katerina24 05.05.05, 00:20 Witaj współadministratorko!!!! Jeśli byłby jakieś problemy--znów[typu bilko etc] się jaki matoł napotoczył to jego wątek wykasujemy!!! A tak bedziemy sie starać pod nieobecność ULI godnie ją zastępować pozdrawiam KASIA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashi-tess Re: Do TESS 05.05.05, 00:28 witam, witam! ja myślę, że ograniczę się tylko do Twojejego dworu. Chętnie będę obserwowała Twoją pracę pijąc razem z Tobą kawkę /nie bardzo mocną zważywszy nasze schorzenia/. Duchowo jestem z Tobą. Jesteś bardzo dzielna. Pozdrawiam. Tess Odpowiedz Link
katerina24 Re: Do TESS 05.05.05, 00:59 Dziękuję ,jak by co bedziemy się kontaktować ,a do kawki moga być ciasteczka? Tiramisu np,wiem słodycze szkodzą[a nam to już wogóle]ale jakoś trzeba osłodzić swój żywot a ciastkom nie odmawiam --słodzonej kawce też}}}}Ściskam A co do dzielności różnie to bywa ale staram się biorę przykład z Ciebie :} Nie weim co robisz w "realu"ale psycholodzy moga się przy Tobie schować ,papatki Odpowiedz Link