Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc i informację!

14.09.05, 23:42
Osoby , które wiedzą gdzie kupić Cytomel! Cierpie dokuczliwe bóle mięśni i
stawów i depresję! Leczę się na Hashi od jakichś 4 lat, ale teraz jest
naprawdę źle - dzisiaj chodzę od ściany do ściany i mam dość - muszę
spróbować suplementacji drugiego hormonu - to ostatnia nadzieja na komfort
życia i walkę z "bylejakością" samopoczucia!
Obserwuj wątek
    • lu74 Re: Proszę o pomoc i informację! 15.09.05, 00:01
      Liloo,
      Przesledz wpisy aady1 - generalnie lek nabywa sie zagranica na recepte
      wystawiona przez polskiego lekarza!
      Zycze Ci rychlego polepszenia samopoczucia.
      Na marginesie jestes pewna, ze masz dobrze dobrana dawke hormonu? Jakie masz
      wyniki FT3? Bylas u reumatologa z tymi bolami?
      Powodzenia, Lu
      • liloo7 Re: Proszę o pomoc i informację! 15.09.05, 00:26
        Dzięki za odpowiedź! Śledziłam wątek Ady, ale nie znalazłam nic o pozyskiwaniu
        leku - no nic przeglądnę jeszcze raz... U reumatologa nie byłam, bo oprócz
        kości bolą mnie też mięśnie - poczucie ogólnego rozbicia plus zmęczenie i
        zniechęcenie - doszłam do wniosku, że to jednak ma coś wspólnego z hashi...
        Pewnie tak jest... W piątek odbieram najświeższe wyniki... Zobaczymy
        • lu74 Re: Proszę o pomoc i informację! 15.09.05, 01:04
          Daj znac jak bedziesz miala wyniki. Mi bole stawow i miesni przeszly po blisko
          roku od rozpoczecia leczenia Euthyroxem. A jak sie ostatnio okazalo moja
          tarczyca nie jest b. zniszczona, a i miana przeciwcial mam niskie. Poza tym dla
          Ciebie dobry moze byc okreslony poziom TSH i dlatego warto sobie gdzies notowac
          swoje samopoczucie przy okazji kolejnych badan hormonow. W kazdym razie nie
          zalamuj sie - w naszej przypadlosci cierpliwosc, czas, spokoj sa b. wskazane.
          Nie potrafie w tej chwili odnalezc odpowiedniego watku Aady1 ale Ona bywa tutaj
          czesto. Podawala rowniez swoj nr. gg wiec mozesz sprobowac tak Ja lapac.
          Odezwij sie w piatek.
          Pozdrawiam, Lu
          • aada1 Re: Proszę o pomoc i informację! 15.09.05, 08:01
            Witaj smile)
            Nim zaczniesz brać Cytomel musisz dokładnie wiedzieć jaki masz poziom FT3 !!
            Lek działa bardzo ale to bardzo silnie, dawkować należy bardzo ostrożnie
            (działa 4X silniej niz FT4)
            Czytałam Twój wpis i piszesz ze masz problem z pulsemsmile) Za wysoki czy za niski?
            Hormon działa świetnie jest bardzo duża poprawa samopoczucia. Jednak wejscie z
            tym hormonem musi być uzasadnione.
            ( U mnie pomimo przyjmowania Letroxu i dobrego poziomu tyroksyny w organizmie
            TSH miałam 8 i wszystkie objawy niedoczynności cały czas się utrzymywały...)
            Pozdrawiam Ada
            • liloo7 do Ady 15.09.05, 10:35
              Ada! Dzięki za wszelkie informację! Ja leczę się na hashi od jakichś 4 lat,
              przez kilka lat brałam Euthyrox, a od jakichś 1,5-2 miesięcy biorę Eltroxin
              (nie było Euthyroxu w Aptece) Ciekawa jestem czy to może mieć znaczenie....
              hmmmmmmmmmmmmm...... Nie mam problemów z pulsem - musiałać niezbyt dokładnie
              przeczytać wpis " ból kości, mięśni plus zmęczenie" - drobna literówka w
              oczach smile Również euthyrox brałam na początku bardzo ostrożnie, także luz -
              jestem cierpliwa, ale chcę sobie pomóc, bo szkoda życia na takie bylejakie
              samopoczucie (gdybym miała 70 lat to może uznałabym, że czyję się świetnie, ale
              mam 30 więc mam prawo jęczeć!) Pozdrawiam gorąco!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka