kasztanowiaczka 11.03.08, 19:58 rodzaje żwirków zalety i wady Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orchidka77 Re: rodzaje żwirków 14.03.08, 14:27 Dla małego kociaka najlepiej żwirek drewniany. Małe kociaki często jedzą żwirek. Jak zje drewniany nic mu nie będzie, ale jak naje sie zbrylającego bentonitowego to po kocie. Polecam Cat's Besta Odpowiedz Link
kanapony Re: rodzaje żwirków 14.03.08, 21:20 używałam różnych taki w kosteczkach (jakby drewniane wióry), rozsypujących się po zsikaniu - ale niedobry na kupy pylasty (zbrylał się po zsikaniu) - kot nie lubił (i WC zatykał) Benek - nawet nawet teraz kupuję taki Tesco wy i jest wszystko OK Odpowiedz Link
galaxian1 Re: rodzaje żwirków 08.04.08, 09:57 Ja kupowalem Euro-zoo Sanicat Plus i podobal mi sie, bo nie pyli, nie nosi sie po mieszkaniu, kociak tez byl zadowolony. Ale sie okazalo, ze podobno jest rakotworczy! Na szczescie kupilem tylko 1 worek. animalia.pl/produkt.php?id=4732&kat=41 Teraz musze szukac nowego zwirku dla kociaka. Moze silikonowy, np ten ? animalia.pl/produkt.php?id=4103&kat=41 Odpowiedz Link
edyta5 Re: rodzaje żwirków 20.04.08, 09:53 Najbardziej odpowiadają mi dwa: Cats best eko plus - jest bardzo wydajny, nie pachnie i można spłukiwać w toalecie. Ma tylko jedną wadę: roznosi się po całym domu. Drugi to Golden Grey, też bardzo wydajnym lekko pachnie jak puder dla dzieci i nie roznosi się, ale nie można go wrzucać do toalety. Odpowiedz Link
kanapony Re: rodzaje żwirków 20.04.08, 20:12 przypomniało mi się, jak wrzuciłam kupę ze specjalnym źwirkiem do toalety wyciąganie tego to był koszmar... Odpowiedz Link