katerina24 14.02.06, 14:14 że w atku o wieku nie napisałam Szanowne Panie i Panowie byłam przekonana że płec przeciwna też umieściłam ,nie gniewaj się ,ok?pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrek2810waw Re: Piotruś wybacz 14.02.06, 19:09 hehe wybaczam Ci)) Choc rzeczywiscie czuje sie na tym forum troszke jak moj kumpel kiedy studiował polonistyke.W grupie sam jeden na 32 dziewczyny wszyscy mu zazdroscilismy. Po dwoch latach studiow wszystko wiedział o kobiecych przypadłosciach,co jest modne a co nie(zdazały sie komentarze na temat dzieczyn "jakie to bezguscie patrz jak sie ubiera") i nawet zacza ogladac Klan Pzdr Odpowiedz Link
katerina24 Re: Piotruś wybacz 14.02.06, 19:12 piotrek2810waw napisał: > hehe wybaczam Ci)) Choc rzeczywiscie czuje sie na tym forum troszke jak moj > kumpel kiedy studiował polonistyke.W grupie sam jeden na 32 dziewczyny wszyscy > mu zazdroscilismy. Po dwoch latach studiow wszystko wiedział o kobiecych > przypadłosciach,co jest modne a co nie(zdazały sie komentarze na temat dzieczyn > "jakie to bezguscie patrz jak sie ubiera") i nawet zacza ogladac Klan > Pzdr Patrz nawet nie musisz być gejem żeby to wszystko wiedzieć ani studiowac polonistyki ,masz za to Hashi co też może rzutować na inne "zainteresowania",serdecznie pozdrawiam wybacz mą sklerozę odnośnie płci,Kasia Odpowiedz Link
piotrek2810waw Re: Piotruś wybacz 14.02.06, 19:41 No nie! Teraz to przegiełas Nie jestem jakims homofobem ale z gejami to ja nic nie chce miec wspolnego. Nie ma zadnych naukowych podstaw ze hashi wpływa jakos na takie rzeczy! Fakt 1 facetowi na 60 bab sie to przydaza ale bez takich tekstow prosze pzdr Odpowiedz Link
katerina24 Re: Piotruś wybacz 14.02.06, 19:59 Ze mna zawsze burza w szkalnce wody,zazwyczaj wg obiegowych sterotypów to geje to kumaja wszelkie kobiece sprawy ,gej db kumpel na zakupy etc śmiałam sie że Ciebie to "ominęło"ale za to dzięki Hashi też możesz być w sprawach damskich nadto biegły ,pozdro o nic Cię nie posądzam broń panie boże Odpowiedz Link