ragnarv 10.10.16, 12:41 Skoro oświadczasz że nie bedziesz rozmawiał jak półgłówek to może okresl co pod tym rozumiesz. Jak rozmawiaja półgłówki? skoro jestes znawcą ich. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cos_nie_w_smak Re: LOL 10.10.16, 13:32 Wiesz co rangarv nie będę brał poprawki na ciebie. Uważam że osoby chore i pozytywne zasługują. Ale ty? ty doskonale wszystko rozumiesz i cwaniaczek z ciebie niezły. Odpowiedz Link
ragnarv Re: LOL 10.10.16, 13:33 oczywiście że wszystko rozumiem. nie jestem pewny czy ty rozumiesz. Odpowiedz Link
cos_nie_w_smak Re: LOL 10.10.16, 13:46 Więc rozumiesz że Ty nie zasługujesz ani trochę, na pewne rzeczy przymykam oko, to nie przyćmi mi jednak twojej niespecjalnej osobowości i niespecjalnego charakterku tak bym go kurewsko zdrobniale określił. Odpowiedz Link
ragnarv Re: LOL 10.10.16, 13:51 ale ja mam to naprawde w dupie co ty myslisz o mnie nie mam potrzeby z tobą rozmawiać Odpowiedz Link
cos_nie_w_smak Re: LOL 10.10.16, 14:18 Ale miej to w dupie co to mnie obchodzi rangarv co ty sobie o mnie myślisz.Ja nie powiem co o tobie myślę bo po co mam ciebie obrażać chłopie a co rozmawiania ze mną, chłopie przestań się dręczyć i rozmawiać ze mną bo tylko się frustrujesz , denerwujesz i wkurwiasz.Nie potrafisz dyskutować i jesteś ciężkim człowiekiem a do tego wszą. Odpowiedz Link
cos_nie_w_smak Re: LOL 10.10.16, 14:27 Ups co ciebie tak rozwścieczyło że aż wykrzyczałeś to drukowanymi? Aj przestań już chłopie, z tobą się nie da dyskutować . A poza tym uważasz że to jest dyskusja? Może będzie jak zaczniesz się wypowiadać jak człowiek a nie jak.... Odpowiedz Link
cos_nie_w_smak Re: LOL 10.10.16, 13:56 Dyskusja z tobą będzie owocna i ciekawa o ile nie będziesz pomijał niewygodnych tematów. Gnidy ,wszy i pchły się wygniata, nie zawsze żrą ale jak zaczynają to wgryzają się co jakiś czas. I to jest odpowiedni moment, bo one będą żarły cały czas tylko miejsce zmieniały. Jak nie z tej to z tamtej. Odpowiedz Link
ragnarv Re: LOL 10.10.16, 14:00 1. nie chcę dyskutować 2. nie obchodzi mnie co uwazasz za niewygodne. tematy poruszam takie jak mam ochotę i ja o tym decyduję 3. smieszy mnie twój mentorski ton i ketyńskie metafory mam nadzieję że teraz zrozumiałeś. napisałem jak półgłówkowi, w punktach Odpowiedz Link