10.10.16, 12:41
Skoro oświadczasz że nie bedziesz rozmawiał jak półgłówek to może okresl co pod tym rozumiesz. Jak rozmawiaja półgłówki? skoro jestes znawcą ich.
Obserwuj wątek
    • cos_nie_w_smak Re: LOL 10.10.16, 13:07
      No właśnie tak.
    • cos_nie_w_smak Re: LOL 10.10.16, 13:11
      Teraz twoja kolej.
      • ragnarv Re: LOL 10.10.16, 13:32
        nie chcę.
    • cos_nie_w_smak Re: LOL 10.10.16, 13:32
      Wiesz co rangarv nie będę brał poprawki na ciebie. Uważam że osoby chore i pozytywne zasługują.
      Ale ty? ty doskonale wszystko rozumiesz i cwaniaczek z ciebie niezły.
      • ragnarv Re: LOL 10.10.16, 13:33
        oczywiście że wszystko rozumiem. nie jestem pewny czy ty rozumiesz.
        • cos_nie_w_smak Re: LOL 10.10.16, 13:46
          Więc rozumiesz że Ty nie zasługujesz ani trochę, na pewne rzeczy przymykam oko, to nie przyćmi
          mi jednak twojej niespecjalnej osobowości i niespecjalnego charakterku tak bym go kurewsko zdrobniale określił.
          • ragnarv Re: LOL 10.10.16, 13:51
            ale ja mam to naprawde w dupie co ty myslisz o mnie
            nie mam potrzeby z tobą rozmawiać
            • cos_nie_w_smak Re: LOL 10.10.16, 14:18
              Ale miej to w dupie co to mnie obchodzi rangarv co ty sobie o mnie myślisz.Ja nie powiem co o tobie myślę bo po co mam ciebie obrażać chłopie a co rozmawiania ze mną, chłopie przestań się dręczyć i rozmawiać ze mną bo tylko się frustrujesz , denerwujesz i wkurwiasz.Nie potrafisz dyskutować i jesteś ciężkim człowiekiem a do tego wszą.
              • ragnarv Re: LOL 10.10.16, 14:22
                KURWA NIE JA ZACZYNAM Z TOBĄ
                WYPIERDALAJ
                • cos_nie_w_smak Re: LOL 10.10.16, 14:27
                  Ups co ciebie tak rozwścieczyło że aż wykrzyczałeś to drukowanymi?
                  Aj przestań już chłopie, z tobą się nie da dyskutować . A poza tym uważasz że to jest dyskusja?
                  Może będzie jak zaczniesz się wypowiadać jak człowiek a nie jak....
                  • ragnarv Re: LOL 10.10.16, 14:41
                    pierdol się koniec tematu
                    • cos_nie_w_smak Re: LOL 10.10.16, 14:51
                      Koniec tematu jest niżej.
          • cos_nie_w_smak Re: LOL 10.10.16, 13:56
            Dyskusja z tobą będzie owocna i ciekawa o ile nie będziesz pomijał niewygodnych tematów.
            Gnidy ,wszy i pchły się wygniata, nie zawsze żrą ale jak zaczynają to wgryzają się co jakiś czas. I to jest odpowiedni moment, bo one będą żarły cały czas tylko miejsce zmieniały. Jak nie z tej to z tamtej.
            • ragnarv Re: LOL 10.10.16, 14:00
              1. nie chcę dyskutować
              2. nie obchodzi mnie co uwazasz za niewygodne. tematy poruszam takie jak mam ochotę i ja o tym decyduję
              3. smieszy mnie twój mentorski ton i ketyńskie metafory

mam nadzieję że teraz zrozumiałeś. napisałem jak półgłówkowi, w punktach
              • cos_nie_w_smak Re: LOL 10.10.16, 14:22
                Dobry jesteś dziękujęsmile za szczegółowe info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka