Dodaj do ulubionych

Cefasel 100 Nutri Selen

31.07.08, 21:54
Zobaczcie, co znalazłam w polskiej aptece! www.fabrykazdrowia.pl/go/_search/full_search.php?search_query_words=cefasel&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Submit
Obserwuj wątek
    • kokons Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 31.07.08, 23:52
      Ja własnie ten preparat kupuje
      w krakowskiej aptece
      za ok 25 zł bez zadnej promocji...!

polecił mi go mój endo, który specjalnie sprowadza go do tej
      apteki...
      • 0-zuzaneczka Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 01.08.08, 08:34
        kokons napisała:

> Ja własnie ten preparat kupuje
        > w krakowskiej aptece
        > za ok 25 zł bez zadnej promocji...!
        >
        > polecił mi go mój endo, który specjalnie sprowadza go do tej
        > apteki...

a czy to jest apteka wysyłkowa? jeśli tak, to podaj proszę nazwęsmile
      • martika.p Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 01.08.08, 11:49
        Witam!
        Jestem z Krakowa, bardzo proszę namiar na tą aptekę
        lub chociaż nazwę ulicy przy której ona się znajduje.
        • nin4 Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 02.08.08, 07:53
          Ja też go kupowałam, chociażby w Aptece Studenckiej na ul Studenckiej. Pozostaje
          po nim taki dziwny nieprzyjemny posmak, po zażyciu zawsze ćmienie w żołądku. Już
          tak około 15 saszetki robiło mi się niedobrze na samą myśl o leku, dotrwałam do
          19. W międzyczasie zamówiłam polecany selen z niemieckiej apteki, póki co
          reaguje dużo lepiej no i finansowo jest dużo taniej. Pozdrawiam.
          • kokons Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 07.08.08, 15:57
            ooo cenna informacja z ta apteka na. Studenckiej
            i jutro sprawdze czy selen tam jest...

ja kupuje w Aptece obok przychodni gdzie przyjmuje dr Ratajczak
            róg ul. Lotniczej i Krynicznej
            (to okolice ul. Olszyny, trzeba skrecic przed mostkiem w lewo jadac
            od Pilotów...i Olszyny; albo za mostkiem w prawo jadac od centrum
            Brodowicza)

A APROPOS LEKU
            to ja nie mam po nim zadnych nieprzyjemnych reakcji...

nin4
            a ty zazywasz go w trakcie jedzenia? ( tak sie powinno)
            no i tabletki czy szaszetki? (ja zazywam tabletki...)

no i osobiscie tez zbieram sie do zamowienia niemieckiego selenu...
            bo on chyba jest tanszy?
            • zuzaneczka1 Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 08.08.08, 15:36
              kokons napisała:

>
              > no i osobiscie tez zbieram sie do zamowienia niemieckiego selenu...
              > bo on chyba jest tanszy?

Tak, niemiecki jest tańszy smile Tę informację wkleiłam do wiadomości tych, którzy nie mają możliwości kupowania za granicą, pozdrawiam!
              Zuza
              >
            • kokons Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 09.08.08, 00:41
              byłam dzis na Studenckiej
              nie maja Cefaselu
              nie wiedza ile kosztował
              nie moga zamówic, bo brakuje go w hurtowniach

niemcy góra;/
              • nin4 Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 09.08.08, 09:29
                Ooooo, to jestem bardzo zdziwiona. Ja go kupiłam tam jakiś miesiąc temu. I to
                nie że sama znalazłam aptekę, ale zadzwoniłam do dystrybutora i oni mi podali
                kilka aptek (tą o której wspominasz też) i tez pytali czy to dr Ratajczak mi
                polecił - pewnie ktoś ma tu interes...
                Ja brałam saszetki, bo ponoć miały sie lepiej wchłaniać, po jedzeniu, no i tak
                mi organizm zareagował. No i od jakiś 3 tygodni łykam sobie niemiecki selen, po
                1 tabletce bo boje sie za jak sobie zapodam 200 mg to bedzie znowu sie cos
                działo. Jest duzo tańszy, a jak zamówi sie 3 opakowania to jeszcze zbijają z ceny.
                • prenatka Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 12.08.08, 10:15
                  Jakby co, to ja znalazłam tu
                  www.domzdrowia.pl/69654,cefasel-100-nutri-20-tabletek.html
            • tomisiek-dwa Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 20.08.08, 06:47
              Rzeczywiście chyba tylko tam (gdzie przyjmuje dr Ratajczak – pediatra) można spotkać Cefasel, gdzie indziej to szwedzki lub inny. W czasie wakacji niektórzy zażywają kuracji jodowej np. w m.Międzyzdroje a stamtąd już o rzut beretem do apteki za zach.granicą po selen. Rehabilitacyjnie rowerkiem – sympatyczna [rajza] w przeciwieństwie do naszego miasta. Misieksmile
              • mikaww Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 27.08.08, 22:10
                Zazdroszczę..smile Ja rowerkiem nie mam sznans-z domu daleko a na
                urlop to dopiero w przyszłym roku.Przyglądałąm się zakupom
                wysyłkowym ale jakoś źle chyba zerknęłam bo jakieś gigantyczne ceny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka