Dodaj do ulubionych

Czy to prawda ze....

09.03.12, 07:25
....cytuje mojego endo:

" W czasie przyjmowania lekow prosze nie wykonywac oznaczenia stezenia TSH. Leki z reguly obnizaja stezenie TSH. Otrzymany wynik nie nadaje sie do interpretacji. Moze byc powodem ustalenia nieprawidlowego rozpoznania i wlaczenia niewlasciwego leczenia."

(ten tekst jest u mojego lekarza umieszczony na tablicy w gabinecie w regulaminie -"zasady przyjec pacjetow"
czy Endo ma racje?? Juz sama zglupialam. A moze powinnam poszukac innego lekarza??
Obserwuj wątek
    • wierka-5 Re: Czy to prawda ze.... 09.03.12, 08:11
      <Juz sama zglupialam.
      A to czemu? My tu też radzimy opierać się głównie na wynikach hormonów tarczycy
      Ft4 i FT3, bo TSH nie u wszystkich jest wiarygodnym wskażnikiem jeśli chodzi o monitorowanie leczenia.
    • hashi-tess Re: Czy to prawda ze.... 09.03.12, 09:05
      czy możesz napisać gdzie przyjmuje ten WSPANIAŁY ENDO???
      • lusik81 hashi-tess 09.03.12, 09:23
        TEN WSPANIALY ENDO to Jan Gminski, ma gabinet w Zakopanem
        • hashi-tess Re: hashi-tess 09.03.12, 09:37
          no to dziwne.........
          bo były dziwne o Nim opinie.
          Poza tym znalazłam tu???
          • lusik81 Re: hashi-tess 09.03.12, 09:44
            A jakie byly o nim opinie?
            Nie wiem co robic? lecze sie u niego juz dosc dlugo i jakos wydaje mi sie coraz bardziej dziwny,poprawy samopoczucia tez nie widze, nie mowiac juz o jego regulaminie i ile bierze za wizyte.

Przykladowo wizyta 120 zl + usg 40+ badanie hormonow tarcz. 25 = razem 185 zl za jednym razem!!!
            • aleksandra_01 Re: hashi-tess 09.03.12, 23:28
              witaj

może wpisz nam tutaj swoje wyniki, może coś Ci podpowiemy.
              ten regulamin lekarza bardzo mi się podoba,
              ale jedno takie zdanie nie powinno decydować o tym czy lekarz jest dobry czy nie.

a.
            • pies_z_laki_2 Re: hashi-tess 10.03.12, 13:18
              > wizyta 120 zl + usg 40+ badanie hormonow tarcz. 25 = razem 185 zl za jednym razem!!!

To tanio, bo u mnie 120-150,- za wizytę, 65-70,- za usg i min. 25,- za każde badanie, czyli minimum 75,- za tsh, fT3 i fT4. Widełki - cena zależy od lekarza i od laboratorium.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka