29.11.12, 15:55
czy ktos moze polecic dobrego dietetyka z warszawy znajacego sie na problemach spowodowanych przez Hashimoto?
Obserwuj wątek
    • pies_z_laki_2 Re: dietetyk 30.11.12, 10:59
      Jasne, że może smile

- dobrydietetyk.pl/warszawa

Pani Aldona jest fantastyczna, skończyła akademię medyczną (teraz to chyba nazywa się Uniwersytet) i wie co robi. Przygotuj wyniki badań, bo będą jej potrzebne...
      • randerii Re: dietetyk 30.11.12, 11:09
        Dziekuje smile
    • anna665 Re: dietetyk warszawa 25.02.13, 13:00
      Moja mama schudła 15 kg, przyjezdzała do niej dietetyczka, kiedyś za darmo dała mi parę wskazówek, bo u nas w rodzinie to niestety mamy nadwagę. Fajna babeczka wie co mówi i rzeczywiście są efekty. Wiem, że nie była droga i nie wciskała mojej mamie żadnych wspomagaczy, na których zarabiają dietetycy, którzy reklamują te preparaty.
      Warszawa oczywiscie, chyba nie mogę podawać jej telefonu bez zgody ale to email dieta66@prokonto.pl
      • karolaamak Re: dietetyk warszawa 07.06.13, 08:41
        Polecam Pania Dianę Wolańską. Koleżanka właśnie z hasimoto u niej schudła, choc poprzedni dietetycy zawsze machali ręką, że w tej chorobie jest trudno. Ja też jestem zadwolona z współpracy z Panią Dianą, więc POLECAM!
    • pies_z_laki_2 Re: dietetyk 28.12.13, 18:12
      Sympatyczna może i jest, ale mnie po długiej rozmowie przysłała rozpiskę złożoną z kopij-wklej zasad zupełnie nie przystających do tego, o czym mówiłyśmy na wizycie (płatnej!). Napisałam do niej maila, bo prosiła o kontakt, ale nie była łaskawa odpowiedzieć. Poprosiłam trzeci raz o kontakt mailowy, bez skutku, a więc zrezygnowałam z jej usług i NIE POLECAM!!!

Może i jest sympatyczna, ale kupować jej usług na pewno nie będę.
      • golden1977 Re: dietetyk 29.12.13, 17:23
        Mi się też zdarzyło, że mail nie doszedł do mnie, ale to była wina serwera centrum. Ponoć czasem gdzieś im się maile blokują. Potem dostałem kopię wysłanej wcześniej do mnie wiadomości i się okazało, że jednak wysłała. Na mojej skrzynce jeszcze się zdarzało, że maile, na które czekałem, z innych miejsc wpadały do spamu, a ja wydzwaniałem i dopytywałem. Spróbuj może przez jej stronę.
        • pies_z_laki_2 Re: dietetyk 30.12.13, 22:09
          Próbowałam przez stronę Medicovera i przez prywatną, więcej zachodu (i nerwów) mnie to kosztowało, niż zyskałam po tych dwóch wizytach... Nie polecam zaś nie przez maile i brak kontaktu., tylko przez brak odniesienia do mnie jako pacjenta. Miała być dieta z restrykcjami związanymi z konkretnymi schorzeniami, a dostałam ogólne zasady diety odchudzającej, czyli coś nie dla mnie!
    • lenk_a77 Re: dietetyk 07.01.14, 13:09
      Od dawna walczę z Hashimoto, polecono mi p.Strelau i ja też polecam. Chodziłam do niej przez jakiś czas i efekty były i nadal są, wystarczy że się stosuje do tego co mi zalecała, schudłam z nią 20 kg.Chociaż aktualnie nie chodzę do niej , ale jak zadzwonię i o coś zapytam to zawsze mi doradzi i pomoże, naprawdę warta polecenia.
      lena
    • maskara1818 Re: dietetyk 25.02.14, 18:12
      ja niestety też mam Hashimoto... dietę ustaliła mi mgr weronika Elwertowska, przyjmuje na Torwarze. Kobitka faktycznie zna sie na rzeczy, współpracuje z endokrynologami. Mi wyniki zdecydowanie sie poprawiły, takze polecam!
      • detroit5 Re: dietetyk 27.02.14, 12:43
        czy to jakaś rodzina dra Michała Elwertowskiego endokrynologa i guru od ultrasonografii?
        • maskara1818 Re: dietetyk 05.04.14, 10:29
          też o to odrazu zapytałam Panią mgr! wink i okazuje się, że tak, to jest rodzina dr Elwertowskiegosmile
    • dietaspecjalna Re: dietetyk 03.04.14, 11:58
      Profesjonalne doradztwo dietetyczne

Masz dosyć złego samopoczucia? Czujesz się ciągle wyczerpana/y, zmęczona/y i nie masz na nic ochoty? To może być wina Twojej diety! Gdy organizm ma braki podstawowych witamin i minerałów, jest osłabiony, co wpływa na Ciebie. Przyjmowanie witamin w tabletkach i napojach powoduje, że organizm sam nie pobiera witamin z pożywienia! Czas to zmienić. Oferuję dietę napisaną specjalnie dla Ciebie! Nieważne czy jesteś karmiącą mamą, seniorem czy osobą przewlekle chorą. Zapewniam, że poczujesz się pełna/en energii i szczęśliwsza/y. W zależności od tego co chcesz osiągnąć, układam dietę. Współpracuję również z trenerem, gdybyś potrzebował/a planu treningowego.
      Dieta układana jest indywidualnie. Najpierw zapoznaję się z Twoim trybem życia, i dopiero później po osobistych uzgodnieniach układam dla Ciebie jadłospis, biorąc pod uwagę wszystkie czynniki.
      Szybkie wykonanie i skupienie się bezpośrednio na Tobie. Współpracę nawiązujemy na dłuższy okres czasu, dzięki czemu masz pewność, że zmiany będą wprowadzane na bieżąco aby jak najbardziej dostosować się do Ciebie. Wszystko konsultuje z Tobą, więc masz pewność że otrzymasz jadłospis i porady przygotowane tylko i wyłącznie dla Ciebie.
      Zapraszam do kontaktu mailowego,otrzymasz ode mnie kilka pytań, i niezbędne informacje na temat naszej relacji. Wszystkie dane otrzymane od Ciebie zbadam dokładnie, i przeanalizuję. W odpowiedzi ode mnie dostaniesz całą analizę Twojego stanu zdrowia i odżywiania. Wskaźnik BMI i WHR, plan zmian jakie wprowadzimy gdy się zdecydujesz i przykładowy jadłospis dla Ciebie na kilka następnych dni.

Układanie diet i jadłospisów długoterminowych dla :
      Sportowców (zależnie od ćwiczeń)
      Młodzieży w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym
      Młodzieży w okresie dojrzewania
      Dorosłych kobiet i mężczyzn pracujących fizycznie
      Kobiet i mężczyzn pracujących psychicznie
      Kobiet w ciąży i karmiących
      Seniorów
      Diabetyków
      Osób przewlekle chorych

Cena do uzgodnienia indywidualnie.
      dietaspecjalna@gmail.com
      • pies_z_laki_2 Re: dietetyk 05.04.14, 12:22
        O ile wiem reklama na stronach forum powinna być płatna, jeśli nie, to jest zakazana...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka