Dodaj do ulubionych

nokia lumia 520 help

22.02.14, 09:32
ma któraś i mogłaby pomóc to badziewie skonfigurować zanim wyrzucę przez zamknięte okno uncertain od wczoraj z nią walczę i jedyne co wywalczyłam to mega wkurw..
Obserwuj wątek
    • ella_nl Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 12:19
      Ja mam, co Ci się dokładnie dzieje? Ja jestem zadowolona z mojej Lumi😊
      • dziewczyna_bosmana Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 12:38
        Czy ja dobrze widzę że tam nie ma czegoś takiego jak profile gdzie ustawiam głośność dzwonka zależnie od miejsca w którym się znajduję? Przyciszanie mnie nie urządza uncertain Nie mogę edytować sposobu wyświetlania kontaktów, nie ma czegoś takiego jak ustawienia wiadomości czy podgląd zawartości karty pamięci oraz opcji przenoszenia z telefonu na kartę i odwrotnie. Nie widzę polskich znaków w smsach. Telefon widzi jeden dzwonek mp3 a drugiego w tym samym formacie już nie mimo że są w tym samym folderze obok siebie. Nie mogę ustanowić kompatybilnego połączenia telefonu z komputerem (komputer krzyczy że w trybie transmisji danych który nie ma miejsca telefon połączyć się nie da i już!) więc zgrywanie w obie strony jest praktycznie niemożliwe poza trybem podglądu telefonu jako kolejnego dysku USB. Nie ma możliwości ustawienia w telefonie rodzaju połączenia z komputerem (Ovi sute lub inny), automatycznie też się to nie dzieje. Krew mnie zalewa bo nie mogę zrobić wygodnych dla mnie ustawień a tym samym normalnie korzystać z telefonu. Obszerna instrukcja obsługi pożyczona z internetu nie zawiera odpowiedzi na moje pytania.
        • ella_nl Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 13:43
          O matko faktycznie długa Twoja lista 😊. Co do polskich znaków to są tylko musisz dłużej przytrzymać na literce. O podłączaniu do kompa nie pomogę.
          Dzwonek, kontakty itp- nie tego nie ma albo ja też ustawić nie umiem.
          pewnie już też wiesz że lampy nie ma i zdjęcia wychodzą takie sobie.
          tak, wiem, nie pomogłam.
          • grave_digger Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 14:42
            nie ma lampy błyskowej? żartujesz big_grin
            czyli, by mieć latarkę, musicie sobie ściągnąć aplikację, która 'świeci' ekranem.
        • magiczna_marta Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 14:13
          O jessssu, sorki Bosmanowa ale coraz bardziej kocham moj tel, nie myslalam ze to mozliwe.
        • grave_digger Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 14:38
          CytatNie mogę edytować sposobu wyświetlania kontaktów
          można jak najbardziej. możesz 3 różne nry tel wpisać w jedną osobę, urodziny, adresy mail, dzwonek czy zdjęcie.

CytatNie widzę polskich znaków w smsach
          gdy jesteś w smsie, na dole po prawej masz w jakim języku jesteś ENG/ PL

CytatNie mogę ustanowić kompatybilnego połąc
          > zenia telefonu z komputerem

do tego jest program ZUNE, który ściągasz z neta www.windowsphone.com/pl-pl/how-to/wp7/zune-software. obsługuje twój tel we wszystkim (pliki, zdjęcia, muzyka), synchronizuje się z nim automatycznie i szuka aktualizacji. zdarzało się, że coś mi w kompie padło, ZUNE go odblokował ze dwa razy.

Do wielu rzeczy są APLIKACJE. Aplikacje obsługują wiele rzeczy, więc ściągnij sobie co ci potrzebne - Marketplace.
          • dziewczyna_bosmana Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 16:01
            CytatNie mogę edytować sposobu wyświetlania kontaktów
            > można jak najbardziej. możesz 3 różne nry tel wpisać w jedną osobę, urodziny, a
            > dresy mail, dzwonek czy zdjęcie.

ale typ widoku jest nieedytowalny

> CytatNie widzę polskich znaków w smsach
            > gdy jesteś w smsie, na dole po prawej masz w jakim języku jesteś ENG/ PL

wpadłam na to ale nadal nie ma łżźóąęść

program ściągnę, dzięki
            aplikacje pierdacje.. chyba jednak nie lubię smarkfona tongue_out
            • andziulec Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 16:08
              huehue jednak kocham mojego androida big_grin
              • magiczna_marta Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 18:19
                Piona big_grin

Co masz?
                • andziulec Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 18:32
                  sony xperia j
            • ella_nl Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 16:55
              A spróbowałaś tak jak radziłam? Przytrzymaj Np literę A i powinno Ci wyjść Ą.
            • grave_digger Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 17:01
              W smsach musisz przytrzymać literkę i masz polskie znaki. poza tym, słownik domyślnie powinien ci je wpisywać, gdy jesteś na PL.

Co to znaczy 'typ widokowy jest nieedytowany'?

andzia, przecież android to tylko aplikacje.
              • dziewczyna_bosmana Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 17:21
                Przytrzymuję literę i nie pojawia się polski znak, jest włączona polska klawiatura.
                Widok nieedytolwalny to znaczy że np. wyświetla się imię, nazwisko i numer telefonu a ja bym chciała ustawić żeby wyświetlało się tylko imię i nazwisko a numer telefonu ukryć bo nie muszę go widzieć. To tylko przykład smile
              • andziulec Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 18:11
                system operacyjny smile pl.wikipedia.org/wiki/Android_(system_operacyjny)
                android market to sklep z apkami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka