Dodaj do ulubionych

i po wakacjach

20.08.14, 10:10
Wprawdzie nikt nie zauważył mojego zniknięcia ale melduję że właśnie wróciłam z wakacji . Miesiąc bez telewizji internetu z radiem pożądnie odbierającym tylko jedyną słuszną stację na M tongue_out . W zajebistych okolicznościach pogody i przyrody odpoczęłam jak tylko tam można odpocząć i aż mi żal że dopiero za rok wrócę w to moje ukochane miejsce ..
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: i po wakacjach 20.08.14, 10:30
      Miesiaca bez netu i tv zazdraszczam wink ale miesiac ze stacja radiową na M by mnie chyba doprowadził do załamania nerwowego wink
      Witaj w cywilizacji smile
      • mamolka1 Re: i po wakacjach 20.08.14, 10:39
        Toteż radia też nie słuchałam big_grin za to nadrobiłam czytanie łaziłam po lesie dupę moczyłam w strumieniach i zalewach opijałam się mlekiem prosto od krowy i robiłam prawdziwe ogniska a nie jakieś grile tongue_out
        • olinka20 Re: i po wakacjach 20.08.14, 14:04
          O wypraszam sobie, mam palenisko i tez ogniska pale, a nie grilla tongue_out
          A mleka zazdraszczam tez. Jestem jedyna znaną mi osobą, ktora uwielbiała mleko prosto od krowy big_grin
          Innych wzdrygało jak takie ciepłe pilam.
          • woezel_pip Re: i po wakacjach 21.08.14, 12:01
            A gdzie byłaś?
            Ja w przyszłym roku chcę w Bieszczady! Do totalnej głuszy big_grin.
            • mamolka1 Re: i po wakacjach 21.08.14, 20:24
              Roztocze wieś przyklejona do miejscowości o nazwie Susiec ( też wiocha ale ma trzy sklepy wink ) jak ci się chce to wyguglaj sobie te okolice . Polecam z całego serca a i mam koleżankę prowadzącą tam tanią agroturystykę ..
              • dorcia1234 Re: i po wakacjach 21.08.14, 20:35
                w kwestii ogniska- byliśmy w weekend na wyjeździe ze znajomymi i oprócz grilla było ognicho. Po 3 dniach gospodyni patrząc na hałdę drewna przygotowanego do palenia pokiwała głową i stwierdziła, że przez całe wakacje tyle nie poszło co my przez 3 dni wypaliliśmy. Ale były i kiełbaski z ognia < tak Olinka, te co ich kotu nie pozwoliliśmy ukraść do końca >, i ziemniaki i śpiewy z gitarą... Szkoda, że to co dobre szybko siękończy
                • olinka20 Re: i po wakacjach 21.08.14, 21:22
                  Załowaliscie kotu, wstyd wink
                  • dorcia1234 Re: i po wakacjach 21.08.14, 21:33
                    no właśnie nie do końca. Ja się nawet nie ruszyłam z leżaka, chłop zamknął paczkę z resztkami ale kumpela się rzuciła na ratunek kiełbaskom. Zabrał 5, z tego 2 mu zostawiła, niech ma. A jak wyglądał komicznie ciągnąc sznur kiełbasek...Janosik jeden
              • woezel_pip Re: i po wakacjach 21.08.14, 23:17
                Pieknie tam smile
                W Bieszczady mam bliżej ale daj namiary na agroturystykę, mam postanowienie zwiedzania Polski, tyle pięknych miejsc w których nie byłam...Dziecku chcę pokazywać, a nie tylko Krety, Chorwacje...Bo na razie dziecko na hasło wakacje ma skojarzenie "samolot" i zjeżdżalnie do basenu wink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka