white_mouse 07.07.16, 20:50 Znacie tę grę? Ja się z nią spotkałam u znajomego i mocno mnie wkręciła. Dotychczas graliśmy tylko w karcianą wersję Magica, wiec była ciekawa odmiana. Jak macie jakieś doświadczenia to piszcie, chętnie poznam taktyki innych Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartspeed Re: Magic The Gathering Arena of the Planeswalker 13.07.16, 14:05 Pewnie, że tak! Klasyk wśród gier strategicznych. Jeśli chodzi o Arena of the Planeswalkers, grywam w weekendy ze znajomymi od jakiegoś czau i mogę postawić sporawy plus przy planszowej wersji magica. Chyba każdy kto raz zagra w te gre się wkręca. Co do obserwacji, to zauważyłem że Nissa dzięki atakom z dystansu ma lekką przewagę Odpowiedz Link
baba_jaga08 Re: Magic The Gathering Arena of the Planeswalker 25.07.16, 13:49 Nissą jeszcze nie grałam, przy następnym spotkaniu ze znajomymi spróbuję skorzystać z tej wiedzy Odpowiedz Link
graham09 Re: Magic The Gathering Arena of the Planeswalker 13.07.16, 16:37 Gra warta uwagi, która pozwala się naprawdę dobrze rozerwać. Mogę Ci śmiało polecić inwestycję w taką grę i organizowania fajnych rozgrywek. Co do taktyki to u mnie magia leży w drafcie i mądręmu rozplanowaniu ale to już trzeba pograć i nabrać wprawy Odpowiedz Link