zuzanka79 Re: to będzie reklama, ale fajna - domowa mydlarn 07.04.14, 22:45 Nienawidzę was MAGLOWNICE-CZAROWNICE Jeśli dobijecie do 300 wpisów zrobię wam nazłość i kupię mydło. Albo nawet dwa Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: to będzie reklama, ale fajna - domowa mydlarn 07.04.14, 22:52 A ja cztery, bo tylko tyle tam widziałam Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: to będzie reklama, ale fajna - domowa mydlarn 08.04.14, 15:12 no to juz szykuj kase Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: to będzie reklama, ale fajna - domowa mydlarn 08.04.14, 17:43 Jak w maju Cię odwiedzę, to ci te mydła w podarku przywiozę Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: to będzie reklama, ale fajna - domowa mydlarn 08.04.14, 17:52 Ale mi czy Magicznej? Napisz lepiej kiedy będziesz, bo muszę ze trzy dni wolnego wziąć w pracy :p Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: to będzie reklama, ale fajna - domowa mydlarn 08.04.14, 19:11 bedzie czym z balkonu rzucac Ruda, bierzemy ja to juz zaczynam brac cos na watrobe...boje sie tej wizyty Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: to będzie reklama, ale fajna - domowa mydlarn 08.04.14, 20:28 Zuzanka niech dywan przywiezie, przyda się. Najpierw mydłami natrzemy, namydlimy, a potem zawiniemy tego co trzeba Odpowiedz Link
moonshana Re: to będzie reklama, ale fajna - domowa mydlarn 08.04.14, 20:33 to ciągniemy do trzysetki. narazimy Zuzankę na koszta, a co se będziemy żałować. Odpowiedz Link
mathiola To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczyć 08.04.14, 07:38 To była reklama. Ale fajna Odpowiedz Link
moonshana Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 08.04.14, 07:42 no fajna, fajna. tylko że z przekazem podprogowym Odpowiedz Link
tedesca1 Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 08.04.14, 20:44 jessu weszłam jak było 60 bom ciekawa była, ale 200 to już gruba przesada!! może ktoś jakieś streszczonko strzeli żeby nie trzeba było wszystkiego czytać? Odpowiedz Link
esofik Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 08.04.14, 21:03 tak w skrócie: Zuzanka zaproponowała że kupi mydełka firmy krzak jesli dobojemy wącisz do 300 Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 08.04.14, 21:06 Jakie to szczęście że ja napisałam ILE tych mydeł kupię. Może od tego nie zbankrutuję I do Warszawy będzie jak znalazł - jedno dla Magicznej, drugie dla Rudej Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 08.04.14, 21:11 Swoją drogą, dobrze że to tylko mydła a nie szmatki z ematki za 2500 zł Odpowiedz Link
serei Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 08.04.14, 21:37 Zuzanka a kto Ci te mydła sprzeda? pani publicznie przyznała, że na czarno sprzedaje więc jak ktoś jej już nie podkablował to się mocno zdziwię a jak jednak kupisz i paragonu nie dostaniesz to jak zwrócisz jak Ci będą śmierdziały hę? paragonu niet to i zakupu niet. Świetny sposób na wzbogacenie się Odpowiedz Link
moonshana Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 08.04.14, 21:45 ale nie ma, że będą śmierdziały! jaka zapach będzie nie teges, to okaże sie że to parfum de gnojowica względnie aromatos nawozos naturalnos, a zuzanka się nie zna bo nie jest chemikiem Odpowiedz Link
serei Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 08.04.14, 22:03 no ale powiedzmy, że będzie chciała oddać to jak bez paragonu? żadnego dowodu sprzedaży? ile trzeba mieć w głowie, żeby publicznie przyznać, że na czarno sprzedaje i co gorsza zachęcać do kupna? Odpowiedz Link
moonshana Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 08.04.14, 22:08 nie ile, tylko:czy cokolwiek ma się w głowie. mnie tej majowejchatki teraz trochę żal. miał fajny pomysł ( wykonanie to nie wiem, nie sprawdzę) cośtam zrobiła i przekreśliła wszystko przez swoją głupotę. ja rozumiem: unieść się na początku. każdy jest człowiekiem i każdy by zrozumiał. ale takie bezdurne robienie z siebie woła cięgiem - nie rozumiem. unikam takich ludzi w miarę możliwości. Odpowiedz Link
iziula1 Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 08.04.14, 22:29 Moon, tak samo czuję. Szkoda kobiety, ale sama się pogrążyła. Jak mi serducho zadrży to wystarczą dwa posty z jej wypowiedziami od razu współczucie znika. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 09.04.14, 07:31 pif paf Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 08.04.14, 22:31 serei napisała: > a jak jednak kupisz i paragonu nie dostaniesz to jak zwrócisz jak Ci będą śmierdziały hę? Serei, mi nie będą śmierdziały Jedno dam Magicznej a drugie obiecałam Rudej A co one z nimi zrobią to już ich problem Odpowiedz Link
iziula1 Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 08.04.14, 22:36 Tylko mi nic nie dawaj... Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 08.04.14, 22:49 No miałam się nie wypowiadać w tym wątasie, ale nie zdzierżę - pidbiję go żeby zuzanka musiała te mydełka kupić, a co? Jeszcze tylko 68 wpisów, damy radę Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 08.04.14, 23:37 Jak dobrze zabalujemy i będziesz spać u Magicznej, to ona Ci rano kanapki zrobi ze swoim A moje dostaniesz w kanapkach na drogę powrotną Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 09.04.14, 07:31 Ej, to musi kupić co najmniej 4 bo 2 potrzebne nam do zadywanowania tego co tam potrzeba jest a 2 na kanapki. Zuzanka- to my po 2 mydla poprosimy jednak. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 09.04.14, 10:16 Magiczna, nie rozpędzaj się tak z tym mydłem, bo mi na wódkę nie wystarczy Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: To ja podumuję bo nie chce mi się mydeł liczy 09.04.14, 10:23 Wpadniesz do mnie do pracy, to zniżkę na alkohol dostaniesz Odpowiedz Link
atena12345 mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 07:58 Zgadnijcie o czym myślałam wyciągając wczoraj nowe mydełko fabrycznie produkowane i nieekologiczne - palmolive z papierka i kładąc na mydelniczkę ? Już zawsze będę miała mydełkowe skojarzenia z tym wątkiem .... Odpowiedz Link
mamalgosia Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 08:15 Ale czy Twoje mydełko Palmolive zawiera WODOROTLENEK SODU? Bo jeśli nie, to słabo NATURALNE jest Odpowiedz Link
aurita Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 08:33 nie jestem CHEMIKIEM ale wydaje mi sie ze do produkcji mydla zawsze uzywa sie lugu (jakas reakcja pomiedzy tluszczami a lugiem zachodzi i robi sie mydlo) mamalgosia napisała: > Ale czy Twoje mydełko Palmolive zawiera WODOROTLENEK SODU? Bo jeśli nie, to sła > bo NATURALNE jest Odpowiedz Link
kolibeer2 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 08:52 ale NAOH to raczej w składzie nie powinna umieszczać - za ciocią wiki : pl.wikipedia.org/wiki/Wodorotlenek_sodu a tak przy okazji , to majowa powinna wolnym magielkom skrzynkę piwa postawić - prawie wszystkie wytknięte wady poprawiła na stronie , a kto wie - może już nawet DG założyła o czym się wkrótce dowiemy - a mydła nie kupiem , bo nie lubiem Odpowiedz Link
aurita Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 09:03 No nie, NaOH nie jest skladnikiem mydla. Majowachatka cos tam tlumaczyla gdzies wyzej ale bylo to..... niejasne delikatnie mowiac (belkotliwe mowiac dobitnie) Odpowiedz Link
cudko1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 09:18 słuchajcie ale podobno na forumach nie można się reklamować, jakim cudem wątek w takim razie jeszcze wisi? nasze władze nie dostały nic od władz wyższych jak zwykle dostawała doral?? Odpowiedz Link
aurita Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 09:20 moze wladze uznaly jednak, ze to nie jest reklama? masz ochote na mydelko od majowechatki? hihihi Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 09:41 specjalnie dla zuzanki podbijam wąteczek żeby mogła kupić dużo mydełeczek Odpowiedz Link
atena12345 dalej 09.04.14, 09:50 Jak zuzanka kupi mydło i zamydli gęstą pianą całe forumowe 'bydło" trzymać kciuki będzie za nią.... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dalej 09.04.14, 09:56 Choć to nie jest krem sportowy Lecz kosmetyk bardzo zdrowy To zuzanka kupi go I będzie biegać, ze ho ho Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dalej 09.04.14, 10:00 Gdy zuzanka kupi mydła Będzie słodka jak powidła A jak kupi jeszcze trzy To się spełnią majowej chatki sny Bo jej sklep zyski przyniesie I będzie mówić o wielkim sukcesie Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: dalej 09.04.14, 10:17 Asiowa, ja się do Warszawy wybieram na lifting z Rudą i Magiczną to i Tobie przy okazji mydło przywiozę z tę rymowankę Odpowiedz Link
atena12345 Re: dalej 09.04.14, 10:09 składnik mydła wszak tajemny Nip i regon też nieznany trud majowej więc daremny by namydlić więcej piany Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: dalej 09.04.14, 10:20 To ja poproszę czarne afrykańskie, w którym składu nie podano i oliwkowe, bo "oliwa z oliwek, wodorotlenek sodu, woda destylowana" przekonało mnie, że jest zajebiście naturalne. Odpowiedz Link
totorotot Re: dalej 09.04.14, 12:22 > To ja poproszę czarne afrykańskie, w którym składu nie podano bo jest z kupy bawołu, a nikt by nie kupił jak by wiedział Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:48 Ej, laski, jeszcze tylko 18. Kocham takie wątki Odpowiedz Link
wolnymagiel Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 18:06 Aż sprawdziłam - kurde, nie pisze do nasz nikt ważny ani żadna administracja, buuu..... MOże poleconym przyszło? Ide szukać awiza! Odpowiedz Link
andziulec Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 20:16 nawet w spamie szukałam. Ni ma. Czyli wyszła bujda na resorach, że się zaraz takie emalie dostaje. Albo siem tym tam na górze wierszyki dziewczyn spodobały Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 20:33 hello dziewczyny - zabawa nowa magiczna chce miec przydomek Mydłowa trzeba jej 600 wpisow w wateczku by wykąpala sie w mydeleczku tak wiec do dziela siostry mydlane chyba nie ma w tej sprawie wylane Odpowiedz Link
pola731 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 20:39 nie mydła a święconej wody trza magicznej dla poprawy urody zamień naturalne mydło na kropidło! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 20:48 Jej urody nie trzeba poprawiac A majowa na mydlach musi zarabiac Tak wiec rymujmy ile nam sie uda Aby na maglu nie zakwitla nuda Moze kolejna magielka sie skusi Na mydla od naszej majowej chatusi Odpowiedz Link
pola731 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 21:00 dobra - nie będę się spierać bo mydlana powstanie opera jak na koncie za jedynką nie pojawią się zera to grubsza będzie afera i Chatka zamiast zadawać tu szyku obudzi się z ręką w nocniku Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 21:04 Opery mydlane juz nie sa modne A mydla majowej bardzo wygodne Kupujesz przez necik bez paragonu Rowniez bez zwrotu. Tu nie ma pardonu. Odpowiedz Link
pola731 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 21:15 jeśli jeszcze tego nie wiecie paragon można wykorzystać w toalecie no chyba , ze mydło majowej jest tak zajebiste że nawet po sr* zostawia zadki czyste Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 21:21 A cos ty myslala sobie innego Ze mydlo nie doczysci zada twego? Mydlo z natury, kupka z dupeczki Kupuj dzis mydlo chatkowej majoweczki Paragon tak dupki ci nie domyje Jak mydlowe maziamije Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 10.04.14, 05:31 Mało mało mało postów Trzeba się przyczynić do wątku wzrostu Bo inaczej Magicznej dziatki Nie dowiedzą się co to mydła od majowej chatki Piszcie więc śmiało, poczujcie te rymy A potem się wspólnie mydłem namydlimy By w Łazienkach z Zuzanksą napić się winiacza Po którym każda się ostro zatacza Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 10.04.14, 05:36 Kied ranne wstają zorze A Magiczna spac nie moze Biegnie szybko do majowej chatki By kupic mydelko dla swej dziatki Bo choc poranne mycie Bardzo czesto skraca zycie To jednak trzeba umyc sie czasem By nie zostac w koncu brudasem Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 10.04.14, 05:42 Siabada siabada mydelko Fa To nie jest to co majowa ci da Naturalne, bardzo zdrowe Są dla skóry odlotowe Gdy potrzebny ci paragon Kup se mydlo fimy Dragon A majowej chatki cuda To nie zadna jest obluda Bo chemikiem jest majowa A studentka ona byla piątkowa Choc reakcje poplątala To sie na nas sfochowala Bo tu wredne są magielki Co tylko widzą błąd wielki Jednak nasze rady wykorzystala A rabaciku zadnego nie dala Odpowiedz Link
pola731 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 20:33 Chatce czegoś nie starczyło choć zrobiło się tu miło; czyżby to były jaja i przyjdzie nam czekać do maja ? Odpowiedz Link
kolibeer2 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 10:29 ale jak byk stoi w składnikach , ja ze wsi jestem i się na technicznych rzeczach orientować nie muszę - skąd mam wiedzieć , że ona tego NaOH po cichu nie dosypała na złość magielce pewnej , co to się zadeklarowała , że tych mydeł nakupuje Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 10:51 zuzanko miła chętnie bym się mydłem od Ciebie namydliła Odpowiedz Link
mamalgosia Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 12:03 aurita napisała: > nie jestem CHEMIKIEM ale wydaje mi sie ze do produkcji mydla zawsze uzywa sie l > ugu (jakas reakcja pomiedzy tluszczami a lugiem zachodzi i robi sie mydlo) > Tak, ale on nie jest składnikiem, tylko substratem Odpowiedz Link
moonshana Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 12:25 ja zawsze byłam chemiczna noga ale wierzę Ci na słowo dajemy, dajemy - niech Zuzanka buli. Odpowiedz Link
aurita Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 12:30 a Majowa twierdzila, ze skladnikow nie podaje a NaOH podala...... nic nie rozumiem > Tak, ale on nie jest składnikiem, tylko substratem Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 12:53 zuzaneczko zbieraj kase i wyruszaj predko w trase obiecalas nam prezenty mydlane - czy uzycie tych naturalnych cudów bedzie nam dane? Nie wazne są sklady, regony i nipy Chcemy miec tylko czyste cipy Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 12:55 jeszcze 40 mydlanych banieczek i bedzie na 300 wpisow wateczek Odpowiedz Link
atena12345 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:03 asiaiwona_1 napisała: > jeszcze 40 mydlanych banieczek > i bedzie na 300 wpisow wateczek watek długi, rekordowy stworzy forum maglowe by już nie był standardowy i otworzył rozdziały nowe Odpowiedz Link
atena12345 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 12:56 asiaiwona_1 napisała: > Nie wazne są sklady, regony i nipy > Chcemy miec tylko czyste cipy po mydełku od majowej cipy nie będą na pewno zdrowe Strzeż się wodorotlenku sodu byś nie skrzywdził jajowodu Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 12:59 czy to mydlo nie ochroni mojego jajowodu za pomoca wodorotlenku sodu? przeciez majowa wczesniej pisala ze samą nature do mydla dala pewnie zazdroscisz jej sklepu z mydlami wiec otworz se swoj z ekojajami Odpowiedz Link
atena12345 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:06 wodorotlenek poparzy Ci rurę bo oszukała majowa naturę Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:10 może chociaż na fiutka pomoże że będzie długi jak poranne zorze kupiłabym wtedy w prezencie dla starego by podczas seksu majowego wodorotlenek sodu nie zniszczył jego wzwodu Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:12 a może jeszcze chatko majowa obczaisz wersję mydła - sportowa wtedy w komplecie z kremem sportowym weźmiemy udział w maratonie maglowym Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:32 No Asiowa, przechodzisz samą siebie Odpowiedz Link
totorotot Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 14:53 hahaha umarłam Asiowa i laski wymiatacie DDD Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 15:01 totorotot nie bądź żyła chyba nie chcesz by dopadła cię kiła szybciutko zamów mydełek kilka przez internecik to tylko chwilka majowa zarobi, ty będziesz czysta przecież to sprawa jest oczywista na co paragon i jakiś nip wolisz mieć na ciele wielki grzyb? szybko więc składaj swe zamówienie a potem wpadnij w samouwielbienie gdy twoja skóra będzie mięciutka i delikatna i różowiutka Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 15:28 dalej dalej siostry maglowe bo zamówienie zuzanki już prawie gotowe jak już dostanie mydełka cudne umyje swoje ciało obłudne i jeszcze ruda, magiczna i ja będziemy pachnące jak zuzanka zła może dla dobra majowej chatki przestaniemy wygłupiać się jak stare wariatki bo ona poważną firmę założyła tylko jeszcze wniosku o regon nie złożyła ile do trzystu brakuje postów? czy mydło przyczyni się do penisa wzrostu tego nie wiemy bo chatka majowa ukryła się w domu jak burza kwietniowa i pewnie wkrótce wybuchnie jak bomba i się okaże że ten sklep to trąba Odpowiedz Link
atena12345 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:21 asiaiwona_1 napisała: > a może jeszcze chatko majowa > obczaisz wersję mydła - sportowa sportowa wersja mydła wykrzywi kutasy jak szydła Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:25 atena12345 napisała: > asiaiwona_1 napisała: > > > a może jeszcze chatko majowa > > obczaisz wersję mydła - sportowa > > sportowa wersja mydła > wykrzywi kutasy jak szydła a może ja lubię skręcone kutasy wszak nie widziałaś mojej cipasy która zakrętów może mieć w brud A na brud najlepszy majowej mydła cud Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:35 Asiowa, przyznaję Ci nową maglową nagrodę- złote gęsie pióro (z łoju gęsi majowachatka zrobi nam mydło ) Odpowiedz Link
atena12345 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:41 asiaiwona_1 napisała: > a może ja lubię skręcone kutasy > wszak nie widziałaś mojej cipasy > która zakrętów może mieć w brud > A na brud najlepszy majowej mydła cud jeśli cipa twa w zakręty skrzyżowania i spirale mogę Tobie dla zachęty by poprawić twe morale podać przepis na domowy przez prababcie stosowany delikatny, bardzo zdrowy naturalny balsam lniany wodorotlenku w nim nie ma wiec zbędna Twoja trema Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:30 Madame Zuzuuuuuuuuuuu- Twoje szydła do mydła wkładają Odpowiedz Link
atena12345 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:19 nie bądź głupia, na kutasa nie pomoże majowej masa po wodorotlenku sodu stary nie będzie miał wzwodu nie pomogą mydlane ługi by kutas był bardziej długi Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:35 Drogie Magielki! Zapewne nie wiecie, że w piekle smażyć się będziecie. Wszak za grosz w sobie nie macie klasy, A w głowie wam tylko mydło i kutasy Może lepiej coś pożytecznego zrobicie, Bo mnie, jak Boga kocham, z torbami puścicie Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:36 Zuzka, to tak, dla mnie 2, jeszcze nie wybrałam, dla Rudej dwa z kupy bawoła i 2 dla Asiowej (majowachatka zrobi interes życia na tym forum) Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:46 Ja już wybrałam, jedno z bawolej kupy i jedno cynamonowo-miodowe z mlekiem. Ruda, tymi kupowymi bedziemy nacierac delikwenta do dywanu Odpowiedz Link
atena12345 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:58 magiczna_marta napisała: > Ja już wybrałam, jedno z bawolej kupy i jedno cynamonowo-miodowe z mlekiem. > > Ruda, tymi kupowymi bedziemy nacierac delikwenta do dywanu nie ma mowy o podniecie kupę zostaw w toalecie choć ma zapach natury lepszy zapach czystej rury Odpowiedz Link
opium74 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 14:17 raz, dwa, mydełek dla siebie nie kupię ci ja trzy, cztery wmontujemy w to Zuzanke, do Cholery! pięć sześć Magicznej i Asiowej ma je wieść siedem, osiem a one parchów dostaną na nosie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 14:50 wracam ja właśnie z zakupów w markecie i powiem wam jedno, bo wy nie wiecie nie ma tam mydeł chatki majowej produkcji własnej czyli domowej więc liczę bardzo na mą koleżankę co wszyscy zwiemy tutaj zuzankę że gdy w stolicy wysiądzie z samochodu wyciągnie karton mydeł majowego wyrobu bo ja naprawdę ich potrzebuję aby wyczyścić facetów ch...je bo przecież wodorotlenek sodu nie przeszkodzi we wzroście ich wzwodu Odpowiedz Link
totorotot Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 15:00 chujowa matka czy majowa chatka, jeden chuj, ważne, że znowu jest JATKA mydła kupuje by czyścić chuje mój mężuś na mycie se zapracowuje zamówię dlań dywan i mydła kupę zawinę starego że bedzie mu widac tylko dupe i z kopa dostanie No, ale mi sie romantycznie zrobiło w tym wierszyku Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 15:47 margotka czemu ty rymów tu nie stosujesz? całą zabawę nam przez to psujesz kilka mydełek kup więc za karę bo twe zachowanie przebrało miarę jeśli chcesz dalej być siostrą maglową kup sobie także kosmetykę sportową Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 16:15 jeszcze tylko postów kilka i nadejdzie dla zuzanki szczęśliwa chwilka bo będzie mogła mydełka zamówić jednak nie będzie musiała się trudzić by zrobić z nich wielką mydlaną piankę bo przecież niejedną ma koleżankę której mydełko chce dać w prezencie by dodać szyku swej wielkiej podzięce żeśmy pomogły jej w zamówieniu i wielkich marzeń o mydle spełnieniu Odpowiedz Link
sokolasty Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 16:20 Asiowa moja droga, przez ciebie spaliłam pieroga rymować nawet nie próbuje, bo w prozie Tobie nie dorównuje Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 16:25 prigi napisała: > ups, > męża nie wylogowałam > męża nie wylogowałaś czyli dupy dałaś tylko wcale nie mężowi a całemu maglowi kara spotkać ciebie musi zamów 2 mydła u majowej chatusi jedno do cipki, drugie do fiutka by skóra was obojga była pachniutka wtedy bzykanko będzie milutkie ekscytujące i bardzo zdrowiutkie Odpowiedz Link
totorotot Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 16:29 Asiowa Asiowa, co Ty dziś brałaś czy może majowej mydełka wąchałaś DDD Odpowiedz Link
moonshana Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 16:30 i stało się. jest już jasne, że jesteście nienormalne normalnie nienormalne. Odpowiedz Link
moonshana Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 16:31 przyczyną wypływu kasy zuzanki a bogactwa majowej Odpowiedz Link
asiaiwona_1 czysta 09.04.14, 16:33 no i zuzanko miarka się przebrała wszak trzecia setka postów się zebrała idźże więc kupić kilka mydełek w prezencie dla ulubionych magielek Odpowiedz Link
atena12345 Re: Wariatki:D n/t 09.04.14, 17:18 My jesteśmy tu wariatki? ba nie chcemy mydełek chatki? ciekawe co byś powiedziała, gdybym syfów po nim dostała? Odpowiedz Link
atena12345 Re: Wariatki:D n/t 09.04.14, 17:22 idę gotować kalafior dla męża jak jest głodny, w kieszeni ma węża a wtedy nie kupię mydełek od chatki od brudu będą śmierdziały mi gatki Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Wariatki:D n/t 09.04.14, 17:34 jak ci zaśmierdną od kalafiora gatki to kup szybko mydło z majowej chatki one cudowne mają zapachy i nigdy ci już nie zaśmierdnie spod pachy Odpowiedz Link
atena12345 Re: Wariatki:D n/t 09.04.14, 17:39 asiaiwona_1 napisała: > jak ci zaśmierdną od kalafiora gatki brzydko przezywasz moją kuciapkę za karę zaraz dostaniesz w łapkę Odpowiedz Link
prigi Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 16:37 majowej mydełek kupować nie będę za swe sieroctwo karę inną nabędę będę ślęczeć całymi dniami nad wybitnie nudnymi SIWZami Odpowiedz Link
aurita Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:01 i badz tu czlowieku powazny )))))))))))) z ekologicznego mydla, robicie wierszyki jak te powidla (staram sie jak moge) Odpowiedz Link
aurita Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 13:04 nie no blado wypadam przy tych wierszykach o jajowodach..... Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 18:40 Jesteście niesamowite Już się cieszę z prezentu od Zuzanki Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 18:52 rudamarta4 napisała: > Jesteście niesamowite > Już się cieszę z prezentu od Zuzanki Ruda, Ruda - też bym się cieszyła gdybym gdybym na Twoim miejscu była Przyjdzie mi jednak zacisnąć pasa na mydła zostanie wydana cała zaoszczędzona kasa Odpowiedz Link
pola731 Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 19:08 byś z fiskusem była kwita po zakupach - złóż PIT-a! Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: mydełkowe skrzywienie 09.04.14, 18:56 Ja tez A jeszcze bardziej ciesze sie na proceder ktorego sie za pomoca mydel dopuscimy Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: to będzie reklama, ale fajna - domowa mydlarn 09.04.14, 18:46 Jak rymowanie dobijecie do 600 postow to kupie ta magiczna bałde, mowie Wam. Ale ma byc pochwalnie na moja czesc Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: to będzie reklama, ale fajna - domowa mydlarn 09.04.14, 18:56 Magiczna Marto, dziewczyno złota widzę że na mydło naszła cię ochota Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: to będzie reklama, ale fajna - domowa mydlarn 09.04.14, 20:04 Magiczna, uważaj, bo tu wszystko jest możliwe Odpowiedz Link
szkapsklep Re: to będzie reklama, ale fajna - domowa mydlarn 09.03.17, 11:58 wyprawa4men.pl/ Sklep Wędkarsko-Myśliwski Szymon Kapusta PL 95-015 Głowno ul. Władysława Sikorskiego 35 Naszą działalność rozpoczęliśmy w 2008 roku. Przez wiele lat konsekwentnie budowaliśmy pozycję lokalnego lidera rynku, stale wzbogacając ofertę o nowe produkty. W 2017 roku uruchomiliśmy nasz pierwszy sklep internetowy, zdobywając kolejne doświadczenie i rozszerzając obszar działania. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas sprawą najważniejszą, dlatego też dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były realizowane błyskawicznie, a oferowany towar był najwyższej jakości. Dzięki zaangażowaniu naszych fachowców, którzy chętnie udzielają porad, zakupy w naszym sklepie internetowym stają się czystą przyjemnością. Odpowiedz Link