Gość: kolej IP: *.stacje.agora.pl 20.03.02, 19:57 ...przykro...ale jest jeden plus tej przegranej - nasze gwiazdki zrozumieją, że jeszcze by wejść do I ligi, trzeba się napocić. W górę serca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Camara Re: Tośmy przerąbali... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 20:10 No, kiedy� musialo sie stac - jakis taki niepokoj wdarl mi sie na chwile do serca.....hm.....ale juz przeszlo. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto nic sie nie stalo, Kolejorz... IP: *.icpnet.pl 20.03.02, 20:13 no i huk z tym:))) po prostu na razie nie beda o nas mowic w eurosporcie ale juz za rok beda mieli kolejne powody. pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Tośmy przerąbali... 20.03.02, 20:14 nie chodzi o porazke. chodzi o gre, ktora byla wg relacji ze strony lecha po prostu beznadziejna. zadnych akcji, zero sytuacji bramkowych. dodatkowo, w opolu juz cieszyli sie dawno przed meczem. trudno. juz przelknalem ta porazke, ale na wiecej handlu juz nie pozwole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: Tośmy przerąbali... IP: *.icpnet.pl 20.03.02, 20:16 warsau napisał(a): > > nie chodzi o porazke. chodzi o gre, ktora byla wg relacji ze strony lecha po > prostu beznadziejna. zadnych akcji, zero sytuacji bramkowych. dodatkowo, w > opolu juz cieszyli sie dawno przed meczem. trudno. juz przelknalem ta porazke, > ale na wiecej handlu juz nie pozwole. A masz jakiś wpływ na kolegium sędziowskie? Ostatnie kilka minut Lech spędził w polu karnym Odry. Nawet Tyrajski tam był, więc ciężko powiedzieć, że im nie zależalo. Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Tośmy przerąbali... 20.03.02, 20:19 mozna tak grac, aby nie wygrac. slupek, poprzeczka, kilka strzalow, robinsonady. bylo to widoczne ? bo z relacji tego widac nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: Tośmy przerąbali... IP: *.icpnet.pl 20.03.02, 20:24 boze przenajswietszy - czy Lech nie moze przegrac?!? czy nie moze przegrac, bo po prostu byl gorszy tego dnia?!? nie badzmy smieszni, mowiac "tak, tak - niby przegralismy, ale przeciez my swoje wiemy - gdzie taka dobra druzyna jak nasze orly mogla przegrac z takimi grajkami. wszystko bylo ustawione i kupione..."!!! >:((( otoz MOGLA i PRZEGRALA. pozdro. PS i NIC SIE NIE STALO, KOLEJORZ NIC SIE NIE STALO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Tośmy przerąbali... 20.03.02, 20:27 moze przegrac, ale po walce. arka dostala punkty za darmo tak jak odra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Tośmy przerąbali... IP: *.radiomerkury.pl 20.03.02, 20:32 Nie przesadzałbym zbytnio szukając podtekstów(jak to co mecz robili jesienia nasi przeciwnicy). Myślę ze ta porazka moze mieć tylko charakter terapeutyczny. Juz w ostatnich meczach pilkarze Lecha sprawiali wrazenie jak by już uzyskali awans i chcieli rozegrać mecze bez wysiłku. Male przytarcie noska się przyda choc wolałbym zeby przegrali z Arką niz z nadętą do granic mozliwości Odrą... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Tośmy przerąbali... 20.03.02, 21:15 ok. przyznaje sie do bledu. jeszcze rok temu bylismy w podobnej sytuacji. mysle, ze ta porazka bardzo nam sie przydala, gdyz wszyscy juz mysleli ze lech bedzie wygrywal wiecznie. startujemy nowa serie od poczatku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sargon Re: Tośmy przerąbali... IP: *.futuro.pl 20.03.02, 20:30 Gość portalu: canemuto napisał(a): > PS i NIC SIE NIE STALO, KOLEJORZ NIC SIE NIE STALO!!!!!!!!! To jest najlepszy komentarz. Szkoda ze przegrali, mowi sie trudno, ale kolejne zwyciestwo juz w sobote :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat2807 Re: Tośmy przerąbali... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 20:45 Przegralismy - trudno. Juz od meczu z Radzionkowem widac bylo, ze Kolejorzowi spadl kamien z serca i moze sobie pozwolic na rozgrywanie meczy na wiekszym luzie. Nie rozumiem wiec dlaczego jakis Warschau (ktory pewnie sledzi poczynania LECHA w fotelu z wlaczonym RADIEM PLUS)dopatruje sie przedmeczowych dzialan przy zielonym stoliku. Jesli druzyna nie graj na maxa, bedzie przegrywac, remisowac lub wygrywac bardzo skromnie - pieniadze nie sa tu potrzebne (wystarczy rozluzniona psychika). Wiem, ze extraklasa juz jest nasza, ale panowie - mimo wszystko - grajmy do konca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: Tośmy przerąbali... IP: 150.254.98.* 21.03.02, 08:53 Gość portalu: mat2807 napisał(a): > (...) Juz od meczu z Radzionkowem widac bylo, ze Kolejorzowi > spadl kamien z serca i moze sobie pozwolic na rozgrywanie meczy na wiekszym > luzie. > Wiem, ze extraklasa juz jest nasza (...) Obyś się nie mylił, mat2807... Obyś się nie mylił! Że sparafrazuję cytat ze "Stawki większej...". A Szczakowianka vel Garbarnia coooooraz bliżej... Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Tośmy przerąbali... 20.03.02, 21:26 dodam ze Orlen wygral 2 :0 z Ceramika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eselu Re: Tośmy przerąbali... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 22:53 czy programy na tlkokach beda jakos specjalnie wygladaly jak bilety czy tradycyjnie?y czy mozna sie kompletu spodziewac czy bilet na miejscu kupowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat2807 Re: Tośmy przerąbali... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:59 Nie zmieniaj tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Tośmy przerąbali... 21.03.02, 07:58 Już o tym napisałem w "Nieładnie panie Baniak". Nie cierpię jak ktoś ze mnie robi idiotę, a glapami karmiony nie byłem. Jak trener druzyny, która przegrała mówi po meczu,że się z tego cieszy to sorry, ale nie jarzę o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś