ditta12 11.02.15, 15:00 Co u Ciebie.Jak postępują pracę nad kolejnymi częściami książki.Jak Twoi studenci? Napisz coś proszę bo to bardzo ciekawe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madau Re: Madau. 14.02.15, 09:36 Dittus, sorry za to moje "niepisanie" ale jestem zalatana, tzn pozytywnie. Studentow mam nadal, w nastepnym tygodniu maja egzaminy wiec ostatnio duzo czasu z nimi spedzalam. poza tym prace nad ksiazkami pochlaniaja mi caly wolny czas. Ale jakos idzie mi to pisanie A w ogole to bedac w Polsce mialam wywiad w radiu i wczoraj dostalam to nagranie na mp3: wyszlo nawet calkiem fajnie mimo ze mialam stresa na maksa, oczywiscie powiem kiedy bedzie audycja, na razie jeszcze nie wiem Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Madau. 14.02.15, 11:08 Zatrzymaj madau to nagranie jakoś mi prześlesz na pocztę studenci Ci pomogą ale jak wyjdę że szpitala chętnie posłucham. Odpowiedz Link
madau Re: Madau. 14.02.15, 13:59 Ditto, ja bede w kwietniu w Polsce i napewno w Warszawie wiec mam wielka nadzieje ze sie spotkamy A nagranie przesle, jasne, nie ma sprawy, tylko po audycji bo wczesniej mi nie wolno Odpowiedz Link
ditta12 Re: Madau. 14.02.15, 14:31 Świetnie byłoby posłuchać tego nagrania.Jestem bardzo ciekawa a także gdybyśmy w końcu mogły się spotkać bo rozmawiać (choć krótko)to pogadałyśmy. Odpowiedz Link