Dodaj do ulubionych

po operacji...

19.10.11, 13:39
Witam, jestem po operacji tarczycy - mam usuniętą całą tarczycę, zabieg był 12.10.2011. Ogólnie czuje się dobrze, jestem już w domu. Martwi mnie tylko opuchlizna nad raną, trochę bolesna... czy to normalne? Mam wrażenie, że w szpitalu po operacji była mniejsza i teraz się powiększyła...
Mam też pytanie: jak długo nie można dźwigać i pić alkoholu?
Dzięki smile
Obserwuj wątek
    • nikiforska Re: po operacji... 19.10.11, 20:04
      Witaj, ja tez jestem po operacji, moja odbyła się 11 października więc myślę że możemy sobie pomóc nawzajem podtrzymując się na duchu. Mam podobne objawy do Twoich, też bolesna opuchlizna i też teraz jest troche większa a może nie tyle większa co bardziej nabrzmiała. Nawet miałam jutro iść na konsultacje do chirurga żeby się upewnic że wszystko jest ok.
      • marteczka09 Re: po operacji... 19.10.11, 22:10
        Ja jutro idę do chirurga na zdjęcie szwów no i niech to obejrzy, mam nadzieję że wszystko ok... dam znać co i jak smile a jak się czujesz?
        • nikiforska Re: po operacji... 21.10.11, 15:17
          Ja doskonale, co mnie zaskakuje nie mam żadnych dolegliwości. A jak Twoje wyniki po wizycie?
          • moka2 Re: po operacji... 23.10.11, 19:56
            Witaj, ja miałam zabieg 8 września. do tej pory mam bolesne miejsca nad blizna. sama blizna tez mnie boli. kuje i ciagnie. i wciaz jest opuchnieta.
            najbardziej jednak martwi mnie to ze wizyte mam dopiero 18 listopada a mam duze tsh bo 8,5 w skali do 4. za to ft3 i ft4 mam w dolnej granicy.
            jak Wasze wyniki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka