ewcik035 07.12.12, 21:09 www.brodnowski.pl/aktualnosci,37,PROMOCJA-BADAN-LABORATORYJNYCH-SPRAWDZ-.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_z_laki_2 Re: Promocja badań !!!! 09.12.12, 03:48 1 z 5 kompleksowych pakietów badań diagnostycznych od 39 zł w Lekarium (Śpiesz się, oferta kończy się za: 5 dni 20:10:59) 1) 39 zł zamiast 80 zł za profil tarczycowy, "Profil tarczycowy Jeśli chcesz wykonać badania kontrolne stanu tarczycy, przeprowadzane pod kątem niedoczynności lub nadczynności, zdecydować się możesz na profil tarczycowy – specjaliści z laboratorium sprawdzą poziom Twojej tyreotropiny i eutyreozy." - www.groupon.pl/oferty/warszawa/Lekarium/14281141?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_344&a=397 To muszą być naprawdę dobrzy specjaliści, skoro sprawdzą poziom nawet eutyreozy... Odpowiedz Link
nebiru Re: Promocja badań !!!! 09.12.12, 07:48 Niby tanio, ale czy aby porądne te badania? Moje laboratorium ma taka renome w szerokiej okolicy, ze jest zawalone pracą i o zadnych promocjach nie słyszałam. Z tak powaznymi badaniami trzeba być ostrożnym, bo jak to mój pierwszy lekarz powiedział tu bardzo łatwo o pomyłkę. W Warszawie to chyba komunistyczno/styropianowa magnateria leczy sie w innym szpitalu, więc to raczej tam będą najlepsi lekarze i najlepsze laboratoria Odpowiedz Link