uwierz_w_to 13.04.15, 14:23 Odezwę się dopiero na tym forum jak eszmeralda mi przywróci uprawnienia pełne jak nie to słuch po mnie zaginoł.Tylko kontakt sms lub telefon zostanie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ragnarv Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 14:40 przestań ściemniać masz uprawnienia bo kasujesz posty. robisz ciagle wokoło siebie cyrk juz nie wiedziałes co wymyslić to sie do mnie dojebałeś o nic. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 14:48 Uwierzu,zrobisz jak zechcesz,jesteś wszak wolnym człowiekiem ale miło jest z Tobą pisać jak i ze wszystkimi tutaj Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 16:51 Nie wiem czemu eszmera mi uprawnienia zabrała, może nie chce żebym pisał jak mi nie przywróci to znaczy że nie więc coś wymyślę ale już będę dzwonił i smsował do ciebie, instrukcje dostaniesz poufnie Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 16:49 ragnarv napisał: > przestań ściemniać masz uprawnienia bo kasujesz posty. robisz ciagle wokoło sie > bie cyrk > juz nie wiedziałes co wymyslić to sie do mnie dojebałeś o nic. bo ja rangar pół życia byłem dojebem a teraz ciach bajera Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 16:55 pisać pewnie będziemy i tak ale ja już tu nie więc spokojnie coś wymyślę Odpowiedz Link
ragnarv Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 17:23 a rób co chcesz. co mnie to obchodzi Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 17:48 ragnarv napisał: > a rób co chcesz. co mnie to obchodzi ale ja nie do ciebie to pisałem akurat ty to mi latasz koło dupy chopie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 17:49 rangar to że masz autyzm to swoją drogą ale o czym z betonem rozmawiać tego naprawdę nie wiem. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 17:56 a ja się z nim nie kłucę, ditto nie będę czekał na eszmeraldę założę forum później z jakimś fajnym tytułem tam sobie będziemy klepać o dupie maryni bo tu widać mnie nie chcą. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 17:58 jeszcze kilka dni mam wolnego więc spoko a później sam nie wiem jak to będzie i czy będę miał czas to się okaże w praniu. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 18:03 Może ja też się pozbawię uprawnień i Rangarv i będzie Ci weselej. Co napiszemy to będzie i nikt nie skreśli,heh. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 18:16 ditto przecież on ma uprawnienia. widzisz ile wątków pokasował? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 18:20 ragnarv napisał: > ditto przecież on ma uprawnienia. widzisz ile wątków pokasował? rangar komu ty to tłumaczysz? ditta doskonale widzi kto ma jakie uprawnienia w odróżnieniu od ciebie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 18:22 Tak samo może mi przywrócić uprawnienia jak eszmeralda ty masz ograniczone więc tego nie widzisz, ja jak założe forum to założe ale na zupełnie nowym nicku ten obecny wykasuję wiec już istnieć nie będzie jedyny ślad za mną to zostanie ditto twój nick. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 18:22 nie wiem może nie zauwazyła bo mysli że nie masz uprawnień a masz bo kasujesz Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 18:32 <ditto przecież on ma uprawnienia. widzisz ile wątków pokasował?> Ragnarv,Uwierz nie ma uprawnień do administracji ani tych kwadratów do skreślania,Eszmeralda mu odebrała. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 18:34 Może Ty Uwierzu sam się pozbawiłeś tych uprawnień i teraz się z nas śmiejesz? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 18:39 masz ditto nowe forum forum.gazeta.pl/forum/f,252741,Fanaberie.html Odpowiedz Link
ragnarv Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 18:42 ja to juz nie wiem o co idzie. koleś jęczy bez przerwy że jak mu się nie da czegoś to odejdzie jakby nie mógł odejść bez tego czegoś, po co to wogóle denna gadka na denny temat. ja juz się nie odzywam Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 18:47 Ja tam mogę pisywać i tu i tam. Co mi tam Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 18:48 To taka zabawa tylko a Wy strasznie na poważnie wszystko bierzecie. Eszmera zapewne zrobiła taki eksperymencik żeby Uwierz założył nowe forum,heh. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 18:47 nie rozumiesz o co biega od początku nie znasz naszej historii to nie pierdol kocopołow Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 18:49 dla mnie to możecie pisać sobie tutaj, a ja nie ditta wie czemu, Odpowiedz Link
nikitta12 Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 18:50 Może ditta wie czemu ale ja nie wiem. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.15, 19:03 Najlepiej byłoby gdybyśmy wszyscy razem tu pisali i już.Jak dawniej. Odpowiedz Link