ragnarv 16.03.15, 22:23 padlem na pysk i usnąlem popołudniu. śniło mi się że coś mnie zlapało. to było straszne co wyprawiało Spałem moze pól godz a obudziłem się cały mokry jak z basenu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ragnarv Re: znów sen 17.03.15, 10:01 noc okropna. kurwa mac. jak jest dobrze ogólnie to sny mnie wykanczają uwzięło się coś i przychodzi Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: znów sen 17.03.15, 10:18 jak sny mogą wykańczać, śni Ci się coś i się budzisz i żyjesz. Odpowiedz Link
ragnarv Re: znów sen 17.03.15, 10:46 jak mnie po obudzeniu wszystko jeszcze boli to nie żyję Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: znów sen 17.03.15, 11:06 to co ty robisz łbem walisz o ścianę w śnie hehehehe Odpowiedz Link
ditta12 Re: znów sen 17.03.15, 14:43 Może to zmora senna? pl.wikipedia.org/wiki/Zmora Połóż się odwrotnie,może wtedy odejdzie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: znów sen 17.03.15, 14:55 mnie zmora dusiła w szpitalu kurwa uparta była ale wybrnełem. Odpowiedz Link
ditta12 Re: znów sen 17.03.15, 15:13 To jest taki paraliż przysenny,Też miewałam.Jakbym się gdzieś zapadała a tam była tylko niezmierzona czeluść.Nie mogłam się z tego wyrwać i już nie wiem czy to był sen czy odczuwałam realnie,W końcu się poddałam i wyszłam z tego.Może się po prostu obudziłam. Miałam tak nie raz. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: znów sen 17.03.15, 15:16 mnie dusiła realnie, nie mogłem się poruszyć, w śnie ale nie spałem, nie mogłem nic nawet krzyknąć. Odpowiedz Link
ragnarv Re: znów sen 17.03.15, 19:12 no to podobne do tej mary nocnej bo sie rzucam po lózku . ale tak naprawde to mi sie złe śni, że mi coś krzywde robi, a czuje to fizycznie, czasem jeszcze po obudzeniu . Odpowiedz Link
ditta12 Re: znów sen 17.03.15, 19:20 Kiedyś czułam jak mnie ktoś dotyka za przeguby dłoni i za kostki nóg a wcale nie spałam. Wrażenie było przerażające ale postanowiłam sobie wytrwać i ustało. Byłam zupełnie sama w domu. Dotąd nie wiem co to mogło być bo czułam to bardzo wyraziście,realnie. Odpowiedz Link