Wiem, że takich wątków było tu dużo, przepraszam, ale mam taki ogromny problem z doborem stanika, mało tego, nawet z ustaleniem rozmiaru. W tej chwili noszę takie chińszczyżniane, których rozmiar to diabli wiedzą jaki, pewnie coś 75 C. Moje cycki się jednak zbuntowały, bo wbijają mi się fiszbiny, a obwód też staje się wkrótce zbyt lużny.Kupiłam nawet taki sportowy dla wygody, ale nie chcę go nosić cały czas.Chciałam zainwestować, przymierzałam staniki w Esotiq, bo w mojej okolicy ciężka sprawa ze stacjonarnymi sklepami tego typu. Nie wybrałam nic, bo rozmiary 70, 75 C i D były za małe

Mój biust nie jest duży, nie jest też taki malutki, tylko taki rozlazły po karmieniach i jak go zbiorę, to wyłazi z miseczek. A zależy mi właśnie,żeby miseczki go zbierały, żeby to był taki średni push up, bo inaczej to taka płaska jestem. Boję się zaryzykować i kupować na allegro, nawet nie wiem, jaki rozmiar, jeśli Ci D za małe, przy załozeniu, że 70 dobre, to może 70E? Pisałam na forum małobiuściastych, ale jeszcze nikt nie odpowiedział. Wy wszystko wiecie, może pomożecie...Please Moje wymiary to 70/74 85/89 Mam upatrzony Nipplexa, tylko nie wiem, czy w nim te miski też takie małe, jak w esotiq wypadają... Z góry dziękuję za każdą pomoc