zuzaneczka1 31.07.08, 21:54 Zobaczcie, co znalazłam w polskiej aptece! www.fabrykazdrowia.pl/go/_search/full_search.php?search_query_words=cefasel&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Submit Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokons Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 31.07.08, 23:52 Ja własnie ten preparat kupuje w krakowskiej aptece za ok 25 zł bez zadnej promocji...! polecił mi go mój endo, który specjalnie sprowadza go do tej apteki... Odpowiedz Link
0-zuzaneczka Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 01.08.08, 08:34 kokons napisała: > Ja własnie ten preparat kupuje > w krakowskiej aptece > za ok 25 zł bez zadnej promocji...! > > polecił mi go mój endo, który specjalnie sprowadza go do tej > apteki... a czy to jest apteka wysyłkowa? jeśli tak, to podaj proszę nazwę Odpowiedz Link
martika.p Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 01.08.08, 11:49 Witam! Jestem z Krakowa, bardzo proszę namiar na tą aptekę lub chociaż nazwę ulicy przy której ona się znajduje. Odpowiedz Link
nin4 Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 02.08.08, 07:53 Ja też go kupowałam, chociażby w Aptece Studenckiej na ul Studenckiej. Pozostaje po nim taki dziwny nieprzyjemny posmak, po zażyciu zawsze ćmienie w żołądku. Już tak około 15 saszetki robiło mi się niedobrze na samą myśl o leku, dotrwałam do 19. W międzyczasie zamówiłam polecany selen z niemieckiej apteki, póki co reaguje dużo lepiej no i finansowo jest dużo taniej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kokons Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 07.08.08, 15:57 ooo cenna informacja z ta apteka na. Studenckiej i jutro sprawdze czy selen tam jest... ja kupuje w Aptece obok przychodni gdzie przyjmuje dr Ratajczak róg ul. Lotniczej i Krynicznej (to okolice ul. Olszyny, trzeba skrecic przed mostkiem w lewo jadac od Pilotów...i Olszyny; albo za mostkiem w prawo jadac od centrum Brodowicza) A APROPOS LEKU to ja nie mam po nim zadnych nieprzyjemnych reakcji... nin4 a ty zazywasz go w trakcie jedzenia? ( tak sie powinno) no i tabletki czy szaszetki? (ja zazywam tabletki...) no i osobiscie tez zbieram sie do zamowienia niemieckiego selenu... bo on chyba jest tanszy? Odpowiedz Link
zuzaneczka1 Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 08.08.08, 15:36 kokons napisała: > > no i osobiscie tez zbieram sie do zamowienia niemieckiego selenu... > bo on chyba jest tanszy? Tak, niemiecki jest tańszy Tę informację wkleiłam do wiadomości tych, którzy nie mają możliwości kupowania za granicą, pozdrawiam! Zuza > Odpowiedz Link
kokons Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 09.08.08, 00:41 byłam dzis na Studenckiej nie maja Cefaselu nie wiedza ile kosztował nie moga zamówic, bo brakuje go w hurtowniach niemcy góra;/ Odpowiedz Link
nin4 Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 09.08.08, 09:29 Ooooo, to jestem bardzo zdziwiona. Ja go kupiłam tam jakiś miesiąc temu. I to nie że sama znalazłam aptekę, ale zadzwoniłam do dystrybutora i oni mi podali kilka aptek (tą o której wspominasz też) i tez pytali czy to dr Ratajczak mi polecił - pewnie ktoś ma tu interes... Ja brałam saszetki, bo ponoć miały sie lepiej wchłaniać, po jedzeniu, no i tak mi organizm zareagował. No i od jakiś 3 tygodni łykam sobie niemiecki selen, po 1 tabletce bo boje sie za jak sobie zapodam 200 mg to bedzie znowu sie cos działo. Jest duzo tańszy, a jak zamówi sie 3 opakowania to jeszcze zbijają z ceny. Odpowiedz Link
prenatka Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 12.08.08, 10:15 Jakby co, to ja znalazłam tu www.domzdrowia.pl/69654,cefasel-100-nutri-20-tabletek.html Odpowiedz Link
tomisiek-dwa Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 20.08.08, 06:47 Rzeczywiście chyba tylko tam (gdzie przyjmuje dr Ratajczak – pediatra) można spotkać Cefasel, gdzie indziej to szwedzki lub inny. W czasie wakacji niektórzy zażywają kuracji jodowej np. w m.Międzyzdroje a stamtąd już o rzut beretem do apteki za zach.granicą po selen. Rehabilitacyjnie rowerkiem – sympatyczna [rajza] w przeciwieństwie do naszego miasta. Misiek Odpowiedz Link
mikaww Re: Ja kupuje za ok 25 zł bez zadnej promocji...! 27.08.08, 22:10 Zazdroszczę.. Ja rowerkiem nie mam sznans-z domu daleko a na urlop to dopiero w przyszłym roku.Przyglądałąm się zakupom wysyłkowym ale jakoś źle chyba zerknęłam bo jakieś gigantyczne ceny Odpowiedz Link