czy wewnątrz.Patrząc przed siebie wciąż widzę to samo,ludzi na ulicach okutanych w ciepłe kurtki i szaliki.
        • ditta12 Re: Ditta 30.01.15, 11:33
          Może jestem obecnie prozaiczna w swoim myśleniu ale zeszłam na poziom 0 a na tym poziomie nic nie jest w stanie człowieka zafascynować,powiem więcej-zainteresować.Żadne nowatorskie teorie.Boleję nad tym ale nic nie poradzę.
          • uwierz_w_to Re: Ditta 30.01.15, 12:13
            Nie ważne ditto nic na to nie poradziszsmile, to takie newsy ja to wiem a ty to możesz wiedziećsmile
            A propo pojawił się na torrentach film polski służby specjalnesmile już zasysam.
            • uwierz_w_to Re: Ditta 30.01.15, 12:15
              propaganda jest przeogromna żebyś ditto nie wiedziała i nie zdawała sobie sprawy,ogrom ludzi wie o tym bo sami to tworząsmile ty natomiast jesteś konsumentem tego iluzjonistycznego świata.
              • uwierz_w_to Re: Ditta 30.01.15, 12:17
                syjoniści ubzdurali sobie że ręki Boga mają władzę hehe nic bardziej mylnego wręcz odwrotnego, ale przekonają się o tym jak przyjdzie na to czas.
                • uwierz_w_to Re: Ditta 30.01.15, 12:19
                  trafne określenie na to by brzmiało taksmile: chcecie mój telewizor w weźcie sobie będziecie się cieszyć do puki będziecie mieli wzork.Chcecie mój rower a weź sobie będziesz się cieszył do puki będziesz miał nogi.hehehe I tak to właśnie wygląda z ich światemsmile
          • mskaiq Re: Ditta 30.01.15, 14:10
            Czy ten poziom zero nie bierze się z tego, że nie chcesz nic poczuć, bo to
            może wywołać lek.
            Czy może cos zainteresować, albo zafascynować bez uczuć ?
            Pozdrawiam serdecznie.
            • ditta12 Re: Ditta 30.01.15, 14:27
              Myślę że poziom zero wytwarzają u mnie leki.Powodują zanik wszelkich uczuć i reakcji.Życie przepływa obok mnie.Ja w niczym nie uczestniczę.
              • mskaiq Re: Ditta 30.01.15, 17:27
                A jak myślisz jakie uczucia mogłabyś poczuć gdyby ten lęk zniknął. Co chciałabyś wtedy
                zrobić ?
                Pozdrawiam serdecznie.
                • ditta12 Re: Ditta 30.01.15, 17:36
                  > A jak myślisz jakie uczucia mogłabyś poczuć gdyby ten lęk zniknął.>

To nie jest lęk Masku a całkowita obojętność na to co się wokół mnie dzieje.

• ditta12 Re: Ditta 30.01.15, 17:39
                    Miałam na myśli lekarstwo a nie lęk,na pewno niewłaściwie zrozumiałeś.
                    • mskaiq Re: Ditta 31.01.15, 15:38
                      Nie właściwie zrozumiałem, że piszesz o lęku, a to było o leku. Zastanawiam się
                      jednak czy ta obojętność na to co się wokół Ciebie dzieje nie bierze się z tego,
                      że próbujesz uniknąć wszystkiego, co mogłoby Ciebie zranić, że odcinasz się od
                      wszystkich emocji.
                      Czy bez uczuć, można się czymkolwiek interesować ?
                      Brak uczuć oznacza przecież obojętność.
                      Pozdrawiam serdecznie.
                      • uwierz_w_to Re: Ditta 31.01.15, 16:00
                        no bez przesadysmile brak ditta Ci czucia emocjiwink zaraz coś niecoś poczujeszsmile
                          • uwierz_w_to Re: Ditta 31.01.15, 16:04
                            rozchmurz się kobiecino pomyśl że Bóg nie jest tak daleko jakieś tylko 6 tys. kilometrów za linią karmanasmile pi razy oko
                      • ditta12 Re: Ditta 31.01.15, 16:03
                        To lek wywołuje moją obojętność i pozbawia mnie uczuć.Takie jest jego działanie bym nie popadła w manię.
                        • uwierz_w_to Re: Ditta 31.01.15, 16:05
                          wiem wiem ja przez lata się też męczyłem, z jednej strony dar z drugiej koszmar ale już mam to za sobą.
                          • uwierz_w_to Re: Ditta 31.01.15, 16:09
                            Mamy nieprzeciętną inteligencję czasem tego nie widać ale nasze umysł inaczej odbierają, może na innych falach, tak jest z większością schizoli, każdy z tego potrafi wyjść lecz ma własną drogę, oczywiście Bóg chyba też w tym palce macza tak mi się wydaje no chyba że nie też tak może być.
                        • mskaiq Re: Ditta 31.01.15, 20:24
                          Myślę, że lek może trochę ograniczać siłę uczuć, ale mimo to nie pozbawia w
                          pełni uczuć. Czy nie byłaś zła, kiedy dzwoniła do Ciebie matka i przerwałaś
                          rozmowę.
                          Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka