iwona2223 02.11.06, 12:14 Czy ktoś zna dr Jacka Bierca ze szpitala na Solcu w Warszawie? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bardu Re: Dr Jacek Bierca 02.11.06, 12:49 Dr Bierca operował mi 5 lat temu pęcherzyk żółciowy (w szpitalu na Solcu). Wg mnie to doskonały chirurg i przy tym przesympatyczny człowiek. Po zabiegu błyskawicznie wróciłam do formy, nie było żadnych powikłań. Pamiętam, że pan dr przyszedł w niedzielę wieczorem dowiedzieć się, jak mają się jego pacjenci po operacjach - a nie miał dyżuru. Z absolutnym przekonaniem polecam. Odpowiedz Link
iwona2223 Re: Dr Jacek Bierca 03.11.06, 11:38 Wielkie dzięki Bardu za opinię, uspokoiłaś mnie. Odpowiedz Link
danusia62 Re: Dr Jacek Bierca 05.11.06, 16:42 Witam Cie. Ja na Solcu mialam operacje na tarczycę, a od czego jest ten lekarz ? A ja mam pytanie do Ciebie: Czy znasz może jakiegos profesora endokrynologa w Warszawie, będę bardzo wdzięczna.Pa Odpowiedz Link
iwona2223 Re: Dr Jacek Bierca 06.11.06, 11:34 Ten lekarz jest chirugiem, będzie przeprowadzał mojej mamie operację na tarczycę. Możesz mi coś więcej napisać o swojej operacji tarczycy na Solcu, jaka była tam opieka i jak dawno miałaś operację. Niestety nie znam żadnego profesora endokrynologa w Warszawie. Moja mama z przychodni rejonowej trafiła od razu do dr Biercy, także nie leczyła ani nie konsultowała się u innych lekarzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
danusia62 Re: Dr Jacek Bierca 09.11.06, 21:03 Witam Cię iwona2223. Ja miałam operację na Solcu w 1987 roku, musiałam iść wyciąć to dziadostwo, ponieważ miałam guz zimny / pęcherzykowaty/ także wiesz na pewno co to znaczył.Operował mnie doc. Bednarski, bardzo przemiły facet. Z samej operacji to nic nie wiem, ponieważ byłam uśpiona.Natomiast po operacji bardzo bolało mnie gardło i głowa z tyłu, ale szybko minęło. A muszę Ci powiedzieć, że znowu mam w tarczycy 2 guzki i 1 torbiel.Byłam w Warszawie u endokrynologa i za 6 m- cy muszę zrobić usg tarczycy, przeciwciała i CRP. Jeżeli masz ochotę to możemy porozmawiać na gg mój nr to- 2536322. Pozdrawiam pa Odpowiedz Link
32maciej Petycja w sprawie dr Jacka Biercy 27.12.13, 18:21 www.petycje.pl/petycja/10196/w_sprawie_przywrocenia_na_stanowisko_ordynatora_pana_dr_jacka_biercy.html Prosimy o podpisanie petycji w sprawie dr Jacka Biercy Odpowiedz Link