Dodaj do ulubionych

Piotruś wybacz

14.02.06, 14:14
że w atku o wieku nie napisałam Szanowne Panie i Panowie byłam przekonana że
płec przeciwna też umieściłam ,nie gniewaj się ,ok?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • piotrek2810waw Re: Piotruś wybacz 14.02.06, 19:09
      hehe wybaczam Cismile)) Choc rzeczywiscie czuje sie na tym forum troszke jak moj
      kumpel kiedy studiował polonistyke.W grupie sam jeden na 32 dziewczyny wszyscy
      mu zazdroscilismy. Po dwoch latach studiow wszystko wiedział o kobiecych
      przypadłosciach,co jest modne a co nie(zdazały sie komentarze na temat dzieczyn
      "jakie to bezguscie patrz jak sie ubiera") i nawet zacza ogladac Klansmile
      Pzdr
      • katerina24 Re: Piotruś wybacz 14.02.06, 19:12
        piotrek2810waw napisał:

> hehe wybaczam Cismile)) Choc rzeczywiscie czuje sie na tym forum troszke jak moj
        > kumpel kiedy studiował polonistyke.W grupie sam jeden na 32 dziewczyny wszyscy
        > mu zazdroscilismy. Po dwoch latach studiow wszystko wiedział o kobiecych
        > przypadłosciach,co jest modne a co nie(zdazały sie komentarze na temat
        dzieczyn
        > "jakie to bezguscie patrz jak sie ubiera") i nawet zacza ogladac Klansmile
        > Pzdr

Patrz nawet nie musisz być gejem żeby to wszystko wiedzieć ani studiowac
        polonistyki ,masz za to Hashi co też może rzutować na
        inne "zainteresowania",serdecznie pozdrawiam wybacz mą sklerozę odnośnie
        płci,Kasia
        • piotrek2810waw Re: Piotruś wybacz 14.02.06, 19:41
          No nie! Teraz to przegiełassmile Nie jestem jakims homofobem ale z gejami to ja nic
          nie chce miec wspolnego. Nie ma zadnych naukowych podstaw ze hashi wpływa jakos
          na takie rzeczy! Fakt 1 facetowi na 60 bab sie to przydaza ale bez takich
          tekstow proszewink
          pzdr
        • katerina24 Re: Piotruś wybacz 14.02.06, 19:59
          Ze mna zawsze burza w szkalnce wody,zazwyczaj wg obiegowych sterotypów to geje
          to kumaja wszelkie kobiece sprawy ,gej db kumpel na zakupy etc śmiałam sie że
          Ciebie to "ominęło"ale za to dzięki Hashi też możesz być w sprawach damskich
          nadto biegły ,pozdro o nic Cię nie posądzam broń panie boże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka