19.04.16, 08:45
Jakiś miesiac temu było mi dane oglądać w stanach pewną kamerkę która śledziła ruch na niebie,było parę zabudowań do okoła nawet nie miasteczko lecz jakaś miejscowość i śledziłem przez pół nocy na telewizorze ruch niezidentyfikowanych obiektów.Robiłem to wczasie psychozy lecz tego nie ma na internecie i nie było,przez telewizor w jakiś sposób na to wszedłem.Leczz telewizor podłączony do internetu.Szukałem tego później ale bez skutku,widziałem tylko że kilka osób to ze mną oglądało.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: USA 19.04.16, 09:31
      Kto z Tobą oglądał?
      encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQqkzuoQOoxlDqwjnD8LD8xj1v-g4Ia4rN4F3jpn4TyA0EAVNv5HUGe-hFf
    • uwierz_w_to Re: USA 19.04.16, 09:36
      Tego nie wiem.
    • uwierz_w_to Re: USA 19.04.16, 09:41
      Instynktownie operuję systemem widows,robię to sam nie wiem jak ale oczywiście nikt nie siedzi w moim mózgu.Znajduję też takie rzeczy że oglądam na żywo transmisję ze stacji kosmicznych,przypadek? sam nie wiem.Lecz wyświetleń jest około 100 oglądających w tym ja,nie ma tego na youtube.Jest jeszcze kilka spraw o których chyba na razię nie napiszę,może się zdecyduję niedługo.To też ma związek z internetem,ale wiem że moje poczynania w internecie są obserwowane,lecz nie wiem dokładnie przez kogo może jak z tego filmu przez Panów w czernismile
    • uwierz_w_to Re: USA 19.04.16, 09:45
      Ja myślałem że ty nie wierzącasmile nigdy nie zadawałem Ci takich pytań jak dziś.
      • ditta12 Re: USA 19.04.16, 10:58
        <widziałem tylko że kilka osób to ze mną oglądało.>

Stąd moje pytanie,kto z Tobą był.
    • uwierz_w_to Re: USA 19.04.16, 19:05
      Nie wiem widziałem wyświetlenia bardzo mało jak na świat kilkanaście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka