28.09.05, 13:28
Witam wszystkich !!! Chciałabym zapytac czy macie problemy z zajadami i jak z nimi walczycie??? Jestem daleka od tego, żeby wszystkie moje dolegliwości przypisywać hashimoto i byc może te zajady to problem związany z czym innym, nie mniej sprawia mi duży dyskomfort. I NIC NIE POMAGA.
Obserwuj wątek
    • nitca Re: Zajady!!! 28.09.05, 13:43
      Jak najszybciej sprawdz poziom zelaza we krwi, najlepiej zrob cala 'gospodarke
      zelazowa'.
      • catherine73 Re: Zajady!!! 29.09.05, 09:23
        Dzięki!!! Jest bardzo prawdopodobne że moge mieć anemie, choć zażywam jakieś preparaty witaminowe i z żelazem.Pozdrawiam
        • malc14 Re: Zajady!!! 02.10.05, 14:51
          Droga Caterine!Wyczytałam że zajady mogą mieć podłoże drożdżakowe, a z
          drożdżakami lubią być gronkowce.Grzyby atakują przy niedoczynności
          tarczycy ,chorobach jelit lub po kuracjach antybiotykowych.Gdy są nie leczone ,
          zapalenie może opanować usta i część twarzy.Osłabienie układu immunologicznego
          tez moze doprowadzić do różnego rodzaju grzybic.Ja mam to samo ,tylko w
          większym stopniu.Zaczeło się od ust,a mam zmiany na polowie twarzy i
          szyji .Dermatolog przepisał mi do smarowania lamisilat i clotrimazol ,a do
          szybszego gojenia tormentiol..doustnie Lamisil.Sprubuj się posmarować tymi lub
          podobnymi specyfikami .Mrówka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka