Dodaj do ulubionych

pierwsze wyniki

01.07.09, 17:23
witam, moje pirwsze wyniki badan z poniedzialku
jak zwykle w dolnej granicy biale krwinki 4.10 norma od 4.0
tsh 1.15 0.25-5.00
ft3 4.51 4.00-8.30
ft4 16.75 9.00-20.00
glukoza kreatynina cholesterole pruby watrobowe bilirubina sod potas magnez fosfor w normie. oB 6
plytki 187.00 norma 150.00-400.00
to co dziwne to ft4 I ft3 poszlo do gory a tsh w dol. od wtorku mam bole glowy I dziwnie sie czuje. zrobilam rezonans magnetyczny I wszystko w porzadku. dzis bylam u neurologa I eeg wynik jest taki dyskretne sporadyczne zmiany w prwej okolicy skroniowej z tendencja do uogulnienia sie. neurologicznie norma. pytal mnie lekarz czy nie mialam grypy albo jakiegos wypadku. cos tam mialam. a wypadku tylko bylam swiadkiem wiec nie wiem czy to ma zwiazek. a moze same migreny od wtorku ktore mam prawie codziennie tez zmienily obraz eeg. nie wiem czy ktos z was mial podobne doswiadczenia. zapisal mi prucz kwasu walproinowego/juz kiedys bralam na migreny tez groprinosin bo mam malo bialych krwinek I pewnie na wszelki wypadek gdybym miala jakiegos wirusa. mam jeszcze telefonicznie uzyskane wyniki tpo 297 I tg 271 ale nie mam do nich jeszcze norm I czekam na wynik ferrytyny I b12. nie wiem co sie porobilo z moim mozgiem I czy hashimoto moze byc przyczyna. co mam o tym myslec?
Obserwuj wątek
    • hashi-tess Re: pierwsze wyniki 02.07.09, 14:02
      moim zdaniem Twój problem
      tkwi w ferrytynie, zapewne będzie niska.
      Poczekaj na wynik.
      Z dawką też nic nie kombinuj.
      Pzdr
      Tess

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka