dziewczyna_bosmana 22.02.14, 09:32 ma któraś i mogłaby pomóc to badziewie skonfigurować zanim wyrzucę przez zamknięte okno od wczoraj z nią walczę i jedyne co wywalczyłam to mega wkurw.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ella_nl Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 12:19 Ja mam, co Ci się dokładnie dzieje? Ja jestem zadowolona z mojej Lumi😊 Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 12:38 Czy ja dobrze widzę że tam nie ma czegoś takiego jak profile gdzie ustawiam głośność dzwonka zależnie od miejsca w którym się znajduję? Przyciszanie mnie nie urządza Nie mogę edytować sposobu wyświetlania kontaktów, nie ma czegoś takiego jak ustawienia wiadomości czy podgląd zawartości karty pamięci oraz opcji przenoszenia z telefonu na kartę i odwrotnie. Nie widzę polskich znaków w smsach. Telefon widzi jeden dzwonek mp3 a drugiego w tym samym formacie już nie mimo że są w tym samym folderze obok siebie. Nie mogę ustanowić kompatybilnego połączenia telefonu z komputerem (komputer krzyczy że w trybie transmisji danych który nie ma miejsca telefon połączyć się nie da i już!) więc zgrywanie w obie strony jest praktycznie niemożliwe poza trybem podglądu telefonu jako kolejnego dysku USB. Nie ma możliwości ustawienia w telefonie rodzaju połączenia z komputerem (Ovi sute lub inny), automatycznie też się to nie dzieje. Krew mnie zalewa bo nie mogę zrobić wygodnych dla mnie ustawień a tym samym normalnie korzystać z telefonu. Obszerna instrukcja obsługi pożyczona z internetu nie zawiera odpowiedzi na moje pytania. Odpowiedz Link
ella_nl Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 13:43 O matko faktycznie długa Twoja lista 😊. Co do polskich znaków to są tylko musisz dłużej przytrzymać na literce. O podłączaniu do kompa nie pomogę. Dzwonek, kontakty itp- nie tego nie ma albo ja też ustawić nie umiem. pewnie już też wiesz że lampy nie ma i zdjęcia wychodzą takie sobie. tak, wiem, nie pomogłam. Odpowiedz Link
grave_digger Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 14:42 nie ma lampy błyskowej? żartujesz czyli, by mieć latarkę, musicie sobie ściągnąć aplikację, która 'świeci' ekranem. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 14:13 O jessssu, sorki Bosmanowa ale coraz bardziej kocham moj tel, nie myslalam ze to mozliwe. Odpowiedz Link
grave_digger Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 14:38 CytatNie mogę edytować sposobu wyświetlania kontaktów można jak najbardziej. możesz 3 różne nry tel wpisać w jedną osobę, urodziny, adresy mail, dzwonek czy zdjęcie. CytatNie widzę polskich znaków w smsach gdy jesteś w smsie, na dole po prawej masz w jakim języku jesteś ENG/ PL CytatNie mogę ustanowić kompatybilnego połąc > zenia telefonu z komputerem do tego jest program ZUNE, który ściągasz z neta www.windowsphone.com/pl-pl/how-to/wp7/zune-software. obsługuje twój tel we wszystkim (pliki, zdjęcia, muzyka), synchronizuje się z nim automatycznie i szuka aktualizacji. zdarzało się, że coś mi w kompie padło, ZUNE go odblokował ze dwa razy. Do wielu rzeczy są APLIKACJE. Aplikacje obsługują wiele rzeczy, więc ściągnij sobie co ci potrzebne - Marketplace. Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 16:01 CytatNie mogę edytować sposobu wyświetlania kontaktów > można jak najbardziej. możesz 3 różne nry tel wpisać w jedną osobę, urodziny, a > dresy mail, dzwonek czy zdjęcie. ale typ widoku jest nieedytowalny > CytatNie widzę polskich znaków w smsach > gdy jesteś w smsie, na dole po prawej masz w jakim języku jesteś ENG/ PL wpadłam na to ale nadal nie ma łżźóąęść program ściągnę, dzięki aplikacje pierdacje.. chyba jednak nie lubię smarkfona Odpowiedz Link
andziulec Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 16:08 huehue jednak kocham mojego androida Odpowiedz Link
ella_nl Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 16:55 A spróbowałaś tak jak radziłam? Przytrzymaj Np literę A i powinno Ci wyjść Ą. Odpowiedz Link
grave_digger Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 17:01 W smsach musisz przytrzymać literkę i masz polskie znaki. poza tym, słownik domyślnie powinien ci je wpisywać, gdy jesteś na PL. Co to znaczy 'typ widokowy jest nieedytowany'? andzia, przecież android to tylko aplikacje. Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 17:21 Przytrzymuję literę i nie pojawia się polski znak, jest włączona polska klawiatura. Widok nieedytolwalny to znaczy że np. wyświetla się imię, nazwisko i numer telefonu a ja bym chciała ustawić żeby wyświetlało się tylko imię i nazwisko a numer telefonu ukryć bo nie muszę go widzieć. To tylko przykład Odpowiedz Link
andziulec Re: nokia lumia 520 help 22.02.14, 18:11 system operacyjny pl.wikipedia.org/wiki/Android_(system_operacyjny) android market to sklep z apkami Odpowiedz Link