Dodaj do ulubionych

Dziwnie jest wyzdrowieć

30.01.19, 10:20
Inaczej się dosłownie czuję, ketrol w dawce 1200 mig działa depresyjnie brałem go żeby zasnąć ale przestał działać na mój organizm. Zacząłem normalnie śnić i wogóle czuję się psychicznie rewelacyjnie. Przeszła mi depresja. Nie wiem jak to określić ale to cud i wiem że nie moja zasługa w tym a Boga. Bo jak inaczej to wytlumaczyć to że sam już wiedziałem że to koniec mojej schizofrenii jeszcze nie będąc całkiem zdrowym bo umysł dochodził do siebie. A co gorsze niekt mi w to nie uwierzy, sobie pomyśli że to remisja. Hmm..
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: Dziwnie jest wyzdrowieć 30.01.19, 11:07
      Dziwne jest to też że teraz nie wiem czym jest 5w schizofrenia nie mogę określić w sumie wiem że to choroba ale nie wiem w jaki sposób wyzdrowiałem, wiem że wyzdrowiałem ale nie wiem jak.
      • dragon2016 Re: Dziwnie jest wyzdrowieć 30.01.19, 11:31
        I dziwne nawet to jest że człowiek wie o tym że wyzdrowiał, nie ma w zasadzie reguły na zdrowie teraz to wiem, nie da się jednak nic udowodnić, jak to zrobiłem nie wiem ale to uzdrowienie o demnie raczej nie zależało ani nie od leków jednym słowem siła wyższa bo jak to innaczej wytłumaczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka