pema12 29.04.09, 09:54 Prosze o poradzenie u kogo zrobic operacje w damianie. Zapisalam sie do doktora Luboimskiego ale widze duzo dobrych rzeczy o doktor Stachlewskiej i zastanawiam sie nad zmiana. Kogo powinnam wybrac? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashi-tess Re: u kogo operacja 29.04.09, 12:27 to teraz jest tak pięknie, że można wybrać sobie lekarza operującego? no, no. co za czasy. Odpowiedz Link
pema12 Re: u kogo operacja 29.04.09, 13:28 Jak zaplacisz 6 tys zl za operacje to mozesz sobie wybrac lekarza ktory cie zoperuje. Odpowiedz Link
hashi-tess Re: u kogo operacja 29.04.09, 20:44 trochę sporo. a dowiadywałaś się o przytarczyczki? Częstym powikłaniem jest brak w/w. Może popatrz pod tym kątem? Napisz kogo wybrałaś i zabiegu opisz samopoczucie. serdecznie pozdrawiam Tess Odpowiedz Link
olkaw-wa Re: u kogo operacja 29.04.09, 22:18 Nie zgodzę się że tylko za pieniądze można wybrać sobie chirurga. Bardzo dziwne jest to co piszesz. Ja byłam operowana w państwowym szpitalu w Warszawie przez lekarza napewno nie gorszego niż p.Stachlewska i nie kosztowało mnie to złotówki,a traktowana byłam bardzo dobrze i nie jestem odosobnionym przypadkiem. Odpowiedz Link
hashi-tess Re: u kogo operacja 29.04.09, 22:38 najważniejsze chyba, to to że jest wybór. Odpowiedz Link