Dodaj do ulubionych

Pieprz tą Europe

01.01.16, 21:32
Ta europa ma ciebie w dupiesmile najpierw jestes Polka ,kiedys tez bylem jak ty europejczykiem ale sie otrzaskalem i wiele pewnych spraw zrozumialem.Ty sie chcesz nazywac europejka? Pamietaj dla kazdego bedziesz tylko obsrana polka a panstwa europa nie ma takiego.
Obserwuj wątek
    • 39.a Re: Pieprz tą Europe 02.01.16, 00:11
      A Ty - per analogiam - obesranym Polakiem?
      Problem polega na tym, że chodzi tu o szersze horyzonty, których szanowny prezes nikomu nie da.
      Stanowczo i po kawałeczku stara się zniewolić ludzi. Mam nadzieję, że mu się to nie uda.
      • 39.a Re: Pieprz tą Europe 02.01.16, 00:13
        Aha. Europa w dupie to nas nie miała - inwestycje, rozmaite dofinansowania.
        Nie widzisz tego?
        Ale za chwilę, przez zapiekłego Kaczyńskiego, będzie nas mieć.
        • ditta12 Re: Pieprz tą Europe 02.01.16, 09:11
          Jestem sercem Polką,wiadomo bo w tym kraju się urodziłam,jestem Europejką bo tak jest.
          Nie znam się na polityce,wiem że Donald Tusk jest Prezydentem Unii Europejskiej jak kiedyś Jogajła był Królem Unii polsko litewskiej.
          Pomagamy sobie wzajemnie-te Pąństwa co są w Unii zrzeszone jak ja z Tobą Uwierzu.
          Gdy nie mogłeś zasnąć i byłeś w dole to pisaliśmy całą noc by jakoś przetrwać,czasem Ty potrafisz mi bardzo pomóc w czymś,podtrzymać na duchu i to jest unia-związek nasz forumowy i jeszcze z Eszmercią i Madau i Maskiem i Rangarvem i teraz 39.a i nie wiem jeszcze z kim tam,z tymi co tu wejdą i piszą.

Sam Kaczyński nie spiepszy,chyba że mu się na to pozwoli.Nie wiem co on myśli i czego pragnie dla siebie,czego dla innych.Są mądrzy ludzie.W Warszawie jest Prezydent Warszawy i wszelkie decyzje są na tym szczeblu w oparciu o decyzję Premiera,Prezydent to funkcja reprezentacyjna,jak Królowa angielska.Ma prowadzić rozmowy dyplomatyczne z całym światem,z Obamą,Putinem,Dalajlamą i Franciszkiem i tymi którzy są przywódcami Muzułmanów i Afryki i Arabii i Australii i obu Ameryk i Grenlandii.......no można by wymieniać bardzo wiele.
          Napisałam życzenia świąteczne dla Prezydenta Polski na Facebooku-odpisał mi,jako jedyny do których napisałam.Tym bardziej mam do niego szacuneksmile
          Napisał o spokoju.Ja też życzyłam mu spokoju.
          To miłe.
          • ditta12 Re: Pieprz tą Europe 02.01.16, 09:13
            www.youtube.com/watch?v=Zl29MlZJMhE
    • mercury_staff Re: Pieprz tą Europe 02.01.16, 11:34
      Licze na to 39.a ze mu sie wszystko uda.Szerokie horyzonty mam interesuje sie na codzien polityka i gospodarka rano jak wstaje najpierw kawa i wiadomosci na portalach i tak od lat.Stwierdzam stanowczo ze nie masz pojecia co sie dzieje.Zbyt duzo propagandy w leb napychaja w mediach.Kaczynski rzadzi miesiac i juz zle rzadzi nic nie rozumiesz 39. PO robilo wszystko i nikt nie krzyczal ukradlo Ci pieniadze z OFE ktorych juz nie dostaniesz a to byly twoje pieniadze.Czytajac ciebie widac twoj poziom horyzontowsmile
      • 39.a Re: Pieprz tą Europe 02.01.16, 16:48
        Usiłujesz mnie obrazić, ale spływa to po mnie. Dla jasności: nie napisałam nic o PO, to Twoja osobista projekcja. Rządziła ź l e. Ale to Kaczka przechodzi samą siebie. Ten rząd upadnie w ciągu pół roku. I na tym chyba skończę pobyt u Was. Miłego wink
        • mercury_staff Re: Pieprz tą Europe 03.01.16, 07:05
          Ja ciebie obrazic? Nie wiem czemu mial bym ciebie obrazac? Co do Kaczynskiego to wydaje Ci sie ze skonczy w pol rokusmile przewrotu nie bedzie a jak by mial byc to poleje sie krew rzeka.
        • mercury_staff Re: Pieprz tą Europe 03.01.16, 07:14
          Nawet zle Ci sie wydaje ze skonczy w pol roku,zostal demokratycznie wybrany ten rzad kochana.
    • mercury_staff Re: Pieprz tą Europe 02.01.16, 11:40
      Ale kazdy ma swoje zdaniesmile ciezko sie pisze na telefonie bo bym Ci napisal sporo nie tylko o OFE, UE nic nie daje za darmo kochana,stocznie rozpieprzyli bo sie nie oplacalo ale jak u nas rozpieprzyli w niemczech ruszyly tam sie oplaca za euro u nas za zlotowki nie.Niech zrobi jeszcze porzadek z mediami to bedziesz bardziej doinformowana smile
    • mercury_staff Re: Pieprz tą Europe 02.01.16, 11:50
      Telekomunikacja Polska S.A juz obecnie orange francuskie sprywaryzowana i sprzedana za bezscensmile wszystko w temacie nie bede wymienial itd.... malo tego to sa tylko przyklady gospodarcze, nikt ciebie tu nie zniewoli i nie odbierze Ci demikracji nue sluchaj tych bzdor i tej propagandy.Problem tkwi w tym ze UE bedzie nas blokowala gospodarczo i finansowo jak nie bedziemy postepowac jak oni chca i rowno w dupie trzymac palca.Gdybys wiedziala jakie byly przepisy przed wstapieniem do niej integracyjnie i co mielismy zrobic to bys rozumiala o co chodzi.
      • ditta12 Re: Pieprz tą Europe 02.01.16, 11:54
        <,stocznie rozpieprzyli bo sie nie oplacalo ale jak u nas rozpieprzyli w niemczech ruszyly tam sie oplaca za euro u nas za zlotowki nie.>

Zygmunt Solorz chciał kupić stocznie jakieś,to mu nie dali a to polski businesman.Nazywał się Zygmunt Krok tylko przyjął nazwisko po żonie,najpierw Solorz a po drugiej Żak i nazywa się Zygmunt Solorz Żak.Mam koleżankę która ma nazwiska po swoim mężu wcześniejszym bo dzieci i po obecnym.Teraz tak można.
        • ditta12 Re: Pieprz tą Europe 02.01.16, 11:59
          Francuskie,nie francuskie,to są firmy usługodawcze,jak my nie umiemy to wzięli Francuzi,w dzierżawę może i jest.Francja też jest w Unii Europejskiej?
          Moja córka pracuje we Firmie szwajcarskiej i jest jak w zegarku bo ona jest skrupulatna w pracy tylko że ma nad sobą dwóch dyrektorków,bo był jeden szef i szefowa po nim-struktura firmy-drabina,teraz niestety piramidka i dwa krejzole się zwalczają wzajemnie wydając polecenia sprzeczne mojej córce,ona nie wie co robić a ja że ma wziąć na piśmie od obu i iść do głównego po decyzję ostateczną.Tak czy nie?Po co aż dwóch dyrektorków wątpliwej jakości to nie wiem,ale niech tam.Może po to by się zwalczali jak psy.
          • ditta12 Re: Pieprz tą Europe 02.01.16, 12:03
            Ciekawe jak ma Prezydent Europy,jaki żyrandol.
            Żyrandol przyniósł Prezydent Komorowski do Kuby Wojewódzkiego kiedyś,słyszałam i widziałam ukradkiem jak gary myłam,w telewizorze widziałam.
            Bo Rząd to taki żyrandol koś się pod kogoś podwiesza jak mówił Anioł w Alternatywy4-tym filmie.
            On się podwiesił na ciecia we stolicy,to dobra fucha a jego kobita miała futro wielkie z lisów srebrnych a cieciówka nie była gotowa jeszcze.To tak miej więcej wygląda a dalej to Ty wiesz Uwierzu boś Ty chłop i na polityce się znasz.
      • 39.a Re: Pieprz tą Europe 03.01.16, 17:00
        Mocno podkreślę: znam wady PO, straszne wady. Jestem świadoma faktu, ze były aż 2 dni, aby frekwencja była wyższa, gdy głosowaliśmy za/przeciw przystąpieniu do UE. Zabieg celowy. Być może nie siedzę w polityce tak mocno jak Ty, bo od niedawna, ale głupia nie jestem. I też do kawy muszę mieć prasówkę. *ALE* prezes powoli zabiera nam wolność. I rozpi.... Polskę. Taką mam optykę, moje zbójeckie prawo. Nie rozumiem pisowskiego ministra środowiska, który głosi wszem i wobec, ze polski CO2 jest najwyższej jakości i nie wierzy w fakt globalnego ocieplenia. OK, ale mieliśmy nie pisać o polityce, no to pas.
    • mercury_staff Re: Pieprz tą Europe 02.01.16, 16:44
      Ubawilas mnie no i kurwa jak nie ma miec PO elektoratu glabow zero kompletnie rozumiesz.
      • 39.a Re: Pieprz tą Europe 02.01.16, 16:50
        jeszcze peesik: elektorat prawicowy ma to do siebie, że jest zapiekły i rzuca kurwami. jest w dodatku niesamodzielny i liczy, że państwo mu wszystko załatwi.
        opozycja jest bardziej myśląca, spokojna, pogodna i w spokoju czeka na upadek rządu. obym się nie myliła.
        Ditta, trzymaj się i nie ulegaj prawicowej, rydzykowej propagandzie. zdrowsza od niej nie będziesz.
        Buziaki
        • ditta12 Re: Pieprz tą Europe 02.01.16, 20:52
          Ja,mamuśka3 to środkiem zawsze.Ja nic nie wiem bo telewizora nie oglądam bo mam lepsze zajęcia.
          Telewizja to najsilniejsze medium,kiedyś miałam omamy czyli haluny że do mnie jakieś debaty pierdolą(gadają)to wyłączyłam na stałe.
          To takie duchi pituchi,pierdolą(nawijają,co popadnie,jeden przez drugiego byle co,byle pierdolić(mówić,gadać,gadka szmatka),głupolów omamiać.
          Mój men,ten co mnie z prostytutką,mało tego,babą rybą swatką zdradził to jak spał to słuchał debat,na śpiąco bo gadał że się z telewizorem urodził a ja nie.Ja w czystem środowisku wychowana.
          Szum drzew pamiętam,aromat lasu,zieloną łąkę i......martwą wiewiórkę którą się bawiłam gdy maleńka byłam.Gdzieś znalazłam a że nie miałam lalki.....o tym już pisałam to nie będę powtarzać.

Dzisiaj się boję bo mi Parys ciota groził Prokuratorem,to ja mu na to że do US mogę też.
          Nie swój telefon odebrał ino Ola a coś pierdolił czyli gadał(wrzeszczał że się nagrywa)heh.
          Pierdolona ciota,on nierób i bandyta a do tego zapłacił za koci szampon 37 zł.Kota się pierze?
          On ze wsi to kota na oczy nie widział.Z Siedlec chyba a w UK pracował czyli robił jako pielęgniarz-cwaniaczek,wie jak rentę brać-gówno se na brzuchu przypiął i smrodzi i jaja ma se jeszcze zoperować by mu dali dwójkę zamiast trójki.
          Takie to cwane bydle.Nawet nazwisko se zmienił na angielskie dla niepoznaki.Cwaniaczek jebany.
          On nie może wyjść z chaty jak w kiosku pracuje buchacha mucha cha.
          Trza go do szpitala zaprowadzać.A Olo to przygłup na usługach mendy.Ale jak tak lubi to niech ma.
          On lubi wlewkę alkoholową,nie potrafi sączyć kulturalnie jak Lord bo mu wlewa Jełop co się za jego brata podaje.
          Parys zrobił alkoholika z Ola by ten mu służył.
          Ale to nie moja broszka.
          Ja miałam kółko srebrne od Ola ale wpierniczyłam między sztućce do szuflady bo gówno to warte.
          Jak zwykle.Heh.
        • mercury_staff Re: Pieprz tą Europe 03.01.16, 07:16
          Rydzykowej? Piszac to osmieszasz sie.Nie doczekanie wasze hehehe z mediami tez porzadek bedzie to Ci troche umysl rozjasni.
          • ditta12 Re: Pieprz tą Europe 03.01.16, 09:55
            Jam ci altruistka,liberał,do kościoła budynku chadzam obrazki i rzeźby starożytne i nowsze oglądać a tam stoją na baczność jakieś ludzie i ksiądz coś gada i czyta z biblii,to mi nie przeszkadza.
            Chodzę se cichutko,przy ołtarzu,ale nikt nic nie mówi bo nikomu nie przeszkadzam a że czynne tylko na msze to kiedy mam oglądać.Wszędzie napisy"czynne","nieczynne"i nie dziwne bo kradną złodzieje,katoliki na gorzałe to i zamykają bo to wspólne dobro i piękne przedmioty a a Katedrze to ci dopiero rarytasy prehistoryczne.
            Na pewno bardzo stare,historyczne,no może nie aż tak ale bardzo stare.Trza poczytać i się dowiedzieć.
          • 39.a Re: Pieprz tą Europe 03.01.16, 16:38
            Ze smutkiem napiszę: będzie jak w stanie wojennym. Wiele mądrych postaci zapowiada bojkot mediów politycznych (jak ochrzciła je niezrównoważona Pawłowicz).
            Do dymisji poddała się Janowska, dyr. TVP Kultura.
            Jak to ladnie powiedziano "telewizji, będącej tubą propagandową bardzo spada oglądalność"
            Ja tam tv i tak mało oglądam, wolę prasę.

Btw., nie czujesz dysonansu pisząc na forach "żydowskiej, lewakowej" Wyborczej? smile
            • ditta12 Re: Pieprz tą Europe 03.01.16, 17:27
              Pawłowicz to ta Iwona z tańca z gwiazdami bo ja nie w temacie,mediów nie śledzę bo jak włączę to one mnie czasem śledzą.
              Nie wiem co to żydowska,lewakowa bo ja we prasie robiłam jako szukacz to mi wsio rawno było czy prawa,lewa czy centrolew czy jaka inna.
              Wyborczą lubiłam bo napisał ktoś kiedyś,jakiś fajny dziennikarz "Bóg się rodzi karp truchleje".
              Dawali książki do niej,były ogłoszenia,nekrologi,tematycznie poukładane i za niewysoką cenę grubaska.Wszystko tam było.Lubiłam tygodniki,wiele ciekawych rzeczy tam było,historia,każdy inaczej pisał na dany temat,geografia,botanika,o UFO,wróżby,design i porady jak w ciążę nie zajść.Kupę dóbr było w prasie.Lubię czytać książki i prasę lubiłam,jeszcze teraz jak coś znajdę to czytam ale nie kupuję bo mam małą rentę.
              • 39.a Re: Pieprz tą Europe 03.01.16, 17:33
                A mogę Ci kupić prenumeratę jakiejś prasy? W ramach prezentu noworocznego. Masz maila? Napisz do mnie na 39.a@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka