Dodaj do ulubionych

Baza lekarzy NIEPOLECANYCH

05.05.10, 07:52
W tytule postu proszę o wpisywanie miasta,
aby baza była czytelna.
Obserwuj wątek
    • nola9 Poznań 18.05.10, 18:22
      Nie polecam dr Rafała Czepczyńskiego z Poznaniauncertain
      Dla ciężarnych fatalny, patrzy tylko na tsh, a ft3 i ft4 uważa że nie jest
      potrzebne...
    • divaro REDA 20.05.10, 19:11
      Poradnia na Gdańskiej 72 -pan Wójcicki- totalna pomyłka.
      Osobnik baaardzo starej daty i jeśli ktoś nie ma TSH powyżej 5 i przeciwciał powyżej 100,to jest zdrowy. UWAGA ! Badanie USG tarczycy jest najmniej ważne-wygląd tarczycy, to kwestia osobniczej urody (!!!).
      To jak ja się czuję czy jakie mam objawy nie ma najmniejszego znaczenia. Hormony tarczycy poza normą nie mają też znaczenia!
      Wspomniałam,że inny lekarz stwierdził chorobę-w odpowiedzi:to mam sobie pójść do innego lekarza.
      Tak więc strata czasu,skierowania i nerwów.
      • ammazuko_powrot RADOM 25.05.10, 11:44
        Dr Misztal, jako człowiek bardzo sympatyczny ale jako lekarz pozostawia wiele do
        życzenia.
        Nie odpowiedział na pytania, które mu zadawałam, kazał powtórzyć 2 razy badania
        i wrócić, nie zlecił nic dodatkowego chociaż powiedział, że objawy mam podejrzanewink
    • fee29 Olsztyn 28.05.10, 20:32
      Jolanta Uścinowicz
      • juljanmar Gdańsk 30.05.10, 21:32
        Maria Korbal-Szczyrska
    • ceteryg Zamość 03.07.10, 21:58
      Lidia Danielewicz-Stawecka
      Po wyglądzie stwierdziła, że jestem zdrowy to jak ja się czuję czy
      jakie mam objawy nie ma najmniejszego znaczenia. Krytycznie niski
      poziom hormonów tarczycy nie mają też znaczenia patrzy tylko na tsh.USG
      tarczycy też niechętnie obejrzała i stwierdziła, że teraz wszyscy mają
      torbiele i guzy po Czarnobylu.
      • monisia2506 Re: Łódź / Wieluń 21.07.14, 11:20
        Prof. Andrzej Lewiński
        Wizyta krotka i rzeczowa, tzn. zobaczył wyniki i swierdzil ze wszystko ok, po czym przepisal euthyrox 50 bo niby za wysoki w moim wieku ze wzgledu na ewentualna ciążę. Mam 30 lat i dwie córeczki i mowilam ze ciazy nie planuje mimo to kazal brac ten ethyrox, ale oczywiście nie zaznaczyl jak go brac tzn. bralam od razu całą tabletke i czulam sie fatalnie uncertain Na dodatek wszystkiego stwierdzil ze usg jest w porzadku a moja tarczyca niestety po wyliczeniu objetosci na kalkulatorze ma jedynie 3,8 ml, więc raczej w porzadku nie jest. Do tego cena wizyty 200 zl......Masakra....a myślałam ze ide do specjalisty....w końcu to profesor endokrynolog......
    • ali82 Wrocław 15.08.10, 18:14
      Dr. Jarosław Sielski
      Po pierwszej wizycie byłam zachwycona- długi i wyczerpujący wywiad, niestety pózniej było tylko gorzej.
      Kosmiczne dawki leków typu 175 Euthyroxu przy odpowiedniej dla mnie dawce 12,5 !! Samopoczucie(którym p.dr.głównie się sugeruje)po tak końskiej dawce leku było okropne- zawroty głowy, bóle serca, duszności, problemy z oddychaniem, wypadanie włosów i oczywiście inne"atrakcje" np. wielki skok prolaktyny,którą wcześniej miałam idealną.
      Starałam się o dziecko, byłam pełna nadziei,ze wkrótce wszystko wróci do normy a na doświadczeniach p.dr(pisze książkę itp)straciłam kilka miesiecy, nie mówiąc o zdrowiu któremu zafundowałam niesamowitą huśtawkę hormonalną i rozregulowałam swój organizm.
      ODRADZAM!!!
    • 89marta89 Elbląg 21.07.14, 21:24
      dr. Chrzanowski - sztywno trzyma się norm laboratoryjnych, samopoczucie pacjenta go w ogóle nie interesuje. ( prywatnie zleca dużo badań, nie wiem jak na nfz). Nie daje dojść do głosu, nie polecam.

dr. Płoszczyńsk - "leczy" na podstawie tylko i wyłącznie tsh. Nie zleciła przeciwciał jak tarczyca w przeciągu roku zmniejszyła się z 30 do 6 ml, przez 3 lata wizyt u tej Pani ani razu nie miałam zbadanych hormonów tarczycy z jej polecenia - również nie polecam.
      • muktprega1 Re: Elbląg 21.07.14, 22:38
        Witaj Marto, mieszkamy w tym samym mieście, dlatego leczę się sama smile
        • 89marta89 Re: Elbląg 25.07.14, 14:25
          muktprega1 a skąd bierzesz tyroksynę ? Endo twierdzi, że jestem w eutyrozie, a rodzinny w ogóle nie zna się na tarczycy, więc nie ma szans abym coś od niego dostała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka